• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Güç değil de kendimi çok zayıf bulduğum oluyor bazen hemen gardim düşüyor sanki mecburiyet gibi. Kendim de diyorum ne işin var bu kadar sorunla uğraşıyorsun çık evde otur ama uzun vadede evde olmak biraz yıpratıcı olacak gibi. Şartlar şu sıra çok zor olmaya başladı Türkiye de. Allah yardımcımız olsun inşallah
Gündüz bakıcı ama seyahatteysem akşamlari eşim ve destek icin komşu teyze hala amca arkadaş kim denk gelirse artık. Veya bakıcı. Zaten 2 3 saat kalıyor akşamları ilgilenmek için.
Ben de o etki altında kalanlardanim. Nasıl laf ediyorlar öyle ya insan Bi düşünür konuşmadan bi tartar lafını. Bunlar dan dun girisiyorlar 💩Çok mu şikayet ediyorum diyorum ama sanırım uykusuzluk ve yorgunluk da etken yoksa bu kadarr şikayet eden bir insan değilim 😕🥴
Destek beklerken boyle moral bozulmasi insanin agirina gidiyor. Eskiden idare ediyordum esimi, tahammul seviyem yuksekti. Simdi yorgunum yalnizim. Tek destek gorebilecegim kisi esim, o da yoruyor. Boyle olmasina uzuluyorum da esimi seviyorum cunku. Benzer sorunlari yasiyoruz aslinda. Diyecek bisey bulamiyorum, ama et sikayet hakkindir 😊

Ne kadar zorlarsan zorla fuzuli, yapmayan koca yapmıyor. Içinden gelirse bir erkeğin, eşinin talebi olmadan yapıyor zaten. Sen şanslıymışsın, keyfini çıkar 😉 Biz evde eşimle dua ediyoruz, bana bir şey olmasın diye. Hasta falan olursam vay hallerine, o da biliyor çünkü. En azından dua ediyor, bu da bir şey 🤪
kesinlikle oyle. Yapmayab yapmiyor.

fuzuli_ fuzuli_ keske herkes senin gibi olsa. Bi defa esimle alakali bisey yzdim da ders verir gibi cevaplar gelmisti. Pozitif seyler yasayanlar keske bunu hep yapici dille ifade edebilse 🍀

Benim eşimin de en erken gelişi 21.00 i geçiyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Ne kadar dışarı çıksak da o yalnızlık hissi geçmiyor
Ayni duygular icindeyim. Keske komsu olsaydik 🥺

Minnoşlar ya 🤗 çok tatlı oldular, bayılıyorum şu hallerine 😍
Üzüldüm işte böyle hissetmene. İk bir şey yapıyor mu peki? Ben pek sorun çözen ik görmedim 👀 aramızda ik’cı yoktur umarım 😂😂
Kasıma kadar zaman verdim kendime, o zamana kadar daha rahat olabileceğim, online bir iş peşinde koşacağım. Olmazsa sonra saldıracağım, o arada bulurum diye düşünüyorum ben de, bakalım.
Yaa şu koca mevzularınıza o kadar üzülüyorum ki. Sinirleniyorum da aynı zamanda 😕 tüm hayat şartları bizim için de eşitken, ev işleri ve bebek bakımı nasıl bizim işimiz oluyor? Benim eşim her işi yapar, bebeğe bakar, onun da ikinci iş sebebiyle pek vakti olmuyor ama eşit düzeyde sorumluluk hisseder. İyi kötü spora gidiyorum, arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum. Ona rağmen bazen çok bunalıyorum. Çok çok güçlü kadınlarsınız. Bol sağlık, güç, biraz da huzur bulacak zaman diliyorum hepinize. Dikkat edin ama kendinize, kocalarınızı da zorlayın biraz 😜
Bak ne anlatcam şimdi, geçen benim büyük kız ameliyat oldu çok şükür öyle böylenderken atlattık ama ilk Bi hafta çok zorlandık diyebilirim.neyse Bi haftayı devirdik çocuk sıkıldı tabi evde. Pazar günü ben evde iş yapıyordum eşim çocuklar çok sıkıldı hadi siz gezmeye gidin ben de temizliğe el atarım dedi.
sen git çocuklarla ben de yemek temizlik yaparım dedim ama dinletemedim. Neyse kalktık gittik 3 saat sonra geri geldik. Ben bebek ve büyük kız. Avm gidip iki parça aldık Bi kahve içtik geri geldik,maksat kızın havası değişsin. Neyse eve geldim eşim temizliği yapmış elinden geldiğince sağolsun. Sonra ne yiyoruz akşam dedi. yani şimdi girdim daha, hemen Bi çorba yapayım dedim. Hem gezmeye gidiyorsun hem de evde yemek yok ,ben yorgunum açım yemek bile yapmadın diye arızaya bağladı. 😳Ya dedim sen kafayı mı üşüttün sen git dedin bana. Bu sefer iyice sarmaya başladı.Üstümü bile değişmeden mutfağa girip 3-4 çeşit yemek yaptım. Ter burnumdan damlıyordu hem sıcaktan hem yorgunluktan artık 🥵😰 bebe paçamda
Şimdi soruyorum sana ölür müsün öldürür müsün 😵‍💫🫠🤯
Destek beklerken boyle moral bozulmasi insanin agirina gidiyor. Eskiden idare ediyordum esimi, tahammul seviyem yuksekti. Simdi yorgunum yalnizim. Tek destek gorebilecegim kisi esim, o da yoruyor. Boyle olmasina uzuluyorum da esimi seviyorum cunku. Benzer sorunlari yasiyoruz aslinda. Diyecek bisey bulamiyorum, ama et sikayet hakkindir 😊
Ne demiş ünlü düşünür Atomiks “görmeyince göresin,görünce öldüresin geliyorsa kocandır o “ 🤣🤣🤣🤣🤣

