- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.681
Iyi ki dogmus Inci, mutlu saglikli yaslariniz olsun hep birlikteTeyzeleri bugün kızımın doğum günüydü. Sevdiklerimizle güzel bir kahvaltı organizasyonunun peşine pasta keserek kutladık. Kızım için dinledigim iki şarkıya slayt yaptık gelenlerle izledik. Pasta tat olarak iyiydi ama görüntü olarak tam bir fiyaskoydu. Istediğim, fotoğrafını attığım pastadan alakasız bir şey yapmışlardı. Moralimi bozmak istemedim ve olduğu kadar diyip günün tadını çıkardım. Doğdular da artık bir yaşları bile var. Verene hamd olsun...
Musmutlu ömrü olsun inşallah, bahtı hep açık olsun İnci kuşumunTeyzeleri bugün kızımın doğum günüydü. Sevdiklerimizle güzel bir kahvaltı organizasyonunun peşine pasta keserek kutladık. Kızım için dinledigim iki şarkıya slayt yaptık gelenlerle izledik. Pasta tat olarak iyiydi ama görüntü olarak tam bir fiyaskoydu. Istediğim, fotoğrafını attığım pastadan alakasız bir şey yapmışlardı. Moralimi bozmak istemedim ve olduğu kadar diyip günün tadını çıkardım. Doğdular da artık bir yaşları bile var. Verene hamd olsun...
Doğum günü kutlu olsun Incinin bizimde dün doğum günüydü Inci ile aynı günTeyzeleri bugün kızımın doğum günüydü. Sevdiklerimizle güzel bir kahvaltı organizasyonunun peşine pasta keserek kutladık. Kızım için dinledigim iki şarkıya slayt yaptık gelenlerle izledik. Pasta tat olarak iyiydi ama görüntü olarak tam bir fiyaskoydu. Istediğim, fotoğrafını attığım pastadan alakasız bir şey yapmışlardı. Moralimi bozmak istemedim ve olduğu kadar diyip günün tadını çıkardım. Doğdular da artık bir yaşları bile var. Verene hamd olsun...
Oyyy severim onuTeyzeleri bugün kızımın doğum günüydü. Sevdiklerimizle güzel bir kahvaltı organizasyonunun peşine pasta keserek kutladık. Kızım için dinledigim iki şarkıya slayt yaptık gelenlerle izledik. Pasta tat olarak iyiydi ama görüntü olarak tam bir fiyaskoydu. Istediğim, fotoğrafını attığım pastadan alakasız bir şey yapmışlardı. Moralimi bozmak istemedim ve olduğu kadar diyip günün tadını çıkardım. Doğdular da artık bir yaşları bile var. Verene hamd olsun...
bebeği kan alırken tutamadığın için ilk mi diye sormuşlardır cnmDoğum günü kutlu olsun Incinin bizimde dün doğum günüydü Inci ile aynı günbizde aile arasında ve whatsapp üzerinden pastamızı kesip kutladık Pastanın mumları ve üzerindeki maytapa şaşırdı pastadanda tattirdik hoşuna gitti yedi. Bugün de 1 yaş kontrolü için randevu almıştım herhangi bir sıkıntı yok kan verdik sonuçlarını öğleden sonra verecekler onlarla tekrar görüşeceğiz vitamin vs gerekiyor mu diye.Kan alınırken ben tutamam dedim bebek hemşiresi ve başka bir hemşire tuttular bana da ayaklarını tut dedi 3 tüp verdiler kayıtta. Ağladı alınırken tabii çok sonra unuttu güldürdüm dışarda.Ilk çocuk mu diyorlar şarkı söyledim korkmasın sakinlessin diye ondan herhalde.Urla devlet hastanesinde yaptırdım çocuk bölümü bomboş hemen randevu alınıyor herkes özele gidiyor sanırım. Devlette pek güleryüzlü olmasalarda yine de bakıldık sırada kimse olmadığı için sorularımı da sordum. Bir yaş aşılarını da bu hafta içinde sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.Kizamik aşısını daha önce olduğunu belirtmek gerekiyor sanırım 9. ayda olsduysa dozunu ona göre ayarlıyorlar aynı yerde yapılıyorsa biliyorlardır zaten.Az yemek yiyor bu aralar kilosu persentilin altına düşmediği sürece sıkıntı yok dönem dönem olabilir dedi.Menenjit aşısını henüz yapılmadı onu da yurtdışına gittiğimizde yaptırsam diyorum uçak yolculuğu çok sıkıntı mı hastalik açısından diye sormak istedim ama pek anlamadı ne demek istediğimi ya da ben anlatamadım neyse menenjit solunum ve kan yolu ile bulaşan bir hastalıkmış.risk olabilir tabi ama yurtdisinda yaptirabilirsiniz vs dedi.Çocuk doktorları genelde genç yazlik yerlerde bile bi sebebi var mı yaşlıların hepsi ozelde ya da muaynehanede mi calisiyor yoksa kactilar mi diye merak ettim .Sizin gittiginiz doktorlar yaşlı mı kizlar?
