- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.541
37.4 den sonrası ateş olarak degerlendirilmiyor mu? Calpol rahatlatır, uyutabilir de. Ateşini ölçmeye devam et ama uyuyorsa uyandırma bence.Cocuk bana sicak geliyor olcuyorym 36.9 cikiyor hemsire ve doktor saglik ocaginda 37.3 ve 36.5 ölçtüler bi sikintisi var ama bilemedim dis mi dis atesi basina gelen var mi nasil oluyor 38 olunca gelirsin dedi saglik ocagindaki doktor hastalik ne zormus birde calpol uyku yapiyor mu?simdi ogle uykusundan önce verdim arada emdi geri uyumak istedi uyandirayim mi 2 saat olunca.
Gene alintilamis silemedim dePatla patla, rahatlıyorsun
Çalışmaya başlayınca evdeki sorumlulukları başka birisine devredebiliyorsan bence ok de, tüm sorumluluklarla birlikte bir de çalışıyorsan o iş çok zor. Anladığım kadarıylaAtomiks biraz öyle, maşallah diyorum ve hayranlıkla izliyorum kendisini ama ben dayanamazdım sanırım huniyi takmıştım çoktan.
Bir yerle görüşüyordum ki, küçülmeye gitti şirket. Orası olsun isterdim, olmadı. Onun dışında bir şey çıkmadı henüz. Evden çalışabileceğim bir iş arıyorum, o yüzden de biraz alan değiştirmeye çalışıyorum aslında. O yüzden de çok daha zor oluyor tabi iş bulmak. Şimdi bir eğitim falan alıyorum işte. 15 Ekim-15 Kasım Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz, eşimin yıllık izni var, ondan sonra yardıracağım, online, on-site artık şansıma ne çıkarsa
Ya bizim kız biraz yabani galiba durup durup kediyi sevmeye çalışıyor ama vahsi Bi sevme şekli bu. Viski de kıskanç ama gidip onun yattığı yere yatıyor oyuncaklarını tam da üstüne alisiyorlar bir birlerine. Kızım çok korkuyor çok hirpaladi viski onu artık çok yaklasamiyorSizin patili yavrunun bebise karşı durumu nasıl? Bi ara cani diyorduk ya
Bizimki maaşallah hiç zarar vermiyor, sakince uzaklaşıyor. Ama garibim rahatsız oluyor sürekli. O da benim gibi uykusundan oluyor
Oyyy hosgeldin tekrar hakkında hayırlısı olsun inşallah şu gibi geçer sürecinFazlasıyla yorucuyakında işe başlayacağım için birazda duygusal şu 1 yıl nasıl geçti anlayamadım bende
İç ateş diye Bi şey var popodan da bakılıyor kulaktan da ben de bana diyenlerin yalancısıyımCocuk bana sicak geliyor olcuyorym 36.9 cikiyor hemsire ve doktor saglik ocaginda 37.3 ve 36.5 ölçtüler bi sikintisi var ama bilemedim dis mi dis atesi basina gelen var mi nasil oluyor 38 olunca gelirsin dedi saglik ocagindaki doktor hastalik ne zormus birde calpol uyku yapiyor mu?simdi ogle uykusundan önce verdim arada emdi geri uyumak istedi uyandirayim mi 2 saat olunca.
Gene alintilamis silemedim dePatla patla, rahatlıyorsun
Çalışmaya başlayınca evdeki sorumlulukları başka birisine devredebiliyorsan bence ok de, tüm sorumluluklarla birlikte bir de çalışıyorsan o iş çok zor. Anladığım kadarıylaAtomiks biraz öyle, maşallah diyorum ve hayranlıkla izliyorum kendisini ama ben dayanamazdım sanırım huniyi takmıştım çoktan.
Bir yerle görüşüyordum ki, küçülmeye gitti şirket. Orası olsun isterdim, olmadı. Onun dışında bir şey çıkmadı henüz. Evden çalışabileceğim bir iş arıyorum, o yüzden de biraz alan değiştirmeye çalışıyorum aslında. O yüzden de çok daha zor oluyor tabi iş bulmak. Şimdi bir eğitim falan alıyorum işte. 15 Ekim-15 Kasım Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz, eşimin yıllık izni var, ondan sonra yardıracağım, online, on-site artık şansıma ne çıkarsa
Ya bizim kız biraz yabani galiba durup durup kediyi sevmeye çalışıyor ama vahsi Bi sevme şekli bu. Viski de kıskanç ama gidip onun yattığı yere yatıyor oyuncaklarını tam da üstüne alisiyorlar bir birlerine. Kızım çok korkuyor çok hirpaladi viski onu artık çok yaklasamiyorSizin patili yavrunun bebise karşı durumu nasıl? Bi ara cani diyorduk ya
Bizimki maaşallah hiç zarar vermiyor, sakince uzaklaşıyor. Ama garibim rahatsız oluyor sürekli. O da benim gibi uykusundan oluyor
Oyyy hosgeldin tekrar hakkında hayırlısı olsun inşallah şu gibi geçer sürecinFazlasıyla yorucuyakında işe başlayacağım için birazda duygusal şu 1 yıl nasıl geçti anlayamadım bende
İç ateş diye Bi şey var popodan da bakılıyor kulaktan da ben de bana diyenlerin yalancısıyımCocuk bana sicak geliyor olcuyorym 36.9 cikiyor hemsire ve doktor saglik ocaginda 37.3 ve 36.5 ölçtüler bi sikintisi var ama bilemedim dis mi dis atesi basina gelen var mi nasil oluyor 38 olunca gelirsin dedi saglik ocagindaki doktor hastalik ne zormus birde calpol uyku yapiyor mu?simdi ogle uykusundan önce verdim arada emdi geri uyumak istedi uyandirayim mi 2 saat olunca.