Bak ne anlatcam şimdi, geçen benim büyük kız ameliyat oldu çok şükür öyle böylenderken atlattık ama ilk Bi hafta çok zorlandık diyebilirim.neyse Bi haftayı devirdik çocuk sıkıldı tabi evde. Pazar günü ben evde iş yapıyordum eşim çocuklar çok sıkıldı hadi siz gezmeye gidin ben de temizliğe el atarım dedi.
sen git çocuklarla ben de yemek temizlik yaparım dedim ama dinletemedim. Neyse kalktık gittik 3 saat sonra geri geldik. Ben bebek ve büyük kız. Avm gidip iki parça aldık Bi kahve içtik geri geldik,maksat kızın havası değişsin. Neyse eve geldim eşim temizliği yapmış elinden geldiğince sağolsun. Sonra ne yiyoruz akşam dedi. yani şimdi girdim daha, hemen Bi çorba yapayım dedim. Hem gezmeye gidiyorsun hem de evde yemek yok ,ben yorgunum açım yemek bile yapmadın diye arızaya bağladı. 😳Ya dedim sen kafayı mı üşüttün sen git dedin bana. Bu sefer iyice sarmaya başladı.Üstümü bile değişmeden mutfağa girip 3-4 çeşit yemek yaptım. Ter burnumdan damlıyordu hem sıcaktan hem yorgunluktan artık 🥵😰 bebe paçamda

Ne demiş ünlü düşünür Atomiks “görmeyince göresin,görünce öldüresin geliyorsa kocandır o “ 🤣🤣🤣🤣🤣
Gecmis olsun, umarim ciddi bir sey degildir.
Bence esinin acliktan sekeri dusmus. Bazen benim eskm de saclamiyor, Aziz yildirim gibisin sekerin oynuyor kizip bagiriyorsun, sonra ben oyle demedim ben soyle demedim 😀 kizdiktan sonra dediklerini unutuyor. Bazen o dedigimi ciddiye almaman gerektigin belli niye ciddiye aldin diyor. Garipler. 🙄

Gecmis olsun, umarim ciddi bir sey degildir.
Bence esinin acliktan sekeri dusmus. Bazen benim eskm de saclamiyor, Aziz yildirim gibisin sekerin oynuyor kizip bagiriyorsun, sonra ben oyle demedim ben soyle demedim 😀 kizdiktan sonra dediklerini unutuyor. Bazen o dedigimi ciddiye almaman gerektigin belli niye ciddiye aldin diyor. Garipler. 🙄
Ben evden uzun süreli uzaklaşacaksak yanıma çikolata alıyorum, baktım ayar kaçıyor ufaktan, hop iki kare karam uzatıyorum. Hayat normale dönüyor. Bizi buna onlar mecbur etti.

Çok geçmiş olsun canım. Büyük kızına sevgiler 😇

Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin Seclsare Seclsare de hamileydi ama sanırım o senden 4 hafta falan daha önde

Sana doyamiyirdur ne kadar çok vakit geçirirseniz seni o kadar rahat bırakır. Çok oyun oynayın çok gülün kitap okuyun kucağında uyusun sana doymaya başladıkça rahatlarsın. En azından bizim oyle oldu
@
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin Seclsare Seclsare de hamileydi ama sanırım o senden 4 hafta falan daha önde

Sana doyamiyirdur ne kadar çok vakit geçirirseniz seni o kadar rahat bırakır. Çok oyun oynayın çok gülün kitap okuyun kucağında uyusun sana doymaya başladıkça rahatlarsın. En azından bizim oyle oldu

Selamlar 🙋 Bugun minigimin doğum günü nasil geciyor zaman 🥺 cok hareketliyiz bi dk durmuyoruz cok yorucu oluyor ama hissiyatı bambaşka cok duyguluyum bugün koskoca bir yıl acisiyla tatlisiyla bazen isyan bazen sukur ederek gecti ama cok sukur bugunlerimize sizde neler var neler yok giremiyorum hic buraaa 😍

