2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cocuk bana sicak geliyor olcuyorym 36.9 cikiyor hemsire ve doktor saglik ocaginda 37.3 ve 36.5 ölçtüler bi sikintisi var ama bilemedim dis mi dis atesi basina gelen var mi nasil oluyor 38 olunca gelirsin dedi saglik ocagindaki doktor hastalik ne zormus birde calpol uyku yapiyor mu?simdi ogle uykusundan önce verdim arada emdi geri uyumak istedi uyandirayim mi 2 saat olunca.

37.4 den sonrası ateş olarak degerlendirilmiyor mu? Calpol rahatlatır, uyutabilir de. Ateşini ölçmeye devam et ama uyuyorsa uyandırma bence.

Gene alintilamis silemedim de
Naber nasılsın görüşmeyeli
Sizin patili yavrunun bebise karşı durumu nasıl? Bi ara cani diyorduk ya
Bizimki maaşallah hiç zarar vermiyor, sakince uzaklaşıyor. Ama garibim rahatsız oluyor sürekli. O da benim gibi uykusundan oluyor
Ya bizim kız biraz yabani galiba durup durup kediyi sevmeye çalışıyor ama vahsi Bi sevme şekli bu. Viski de kıskanç ama gidip onun yattığı yere yatıyor oyuncaklarını tam da üstüne alisiyorlar bir birlerine. Kızım çok korkuyor çok hirpaladi viski onu artık çok yaklasamiyor
Kediler bebeleri sevmez zaten e bir de kıskançlık olunca
Fazlasıyla yorucu yakında işe başlayacağım için birazda duygusal şu 1 yıl nasıl geçti anlayamadım bende
Oyyy hosgeldin tekrar hakkında hayırlısı olsun inşallah şu gibi geçer sürecin
İç ateş diye Bi şey var popodan da bakılıyor kulaktan da ben de bana diyenlerin yalancısıyım ama Di olunca zor

Gene alintilamis silemedim de
Naber nasılsın görüşmeyeli
Sizin patili yavrunun bebise karşı durumu nasıl? Bi ara cani diyorduk ya
Bizimki maaşallah hiç zarar vermiyor, sakince uzaklaşıyor. Ama garibim rahatsız oluyor sürekli. O da benim gibi uykusundan oluyor
Ya bizim kız biraz yabani galiba durup durup kediyi sevmeye çalışıyor ama vahsi Bi sevme şekli bu. Viski de kıskanç ama gidip onun yattığı yere yatıyor oyuncaklarını tam da üstüne alisiyorlar bir birlerine. Kızım çok korkuyor çok hirpaladi viski onu artık çok yaklasamiyor
Kediler bebeleri sevmez zaten e bir de kıskançlık olunca
Fazlasıyla yorucu yakında işe başlayacağım için birazda duygusal şu 1 yıl nasıl geçti anlayamadım bende
Oyyy hosgeldin tekrar hakkında hayırlısı olsun inşallah şu gibi geçer sürecin
İç ateş diye Bi şey var popodan da bakılıyor kulaktan da ben de bana diyenlerin yalancısıyım ama Dis olunca zorlanıyorlar belli oluyor çektikleri çile

37.5 üstü ateş olarak kabul edilir canım belli ki bir derdi var ve uykuya vermiş kendini. Bence kaldırma dinlensin vücudu ama takip et tabi uyurken bile. Geçmiş olsun

2020 Eylül anneleri ne alemde diye bir bakayım dedim
Bugünleri mumla arayacağız sanırım. 2 yaş sendromunda bebeleri, çok çalışan eve geç gelen eşleri ile oynatmaya az kalmış gariplerin. Offf gelecek yıl başımıza geleceklerin ön gösterimi gibi oldu bana. Bu gece de buna uyuyamam artık

37.5 üstü ateş olarak kabul edilir canım belli ki bir derdi var ve uykuya vermiş kendini. Bence kaldırma dinlensin vücudu ama takip et tabi uyurken bile. Geçmiş olsun
Uyandı duş aldırdık akşam iyiydi dışarı çıkardım geldik yine iyiydi ateş yoktu birden çıktı sanki 9 gibi dus aldirdim calpol verdim 37.6 37.4 36.9 vs olcuyorum ama bu dijital aletlerin hicbirine guvenemiyorum her seferinde baska birsey cikiyor gibi geldi uyudu şimdi calpol etkilesin tekrar bakacağım .

Digitaller benim de hoşuma gitmiyor. Hep fazla gösteriyor gibi hissediyorum. Koltuk altından ölçen basit usul daha güvenilir geliyor.

Daha fazla uzatırsam işsiz kalacağım o yüzden ağlaya ağlaya gideceğim artık oğlumu da kreşe götüreceğim bakalım o da bambaşka bi olay olacak
Büyüdü tabi annesi artık abi o

Evet ikisi de orantılı olsa iyi olacak çok şey mi istiyoruz acaba çocuklardan

Daha fazla uzatırsam işsiz kalacağım o yüzden ağlaya ağlaya gideceğim artık oğlumu da kreşe götüreceğim bakalım o da bambaşka bi olay olacak
Büyüdü tabi annesi artık abi o
Allah kolaylık versin canım ne iş yapıyorsun saatleri uzun değildir inşallah da sen de zorlanmazsın

Merhaba kızlar Bi süredir okuyorum ama yazmıyorum çok acı bir kayıp yaşadık küçük yaş hem de baya psikolojim kötü ama biyandan hayat devam ettiği için oğlumla uğraşıyorum tabiki. Ben de yatakları ayırmaya çalışıyorum birkaç gündür ama başaramıyorum. Normalde meme açık her uykusu hafifleynce ağzına alıp devam ediyordu. Ben de birkaç gündür uyuyunca beşiğine koydum 1 saat sonra uyandı. Emzirip geri koydum yarım saat sonra, sonra 15 sonra 20 dk sonra derken uykumun içine ettiği için pes edip yanıma alıp eski usul devam ediyorum. Çünkü tam ben uyuyacakken o uyanıyor artık kafamı tutamıyorum alıyorum yanıma. Napcam bilmiyorum

allah rahmet eylesin size de sabır versin yardımcınız olsun.
annelik babalık tükürdüğünü yalama sanatıdır diye boşa demiyorlar. sen nasıl rahatsan aynen devam et. elinden bu geliyorsa zorlama kendini. senin yanında yattıkça sana doyuyordur zorlanıyorsun belki ama zamanla alışacaksınız sen de o da .

Allah kolaylık versin canım ne iş yapıyorsun saatleri uzun değildir inşallah da sen de zorlanmazsın
Sabah 8 akşam 5 canım teknisyen olarak çalışıyorum ben zor olacak ama 1 saat bile ayrı kalmazken bu kadar zaman çok zor gelecek uyku konusunda çok sıkıntılı emerek uyuyor kendim denedim başarısız oldum haftaya uyku eğitimi için biriyle anlaştık bakalım yoksa kreşte ağlayarak uyutacaklar çocuğumu keşke çalışmak zorunda olmasa hiçbir anne ve her anına şahit olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…