37.5 üstü ateş olarak kabul edilir canım belli ki bir derdi var ve uykuya vermiş kendini. Bence kaldırma dinlensin vücudu ama takip et tabi uyurken bile. Geçmiş olsunCocuk bana sicak geliyor olcuyorym 36.9 cikiyor hemsire ve doktor saglik ocaginda 37.3 ve 36.5 ölçtüler bi sikintisi var ama bilemedim dis mi dis atesi basina gelen var mi nasil oluyor 38 olunca gelirsin dedi saglik ocagindaki doktor hastalik ne zormus birde calpol uyku yapiyor mu?simdi ogle uykusundan önce verdim arada emdi geri uyumak istedi uyandirayim mi 2 saat olunca.
1 olcek olmali, kilosu kacti bebisin? Ben 8 kg dan beri 1 olcek veriyorum kiloyu tahmini soyleidmKizlar şu sıralar calpol vermek gerektiğinde ne kadar vermeliyim doz olarak
HosgeldinFazlasıyla yorucuyakında işe başlayacağım için birazda duygusal şu 1 yıl nasıl geçti anlayamadım bende
Uyandı duş aldırdık akşam iyiydi dışarı çıkardım geldik yine iyiydi ateş yoktu birden çıktı sanki 9 gibi dus aldirdim calpol verdim 37.6 37.4 36.9 vs olcuyorum ama bu dijital aletlerin hicbirine guvenemiyorum her seferinde baska birsey cikiyor gibi geldi uyudu şimdi calpol etkilesin tekrar bakacağım .37.5 üstü ateş olarak kabul edilir canım belli ki bir derdi var ve uykuya vermiş kendini. Bence kaldırma dinlensin vücudu ama takip et tabi uyurken bile. Geçmiş olsun
9 kg 2 cay kasigi verdim oda 5ml ediyormus1 olcek olmali, kilosu kacti bebisin? Ben 8 kg dan beri 1 olcek veriyorum kiloyu tahmini soyleidm
Digitaller benim de hoşuma gitmiyor. Hep fazla gösteriyor gibi hissediyorum. Koltuk altından ölçen basit usul daha güvenilir geliyor.Uyandı duş aldırdık akşam iyiydi dışarı çıkardım geldik yine iyiydi ateş yoktu birden çıktı sanki 9 gibi dus aldirdim calpol verdim 37.6 37.4 36.9 vs olcuyorum ama bu dijital aletlerin hicbirine guvenemiyorum her seferinde baska birsey cikiyor gibi geldi uyudu şimdi calpol etkilesin tekrar bakacağım .
Daha fazla uzatırsam işsiz kalacağım o yüzden ağlaya ağlaya gideceğim artıkYaa sorma bende hiç anlamadımkağanın duvarda bebeklik fotoları var onları gösteriyor eliyle Bebek Kağan nerde diyince, sonra diyorum sanki çok büyüksün de onlar bebek Kağan 1 yıl ya dike kolay nasıl geçti.
İşe başlamak da ayrı bir telaş gerçekten ya hem de duygusallık nirvana, çalışan anneler gerçekten çok güçlü
HoşbuldumHoş geldinSeni tekrar görmek çok güzel. Nasılsın?
Biz üst diş sancısı ile uğraşıyoruz. Uykusuz geceler... Geçecek bugünler tesellileri falan
Hoşbuldum canımHosgeldinumarkm her sey yolundadir
Evet ikisi de orantılı olsa iyi olacakBizimki de çok hareketli ya hiç oturmuyor popişinin üzerinevalla 1 yaş kontrolünde bakacağım nedir ne değildir göreceğiz umarım bu defa kiloya da gider boy uzun olunca zayıf duruyor öyle olsun da istemiyorum valla
Valla ya yaranamadi çocuklar bizeEvet ikisi de orantılı olsa iyi olacakçok şey mi istiyoruz acaba çocuklardan
Allah kolaylık versin canımDaha fazla uzatırsam işsiz kalacağım o yüzden ağlaya ağlaya gideceğim artıkoğlumu da kreşe götüreceğim bakalım o da bambaşka bi olay olacak
Büyüdü tabi annesi artık abi o
allah rahmet eylesin size de sabır versin yardımcınız olsun.Merhaba kızlar Bi süredir okuyorum ama yazmıyorum çok acı bir kayıp yaşadık küçük yaş hem de baya psikolojim kötü ama biyandan hayat devam ettiği için oğlumla uğraşıyorum tabiki. Ben de yatakları ayırmaya çalışıyorum birkaç gündür ama başaramıyorum. Normalde meme açık her uykusu hafifleynce ağzına alıp devam ediyordu. Ben de birkaç gündür uyuyunca beşiğine koydum 1 saat sonra uyandı. Emzirip geri koydum yarım saat sonra, sonra 15 sonra 20 dk sonra derken uykumun içine ettiği için pes edip yanıma alıp eski usul devam ediyorum. Çünkü tam ben uyuyacakken o uyanıyor artık kafamı tutamıyorum alıyorum yanıma. Napcam bilmiyorum
Sabah 8 akşam 5 canım teknisyen olarak çalışıyorum ben zor olacak ama 1 saat bile ayrı kalmazken bu kadar zaman çok zor gelecekAllah kolaylık versin canımne iş yapıyorsun saatleri uzun değildir inşallah da sen de zorlanmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?