Güzel Anneler, dün doktora gitmiştim çatı muayenesi de olacaktı. Doktorum dedi Sen dedi bir haftaya doğuracaksın. E ama terazilik : ( dedim, yapacak bişi yok dedi. Eh peki diyip eve döndük, ben üzerine çarşı pazar gezdim, yemek yedik aileyle. Neyse eve 9da gelince anladım ki ben öğlenden beri açılıyormuşum da haberim yokmuş. Gece 2 gibi uyandım plop diye nişan düştü; Artık kaçış yok. Eşimi uyandırmaya çalıştım uyanmadı. Eh dedim bi saat daah takılayım biberonları falan sterilize edeyim derken saat 3e geliyordu. Eşim uyanınca de güne başladık. Yalancı sancı değildir bu artık diyip ebeyi ve doktoru aradım. Hastaneye kör topal ulaşıp yatış yapıp epidural normal doğumla 7de doğum yaptım. İlk diyeceğim Epidurali bulandan Allah razı olsun. 7 cm açıklıkla gelmişim ki arabada ruhumu teslim ediyodum artık. Ebem görünce şok oldu tabi. 3150 gram boyunu tam bilmiyorum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Küvözlük durum olmadı, 37+6da 9 Eylülde doğan bir Kordon beyi oldu. Artık başak olarak bizi yola getirecek kuyruksuz kedimiz.