Hayırlı olsun canım ben 15 haftalık oldum İlk zamanlarda ben ne yapıcam nasıl gecicek soruları kafanda dönüp duruyor vücut tam toparlanmadigi için halsiz ve yorgunluk çok oluyor hele ki çalışıyorum bir de ben daha fazla hissettim ama bir şekilde güç kuvvet geliyor insana Allah gayretini veriyor öyle diyim ama doğunca bizi neler bekliyor bilmiyorum birde büyük kızım var ilkokul son bu sene bu kış beni neler bekliyor bilmiyorum

Hayırlı olsun canım ben 15 haftalık oldum İlk zamanlarda ben ne yapıcam nasıl gecicek soruları kafanda dönüp duruyor vücut tam toparlanmadigi için halsiz ve yorgunluk çok oluyor hele ki çalışıyorum bir de ben daha fazla hissettim ama bir şekilde güç kuvvet geliyor insana Allah gayretini veriyor öyle diyim ama doğunca bizi neler bekliyor bilmiyorum birde büyük kızım var ilkokul son bu sene bu kış beni neler bekliyor bilmiyorum
Ben değilim cnm, A ayshece3506 hamile
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana. Sağlıkla geçsin sürecin 🤲🏻🌺

Selamlar 🙋 Bugun minigimin doğum günü nasil geciyor zaman 🥺 cok hareketliyiz bi dk durmuyoruz cok yorucu oluyor ama hissiyatı bambaşka cok duyguluyum bugün koskoca bir yıl acisiyla tatlisiyla bazen isyan bazen sukur ederek gecti ama cok sukur bugunlerimize sizde neler var neler yok giremiyorum hic buraaa 😍
Selamlar 2 gün sonrada benim kızımın doğum günü seninle aynı duygular içindeyim çok hareketli ve yorucu bir o kadar da şükür diyorum. Eşimde yanımızda değil 10 gündür doğum gününde de burada olamayacak ne hediye alacaksınız bebeğe annem bebek top balon almıştı çok sevindi hepsini gördüğünde yüzünde güller açtı bende sevineceği birşey alsam babam bir panda bulmuş onu da pek sevdi.

Boşverin ya çevreyi siz keyfinize bakın. Kimi der ne çabuk hamile kalmış, öbürü der ikinciyi hemen yap, ama istiyor musun, kaldırabilir misin diye sormazlar. Benim ablamların arası 13 ay mesela, büyük 4 aylıkken hamile kalmış annem. Benim de tepemde, ikinci olsun, kardeşsiz kalmasın diye diye yedi bitirdi. Küçük daha diyince de hemmen kendini örnek veriyor. Kısacası şu hayatta kimseyi memnun edemezsiniz, zaten zorunda da değilsiniz. Valla yazın güncellemeleri buraya. Sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz, sağlıkla gelsin minik kardeş🤩.
Öyle evet, ne yapsak söylenecek bir şey bulunuyor. Zaten kafamdaki koro bana yeter bir de başkalarının yorumlarını ciddiye almamak lazım gerçekten :)

Bugun 06.40 da uyandı bizim minik koala. 10.30 dan 11.30 a kadar uyudu, uyandı. Tekrar 17.00-17.20 arası uyudu ve ilk defa 23.10 a kadar hiç uyumadı. Eşim geldi, onu özlemiş gibiydi. Babasından ayrılmadı. Emzire emzire canım çıktı, sonunda kucağımda deli gibi sallayarak uyuttum. Allahım ne olur gece uyanmadan sabah olsun 🤲

Teyzeleri bugün kızımın doğum günüydü. Sevdiklerimizle güzel bir kahvaltı organizasyonunun peşine pasta keserek kutladık. Kızım için dinledigim iki şarkıya slayt yaptık gelenlerle izledik. Pasta tat olarak iyiydi ama görüntü olarak tam bir fiyaskoydu. Istediğim, fotoğrafını attığım pastadan alakasız bir şey yapmışlardı. Moralimi bozmak istemedim ve olduğu kadar diyip günün tadını çıkardım. Doğdular da artık bir yaşları bile var. Verene hamd olsun... 🤲

Teyzeleri bugün kızımın doğum günüydü. Sevdiklerimizle güzel bir kahvaltı organizasyonunun peşine pasta keserek kutladık. Kızım için dinledigim iki şarkıya slayt yaptık gelenlerle izledik. Pasta tat olarak iyiydi ama görüntü olarak tam bir fiyaskoydu. Istediğim, fotoğrafını attığım pastadan alakasız bir şey yapmışlardı. Moralimi bozmak istemedim ve olduğu kadar diyip günün tadını çıkardım. Doğdular da artık bir yaşları bile var. Verene hamd olsun... 🤲
Nice mutlu yıllara isallah Forumdaki tüm güzel bebeklerin doğum günü kutlu olsun zalim zaman çok hızlı geçiyor Allah hepsine sağlık versin bizimde 1 yaşa 19 gün kaldı

Back
X