Biz de bugün gidebildik 1 yaş kontrolüne. Aşı oldular kan aldılar. Bizim doktor genç 33 yaşında. :) yaşıtmışızDoğum günü kutlu olsun Incinin bizimde dün doğum günüydü Inci ile aynı günbizde aile arasında ve whatsapp üzerinden pastamızı kesip kutladık Pastanın mumları ve üzerindeki maytapa şaşırdı pastadanda tattirdik hoşuna gitti yedi. Bugün de 1 yaş kontrolü için randevu almıştım herhangi bir sıkıntı yok kan verdik sonuçlarını öğleden sonra verecekler onlarla tekrar görüşeceğiz vitamin vs gerekiyor mu diye.Kan alınırken ben tutamam dedim bebek hemşiresi ve başka bir hemşire tuttular bana da ayaklarını tut dedi 3 tüp verdiler kayıtta. Ağladı alınırken tabii çok sonra unuttu güldürdüm dışarda.Ilk çocuk mu diyorlar şarkı söyledim korkmasın sakinlessin diye ondan herhalde.Urla devlet hastanesinde yaptırdım çocuk bölümü bomboş hemen randevu alınıyor herkes özele gidiyor sanırım. Devlette pek güleryüzlü olmasalarda yine de bakıldık sırada kimse olmadığı için sorularımı da sordum. Bir yaş aşılarını da bu hafta içinde sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.Kizamik aşısını daha önce olduğunu belirtmek gerekiyor sanırım 9. ayda olsduysa dozunu ona göre ayarlıyorlar aynı yerde yapılıyorsa biliyorlardır zaten.Az yemek yiyor bu aralar kilosu persentilin altına düşmediği sürece sıkıntı yok dönem dönem olabilir dedi.Menenjit aşısını henüz yapılmadı onu da yurtdışına gittiğimizde yaptırsam diyorum uçak yolculuğu çok sıkıntı mı hastalik açısından diye sormak istedim ama pek anlamadı ne demek istediğimi ya da ben anlatamadım neyse menenjit solunum ve kan yolu ile bulaşan bir hastalıkmış.risk olabilir tabi ama yurtdisinda yaptirabilirsiniz vs dedi.Çocuk doktorları genelde genç yazlik yerlerde bile bi sebebi var mı yaşlıların hepsi ozelde ya da muaynehanede mi calisiyor yoksa kactilar mi diye merak ettim .Sizin gittiginiz doktorlar yaşlı mı kizlar?
