2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
ben dayanamam yaa, okurken bile içim eridi inşallah daim olur eğitimin faydasını görürsün.
Allah'ım yardımcınız olsun sabır versin çok çok üzücü.

Son 2 gündür biz de böyleyiz. Öyle emiyor ki meme başını midesine kadar uzatıyor sanki. Çek çek gelmiyor, çıkınca da yaygara. Ya bizimkinin huyu baya değişti bu ara, hala mutlu ama arada kendini yere atıp tepinmeler başladı. Ve hani o an istediği bir şey de yok.
Kalbim ağrıdı off. Mekanı cennet olsun, Allah ana babaya ve sizlere sabır versin, çok üzüldüm. Sizin durumunuz da zormuş, kendi çocuğunuzun sevinci ile yakınınızın kederi birleşmiş. Ama bence de bir pasta kesin, siz de çok zorluklar atlattınız. En azından bir anınız olsun.

Teşekkür ederim haklısın çok zor zamanlar geçirdik sevincimiz hastane köşelerinde söndü defalarca. Ben de ufak Bi kutlama düşünüyorum en azından foto için

Allahım ailesine güç kuvvet versin öbaşınız sağ olsun

Ben annem varken 2 gün ona bırakıp 2 şer saat direksiyon dersi aldım. Sonra da anneme bırakıp bi 15 dk dolaştım. Ilk önce biraz mızıklandı bırakırken ama annem iyi idare etmiş. Süre kısaydı belki ondan kolay olmuştur. Ben işe 1 yıl daha başlamayacağım. Allah nasip ederse başlayacağım zaman kızıma bir kardeş düşünüyorum. Planlarım da İnci 5 yaşına gelince işe dönmek var ama nasip tabi bu işler
Sen şimdi kime bırakıyorsun? Haftaya mı başlıyor okul yoksa bu pzt başladın mı?

Bizde böyleyiz son günlerde. üst dişlerden diye düşündüm. Epey zorluyor minnoşu

Allah ailesine ve sizlere sabır versin. Çok çok üzücü. Insan diyecek bir şey bulamıyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten.

Kızlar ben bir senedir arabada arka koltukta oturuyurum kızımla. Oto koltuğuna da çok oturmadı açıkçası. Genelde kucağımda, emzirerek seyahat ettik şehir içinde. Şehir dışına çıkarken de ağlayınca, huysuzlanınca kucağıma aldım. Şimdi bu minnoşu araba kullanırken oto koltuğunda nasıl oyalanmasini sağlayabilirim, benim ön koltukta olmama nasıl alıştırabilirim? Bugün 2 dk lık bir yere ağlayarak gidip geldi. Ben de acemiyim daha zaten panik oluyorum. Sizler neler yapıyorsunuz trafikte? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Ben daha cikmadim ama trafige artik cikmak istiyorum. Once on koltukta oturup mu denesem dedim. Henuz icraat yok:)

Vaav çok iyi plan inşallah istediğin gibi olur sonra da anasınıfı zaten. Bu hafta okula 2 3 saatliğine gidiyoruz babası bakıyor. Bugün biberona mama koyup denedik hani meme gibi tutar belki diye ama olmadı hiç almadı biberonu. Bakalım gitgide kolaylaşır inşallah. 15 16 aylık olsun uyku eğitimi düşünüyorum ben de. Tek uykuya düşerse işim daha kolay olur.

Cnm ben hala onu ön koltuğa koyuyorum yüzü ters halde oturuyor öyle olunca oyalaması da kolay. Seni görüyorsa sıkıntı olmuyor. Şarkı söylüyorum ve bi elim hep onunla temas halinde. Yeni doğduğunda arkaya koyuyordum ama korkmaya başladıkça öne aldım.

Evet bizim de aynı gülerken sinirlenip kendini yere attığı da oluyor durduk yere

Bizde durum şöyle, genelde uzak biyere gideceksem uyku saatine denk getirmeye çalışıyorum. Uyanıksa da Bluetooth u arabaya bağlıyorum cocuk şarkıları açıyorum huysuzlanınca. Arabaya binmeden önce en sevdiği oyuncağı eline veriyorum. Bir de kırmızı ışıkta ya da trafik durduğunda arkaya dönüp ayaklarını sevip sevdiği hareketleri yapıyorum cee e falan. Öyle geçiyor arabada zamanlarımız

Kızlar daha önce de sordum ama arada kaynamış sorularım görünmemiş
1.sorum bebişlerin burunlarını nasıl temizliyorsunuz (durmuyorlar çünkü artık, ağlıyor bizimki çok fena temizletmiyor)
2.sorum 1 yaş kontrollerinde tahlil yaptırdıysanız hangi değerleri normalin altında veya üstünde cıktı paylaşabilir misiniz? Şimdiden tşk ederim canlar cevaplarınız için

1. Şırınga ile serum fizyolojik sıkıp pompa ile çekiyoruz. Bizde hep ağlamalı sızlamalı bu iş ilk günden beri ama yapıyoruz bi şekilde
2. Bi sürü parametreye bakıyorlar ama genelde dvit demir b12 önemli. Onla ilgili yorum yapıyor bizim doktor. Pzt yapıldı. Dvitleri sınırda. Kışa giriyoruz çok önemli dedi. Demirleri de sınırda o yüzden 3 ay daha demir ilacına devam dedi.

Dvit in dozunu artırdı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…