- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.621
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahYaa kim acaba? Keşke tekrar yazsa çünkü çevremde hiç yok böyle bir zamanlamayla hamile kalan. Evet bebiş geliyor, hatta 8 haftalık. İlkindeki gibi üzerine düşüp gün gün takiple öğrenmedik, doktora gittiğimizde zaten altınhaftayı geçmiştisevindik ama bir yandan ben çok korkuyorum ve başa çıkabilir miyim bilmiyorum. Eşim çok mutlu araları açılmadan oldu ne güzel diye, zaten onun ısrarıyla oldu biraz da ama ben ister istemez korkuyorum.
Çok teşekkür ederim, ben ikinciyi düşünmüyorum diyordum ama şu an bu noktadayımHayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahvalla bende bazen araları çok olmasın diyorum bazen mümkünse en az 7 yaş olsun diyorum ruhsal durumuna göre değişiyor inşallah çok güzel geçer tüm süreciniz
Annelik işte, büyük olsaydı da buz efer acaba okul zamanından mı çalıyorum aman geri kalmasın aman oyoe olmasın falan deriz. Evham hiç bitmez yeter ki sağlık olsun inşallah her şey bir şekilde hallolurÇok teşekkür ederim, ben ikinciyi düşünmüyorum diyordum ama şu an bu noktadayımher şeyin hayırlısı diyelim, sağlıkla gelsinler bize de güç versin Allah :) kafam çok karışık, kuzum çok küçük onun bebekliğinden çalar mıyım diye üzülüyorum ama öte yandan da güle oynaya büyüyeceği bir kardeşi olur ne güzel diye seviniyorum. İşte annelik sürekli böyle gel gitli, karmakarışık bir ruh hali… Sağlık olsun da gerisi bir şekilde hallolacak artık.
Ayyy iyi ki doğmuş minik yaBugun de benim minnosumun dogum gunu teyzeleri. Gecen sene bugunler neydik, simdi ne olduk
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahYaa kim acaba? Keşke tekrar yazsa çünkü çevremde hiç yok böyle bir zamanlamayla hamile kalan. Evet bebiş geliyor, hatta 8 haftalık. İlkindeki gibi üzerine düşüp gün gün takiple öğrenmedik, doktora gittiğimizde zaten altınhaftayı geçmiştisevindik ama bir yandan ben çok korkuyorum ve başa çıkabilir miyim bilmiyorum. Eşim çok mutlu araları açılmadan oldu ne güzel diye, zaten onun ısrarıyla oldu biraz da ama ben ister istemez korkuyorum.
Rabbim uzun ömürler versin inşallah canımBugun de benim minnosumun dogum gunu teyzeleri. Gecen sene bugunler neydik, simdi ne olduk
Doğum günü kutlu olsun minnoşum. Çok sağlıklı, huzurlu, sevdikleriyle birlikte, mutlu bir hayatı olsunBugun de benim minnosumun dogum gunu teyzeleri. Gecen sene bugunler neydik, simdi ne olduk
Benim kız da öyle maalesef, 1 sn bırakmıyor. Ona yemek ısıtıyorum en fazla, onda da genelde bacağıma yapışmış ağlıyor oluyorMerhaba kizlar biz evimize döndük ama döndüğümuz gibi kizm evde durmuyor ve çok yoruyor beni ya yanından ayrılmami istemiyor sürekli ağlayıp duruyor sebepsiz yere ağlıyor
Mutfaga adım atamıyorum gitsem bir işimi halletsem arkamdan ağlaya ağlaya geliyor nasıl duzelevek bu durum ya
Yumuşatıcı kullanmıyorum. Gece uykusuna geçmeden 8 saat uyutamadigim bile oluyor. Tek uykuya geçiyor gibi. Sabah 7 de uyandı 11-12.30 arası uyudu. Bu saat oldu daha uyuyacak. 5 dk şekerleme bile yapmadı. Son günlerde genelde böyleyiz biz.Benim büyük kızım 1.5 yaşında 6.hastalık oldu. Önce ateşi çıktı 1 2 gün sonra vücudunda döküntüler oldu. Basit bir hastalık döküntü olduğu an geçmeye başladı demekmiş doktor bize ilaç bile vermemişti
Kızlar bebekler için yumuşatıcı kullanıyor musunuz
Bir de bizim kız en az 5 saat uyanık kalıp gece uykusuna geçiyor sizinkiler nasıl
Iyi ki doğmuş minnoş. Ilk yaşı kutlu olsun. Zaman nasıl da geçiyorBugun de benim minnosumun dogum gunu teyzeleri. Gecen sene bugunler neydik, simdi ne olduk
Gerilmek hem de nasıl bunun birinci ikinci çocukla ilgisi yok maalesef erkek zihniyeti hep aynıBen bebegimin odasinda yer yataginda yatiyorum. O yatagina alisti ve dusme tehdidi olunca boyle yaptik. Belki kendi odanizda boyle gecici bi cozum olusturabilirsiniz. Yuk cok olunca eslerle de ipler geriliyor. Yardimciya ihtiyacimiz varYine de 1 sene gecti cok sukur, hayat standardimiz biraz daha artacak insallah
Aynıyız eşim bazen çok zorluyor beniÇok üzgünüm senin için. Içimizde aşamadigimiz sorunlar gün geçtikçe büyüyor, dağ oluyor. Çok şükür bir yılı geride bıraktık. Ne kadar yorulsak da bunalsak da bir şirinlikleri ile bizi mest ediyorlar. Bu yüzden de sürekli değişen bir ruh halimiz var. Şimdi kızım uyurken açtım bi müzik, ağladım. Iyi geldi ama. Içinde tut, tut insan daha çok yıpranıyor.