Nice mutlu yıllara isallah Forumdaki tüm güzel bebeklerin doğum günü kutlu olsun zalim zaman çok hızlı geçiyor Allah hepsine sağlık versin bizimde 1 yaşa 19 gün kaldı
Iyi ki dogmus Inci, mutlu saglikli yaslariniz olsun hep birlikte
Musmutlu ömrü olsun inşallah, bahtı hep açık olsun İnci kuşumun
Zaman gerçekten çok hızlı geçti daha 1 aylık derken 1 yıl bile oldu
Doğum günü kutlu olsun Incinin bizimde dün doğum günüydü Inci ile aynı günbizde aile arasında ve whatsapp üzerinden pastamızı kesip kutladık Pastanın mumları ve üzerindeki maytapa şaşırdı pastadanda tattirdik hoşuna gitti yedi. Bugün de 1 yaş kontrolü için randevu almıştım herhangi bir sıkıntı yok kan verdik sonuçlarını öğleden sonra verecekler onlarla tekrar görüşeceğiz vitamin vs gerekiyor mu diye.Kan alınırken ben tutamam dedim bebek hemşiresi ve başka bir hemşire tuttular bana da ayaklarını tut dedi 3 tüp verdiler kayıtta. Ağladı alınırken tabii çok sonra unuttu güldürdüm dışarda.Ilk çocuk mu diyorlar şarkı söyledim korkmasın sakinlessin diye ondan herhalde.Urla devlet hastanesinde yaptırdım çocuk bölümü bomboş hemen randevu alınıyor herkes özele gidiyor sanırım. Devlette pek güleryüzlü olmasalarda yine de bakıldık sırada kimse olmadığı için sorularımı da sordum. Bir yaş aşılarını da bu hafta içinde sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.Kizamik aşısını daha önce olduğunu belirtmek gerekiyor sanırım 9. ayda olsduysa dozunu ona göre ayarlıyorlar aynı yerde yapılıyorsa biliyorlardır zaten.Az yemek yiyor bu aralar kilosu persentilin altına düşmediği sürece sıkıntı yok dönem dönem olabilir dedi.Menenjit aşısını henüz yapılmadı onu da yurtdışına gittiğimizde yaptırsam diyorum uçak yolculuğu çok sıkıntı mı hastalik açısından diye sormak istedim ama pek anlamadı ne demek istediğimi ya da ben anlatamadım neyse menenjit solunum ve kan yolu ile bulaşan bir hastalıkmış.risk olabilir tabi ama yurtdisinda yaptirabilirsiniz vs dedi.Çocuk doktorları genelde genç yazlik yerlerde bile bi sebebi var mı yaşlıların hepsi ozelde ya da muaynehanede mi calisiyor yoksa kactilar mi diye merak ettim .Sizin gittiginiz doktorlar yaşlı mı kizlar?
Teyzeleri bugün Atomiks'in doğum günü41 kere maşallah nasılda geçti hiç anlamadım valla.
eşime bebeğe doğum günü yapmamız lazım diyorum ne zamandı dedi. 15 eylül dedim o seninki değil miydi diyor?
bu adamlarla başa çıkmak hakkaten çok zor
Kızlar hepinize teşekkür ederim.Oyyy severim onu
Nice yaşlara inci tanesi ,çok güzel bir ömrün olsun inşallah
Yurtdışında olacağız iş nedeniyle şimdilik mecburi bakalım orada bebekle yapabilecek miyiz eşim gitti düzen kurmaya çalışıyor bizde yakında gitsek 1 yaş aşılarını yaptırayım menenjite biraz vakit koyayım istedim o nedenle onu oradayken yaptırayım dedim.Orda aşıyı kim nerede yapıyor acaba?sağlık ocağı da yok gidince öğreniriz.doktor randevusu da zor alınıyor bulunduğumuz yer sinir bolgesi oldugu icin.bebeği kan alırken tutamadığın için ilk mi diye sormuşlardır cnm
onun dışında bizim doktor sabah ;üniversite hastanesinden öğleden sonra kendi muayenehanesinde bakıyor. Ama 60 yaşında yani genç olduğu söylenemez. ben aşı konusunda karmaşa olmasın diye aynı yerde devam ettirme taraftarıyım. Siz yurt dışına mı taşınacaksınız temelli? eğer değilse burada yaptırmaya devam etmen daha kolay olabilir.
Maşallah masal kuş çok güzelsinBiz de doğum günümüzü kutladık parkta açık havada oldu
Teşekkür ederim cnmKızlar hepinize teşekkür ederim.
Atomiks canım senin de doğum günün kutlu olsun.
