- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.721
ben dayanamam yaa, okurken bile içim eridiÖncelikle cidden kararlı olmanız lazım gözü karartmadan olmuyormuş bu iş asla pes etmemeniz lazım ki ağladım aldı yine ağlayınca alır düşüncesine girmesin çok akıllılar çokkk
Uyku eğitimini ben profesyonel destek alarak başladım ama kendiniz rahatça yapabilirsiniz eğitmen köşede gözükmeden oturup size güç veriyorgece uykusu ile başlamak gerekiyor ve sallanmayan dört yanı kapalı bi beşik gerekiyor doğru uyku uyanıklık süreleri var 12. Ay için sabah uyandıktan sonra ilk uyku 3.5 saat sonra max 1.5 saat uyku 4 saat uyanıklık max 1 saat uyku ve 4.5 saat uyanıklık ve gece uykusuna geçiyoruz. Beşiğin yanını bi sandalye koyuyoruz bebeğin uzanınca sizi tutamayacağı uzaklıkta sizin elinizi uzatıp okşayabileceğiniz şekilde koyuyoruz ve öpüp iyi geceler deyip yatağına yatırıyoruz çok ağlıyorlar başta benim bebeğim 25 dk ağladı ilk gece 2-3 dakikada bi 10 saniye başını okşayıp elimizi çekiyoruz ve 25 dk nın sonunda ayakta uyuyakaldı. 25 dk ayakta uyudu böyle olunca ben yavaşça yatağına yatırdım ilk gece zor oluyor o uyuduktan sonra bile ben ağlamaya devam ettim ama çok hızlı öğreniyorlar yeterki a durmadı deyip almayın eğitmen 50 dk ya kadar beklemek gerektiğini eğer uyumazsa kucağa alıp sakinleştirip tekrar uyutmak gerektiğini söyledi aklıma gelenler böyle yine yardımcı olabileceğim birşey olursa yardımcı olmak isterim
Allah'ım yardımcınız olsun sabır versin çok çok üzücü.Ben de sizleri tedirgin etmek istemediğim için anlatmamıştım. Sıtma teşhisi kondu ama çok geç kalındı, Afrika sıtmasıymış sivrisinek ısırmasıyla bulaşıyormuş. Yaklaşık 1 buçuk ay ağrılarının enfeksiyonun sebebini arayıp en son vefatına 1 hafta kala teşhis konup tedavi başlandı ama çok geç kalındı. Çok ağrılı geçen hastane sürecinden sonra vefat etti yavrumuz .. ailesi bitik durumda tabi.. sağlıklı bir çocuktu
İnşallahben dayanamam yaa, okurken bile içim eridiinşallah daim olur eğitimin faydasını görürsün.
Son 2 gündür biz de böyleyiz. Öyle emiyor ki meme başını midesine kadar uzatıyor sanki. Çek çek gelmiyor, çıkınca da yaygara. Ya bizimkinin huyu baya değişti bu ara, hala mutlu ama arada kendini yere atıp tepinmeler başladı. Ve hani o an istediği bir şey de yok.Günaydınlar , Bi şey sormak istiyorum. Benim beybi şu sıralar memeye aşırı düşkün oldu yani uykuya geçip yatağına bırakırken memeden ayrılmasın diye inanılmaz efor sarfediyor, tutup hiç bırakmıyor, sonra meme ağzından çıkınca uyanıyor tabi ve kıyameti koparıyor. Sonrada memesiz mümkün değil uyumuyor.Bu haftalarda bu normal mi bilemedim. atak neyim de yok şu sıralar anlayan varsa beri gelsin
Kalbim ağrıdı off. Mekanı cennet olsun, Allah ana babaya ve sizlere sabır versin, çok üzüldüm. Sizin durumunuz da zormuş, kendi çocuğunuzun sevinci ile yakınınızın kederi birleşmiş. Ama bence de bir pasta kesin, siz de çok zorluklar atlattınız. En azından bir anınız olsun.Ben de sizleri tedirgin etmek istemediğim için anlatmamıştım. Sıtma teşhisi kondu ama çok geç kalındı, Afrika sıtmasıymış sivrisinek ısırmasıyla bulaşıyormuş. Yaklaşık 1 buçuk ay ağrılarının enfeksiyonun sebebini arayıp en son vefatına 1 hafta kala teşhis konup tedavi başlandı ama çok geç kalındı. Çok ağrılı geçen hastane sürecinden sonra vefat etti yavrumuz .. ailesi bitik durumda tabi.. sağlıklı bir çocuktu
Teşekkür ederim haklısın çok zor zamanlar geçirdik sevincimiz hastane köşelerinde söndü defalarca. Ben de ufak Bi kutlama düşünüyorum en azından foto içinKalbim ağrıdı off. Mekanı cennet olsun, Allah ana babaya ve sizlere sabır versin, çok üzüldüm. Sizin durumunuz da zormuş, kendi çocuğunuzun sevinci ile yakınınızın kederi birleşmiş. Ama bence de bir pasta kesin, siz de çok zorluklar atlattınız. En azından bir anınız olsun.