YaaaAhahaa
İyi nolsun ya, koşturmaca. Taşınıyoruz biz de sanırımbi totomuzun üstünde oturamadık valla, evleneli 4 yıl oldu 3. Taşınmamız bu
Kampa gittik 30 Ağustos tatilinde ama neredeyse uyumadan geri geldik. Bizim sıpa bizim de çadırda olduğumuzu keşfedince gelip gelip oyun oynamaya çalıştı geceçaki gibi bi bakıyorsun, kafanın üstünde sana bakıyor
Bir yandan da iş arıyorum işte ama pek bişey yok ya. Ne kadar kötü dönemde işsin kaldım. Planlamaya ihtiyaçları olmadığını düşünüyorlar sanırım artık firmalar
Benden öyle işte. Senin nasıl gidiyor hayat?
Tebrik ederim. Inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Ben de sezeryan oldum. Dr kazara iki yılı beklemeyip hamile kalırsam bir sorun olmayacağını söylemişti. Ben de 2-2,5 yaş olsun araları istiyorum. Ne kadar zorlansak da birlikte oynayarak büyümeleri fikri hoşuma gidiyor. Ben henüz regl olmadım. Sen oluyor muydun?Kızlar aylar sonra ilk kez yazıyorum herkese merhaba. Aranızda şu an tekrar hamile olan var mı
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsinYaa kim acaba? Keşke tekrar yazsa çünkü çevremde hiç yok böyle bir zamanlamayla hamile kalan. Evet bebiş geliyor, hatta 8 haftalık. İlkindeki gibi üzerine düşüp gün gün takiple öğrenmedik, doktora gittiğimizde zaten altınhaftayı geçmiştisevindik ama bir yandan ben çok korkuyorum ve başa çıkabilir miyim bilmiyorum. Eşim çok mutlu araları açılmadan oldu ne güzel diye, zaten onun ısrarıyla oldu biraz da ama ben ister istemez korkuyorum.
Sana doyamiyirdur ne kadar çok vakit geçirirseniz seni o kadar rahat bırakır. Çok oyun oynayın çok gülün kitap okuyun kucağında uyusun sana doymaya başladıkça rahatlarsın. En azından bizim oyle olduMerhaba kizlar biz evimize döndük ama döndüğümuz gibi kizm evde durmuyor ve çok yoruyor beni ya yanından ayrılmami istemiyor sürekli ağlayıp duruyor sebepsiz yere ağlıyor
Mutfaga adım atamıyorum gitsem bir işimi halletsem arkamdan ağlaya ağlaya geliyor nasıl duzelevek bu durum ya
Boşver çevreyi, sutum bitti de kestirip at canim. Ay çok kıskandım seniYa banada iyi oldu haklısın sutyenleri değiştirdim hemen normal.sutyene geçtim artık daha dik memelere sahibim
Etraf baskisi annem falan emmiyormu bıraktımi neden acaba vs.. soruları beni. Gıcık ediyor
Çok teşekkürler. Ben şubattan beri oluyorum, emzirmeye de devam ettim ama Şubat sonu gibi regl olmaya başladım.Tebrik ederim. Inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Ben de sezeryan oldum. Dr kazara iki yılı beklemeyip hamile kalırsam bir sorun olmayacağını söylemişti. Ben de 2-2,5 yaş olsun araları istiyorum. Ne kadar zorlansak da birlikte oynayarak büyümeleri fikri hoşuma gidiyor. Ben henüz regl olmadım. Sen oluyor muydun?
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun cnm sağlıkla gelsinSeclsare de hamileydi ama sanırım o senden 4 hafta falan daha önde
Sana doyamiyirdur ne kadar çok vakit geçirirseniz seni o kadar rahat bırakır. Çok oyun oynayın çok gülün kitap okuyun kucağında uyusun sana doymaya başladıkça rahatlarsın. En azından bizim oyle oldu
Anladım demek ki yorgunluktan uyanma diye bir şey yok. Uyucak çocuk uyuyor. Bunu uyku kıçına sorsan 8 saat miiiii derler. 11 12 ay bebekler 4 saat uyanık kalsın diyorlar puajhahha.Yumuşatıcı kullanmıyorum. Gece uykusuna geçmeden 8 saat uyutamadigim bile oluyor. Tek uykuya geçiyor gibi. Sabah 7 de uyandı 11-12.30 arası uyudu. Bu saat oldu daha uyuyacak. 5 dk şekerleme bile yapmadı. Son günlerde genelde böyleyiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?