Bugün sağlık ocağına kontrole ve aşıya gittik. Kilosu boyu iyi maaşallah. Aşılar zor oldu zaten boyu ölçülürken ağlamaya başlamıştı. Iyice şiddetlendi aşı yapılırken. Dr kontrolü gelecek ay bizim. Her şeyi yiyebilir artık dedi. Tatlı, tuzlu yine de dikkat etmek lazım dedi. Vallahi gece emzirme işini sormayı unuttum. K Kbo4
Allah kolaylık versinYurtdışında olacağız iş nedeniyle şimdilik mecburi bakalım orada bebekle yapabilecek miyiz eşim gitti düzen kurmaya çalışıyor bizde yakında gitsek 1 yaş aşılarını yaptırayım menenjite biraz vakit koyayım istedim o nedenle onu oradayken yaptırayım dedim.Orda aşıyı kim nerede yapıyor acaba?sağlık ocağı da yok gidince öğreniriz.doktor randevusu da zor alınıyor bulunduğumuz yer sinir bolgesi oldugu icin.
Fransa ise ben bilgilendirme yapabilirimYurtdışında olacağız iş nedeniyle şimdilik mecburi bakalım orada bebekle yapabilecek miyiz eşim gitti düzen kurmaya çalışıyor bizde yakında gitsek 1 yaş aşılarını yaptırayım menenjite biraz vakit koyayım istedim o nedenle onu oradayken yaptırayım dedim.Orda aşıyı kim nerede yapıyor acaba?sağlık ocağı da yok gidince öğreniriz.doktor randevusu da zor alınıyor bulunduğumuz yer sinir bolgesi oldugu icin.
Kıyamadığım için 5. Günde bıraktım
Oy kıyamam ben ona. En azından denemissin canim, ben denemeye bile kıyamadım:) ama çok istiyorum biraktirmayi. Biraz cesarete ve enerjiye ihtiyacım var.Kıyamadığım için 5. Günde bıraktımaslında uyanması azalmıştı ama sabaha karşı 5 gibi uyandığında emmek istiyordu ağlıyordu. Çok kararlı başlamıştım ama en azından 1 yaşına kadar emsin istedim resmen depresyona girdim şansıma da zaten üst dişler çıkıyor ağlayarak uyanmaya ve saat başı kalkmaya başladı ve tabi bir de taşınıyoruz düzen bozuldu. İnşallah 1 yaşından sonra tekrar deneyeceğim
Evet Fransa bilgilendirirsen sevinirim.Fransa ise ben bilgilendirme yapabilirim
İnşallah sıkıntısız şekilde halledebiliriz ya. Emerek uyuyan bebisler için de çalışan anne olmak ayrı bir zor ya Allah kolaylık versin umarım çok zorlamaz seniOy kıyamam ben ona. En azından denemissin canim, ben denemeye bile kıyamadım:) ama çok istiyorum biraktirmayi. Biraz cesarete ve enerjiye ihtiyacım var.
Emerek uyumasını kesinlikle biraktirmam lazım çünkü Ekim de çalışmaya başlayacağım ve bensiz nasıl uyuyacak bu çocukCok stresliyim.
Kendiliğinden memeyi bırakan bebelere çok imreniyorum
Canım bugün annem 2 saat inciye baktı. Normalde bende gündüz emerek dahi uyumayan bebişi annem kolunda uyutmuş. Biraz ben yokum diye dudak bükmüş ama çok zor olmamış. Biz de süt var diye emmek istiyorlar ama sütü olmayan bakıcıyı uyuma sürecinde ayırt ediyorlar demek ki.Oy kıyamam ben ona. En azından denemissin canim, ben denemeye bile kıyamadım:) ama çok istiyorum biraktirmayi. Biraz cesarete ve enerjiye ihtiyacım var.
Emerek uyumasını kesinlikle biraktirmam lazım çünkü Ekim de çalışmaya başlayacağım ve bensiz nasıl uyuyacak bu çocukCok stresliyim.
Kendiliğinden memeyi bırakan bebelere çok imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?