Allahım ailesine güç kuvvet versin öbaşınız sağ olsunBen de sizleri tedirgin etmek istemediğim için anlatmamıştım. Sıtma teşhisi kondu ama çok geç kalındı, Afrika sıtmasıymış sivrisinek ısırmasıyla bulaşıyormuş. Yaklaşık 1 buçuk ay ağrılarının enfeksiyonun sebebini arayıp en son vefatına 1 hafta kala teşhis konup tedavi başlandı ama çok geç kalındı. Çok ağrılı geçen hastane sürecinden sonra vefat etti yavrumuz .. ailesi bitik durumda tabi.. sağlıklı bir çocuktu
Güvendiğin birinde olması büyük şansTabi bize daha çok nazlaniyorlar. Benimde kizima ablam bakacak, çok şanslıyım. Umarım bir çaresini buluruz.
Ben annem varken 2 gün ona bırakıp 2 şer saat direksiyon dersi aldım. Sonra da anneme bırakıp bi 15 dk dolaştım. Ilk önce biraz mızıklandı bırakırken ama annem iyi idare etmiş. Süre kısaydı belki ondan kolay olmuştur. Ben işe 1 yıl daha başlamayacağım. Allah nasip ederse başlayacağım zaman kızıma bir kardeş düşünüyorum. Planlarım da İnci 5 yaşına gelince işe dönmek var ama nasip tabi bu işlerBu bizde hiç olmadı işte. 1 buçuk ay annem baktı hiçbir r günleri güzel geçemedi hep ağlayarak uyuma hep bir mutsuzluk vardı. Burda da o zaman bana birkaç arkadaş sana naz yapıyor demişti ama öyle olmadı cidden. Ama sizin için iyi bir şey işe başlarsan kafan daha rahat olur
Bizde böyleyiz son günlerde.Günaydınlar , Bi şey sormak istiyorum. Benim beybi şu sıralar memeye aşırı düşkün oldu yani uykuya geçip yatağına bırakırken memeden ayrılmasın diye inanılmaz efor sarfediyor, tutup hiç bırakmıyor, sonra meme ağzından çıkınca uyanıyor tabi ve kıyameti koparıyor. Sonrada memesiz mümkün değil uyumuyor.Bu haftalarda bu normal mi bilemedim. atak neyim de yok şu sıralar anlayan varsa beri gelsin
Ben de sizleri tedirgin etmek istemediğim için anlatmamıştım. Sıtma teşhisi kondu ama çok geç kalındı, Afrika sıtmasıymış sivrisinek ısırmasıyla bulaşıyormuş. Yaklaşık 1 buçuk ay ağrılarının enfeksiyonun sebebini arayıp en son vefatına 1 hafta kala teşhis konup tedavi başlandı ama çok geç kalındı. Çok ağrılı geçen hastane sürecinden sonra vefat etti yavrumuz .. ailesi bitik durumda tabi.. sağlıklı bir çocuktu
Fransa'ya yılbaşından sonra yerlesecegim canim. 3 yaşına girene kadar home ofis falan çalışmak istiyorum orda, sonra mecburi eğitimi başlıyor zatenGüvendiğin birinde olması büyük şansUmarım kolay alışır ablana. Fransaya ne zaman gideceksin?
Ben daha cikmadim ama trafige artik cikmak istiyorum. Once on koltukta oturup mu denesem dedim. Henuz icraat yok:)Kızlar ben bir senedir arabada arka koltukta oturuyurum kızımla. Oto koltuğuna da çok oturmadı açıkçası. Genelde kucağımda, emzirerek seyahat ettik şehir içinde. Şehir dışına çıkarken de ağlayınca, huysuzlanınca kucağıma aldım. Şimdi bu minnoşu araba kullanırken oto koltuğunda nasıl oyalanmasini sağlayabilirim, benim ön koltukta olmama nasıl alıştırabilirim? Bugün 2 dk lık bir yere ağlayarak gidip geldi. Ben de acemiyim daha zaten panik oluyorum. Sizler neler yapıyorsunuz trafikte? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Vaav çok iyi plan inşallah istediğin gibi olur sonra da anasınıfı zaten. Bu hafta okula 2 3 saatliğine gidiyoruz babası bakıyor. Bugün biberona mama koyup denedik hani meme gibi tutar belki diye ama olmadı hiç almadı biberonu. Bakalım gitgide kolaylaşır inşallah. 15 16 aylık olsun uyku eğitimi düşünüyorum ben de. Tek uykuya düşerse işim daha kolay olur.Ben annem varken 2 gün ona bırakıp 2 şer saat direksiyon dersi aldım. Sonra da anneme bırakıp bi 15 dk dolaştım. Ilk önce biraz mızıklandı bırakırken ama annem iyi idare etmiş. Süre kısaydı belki ondan kolay olmuştur. Ben işe 1 yıl daha başlamayacağım. Allah nasip ederse başlayacağım zaman kızıma bir kardeş düşünüyorum. Planlarım da İnci 5 yaşına gelince işe dönmek var ama nasip tabi bu işler
Sen şimdi kime bırakıyorsun? Haftaya mı başlıyor okul yoksa bu pzt başladın mı?
Cnm ben hala onu ön koltuğa koyuyorum yüzü ters halde oturuyor öyle olunca oyalaması da kolay. Seni görüyorsa sıkıntı olmuyor. Şarkı söylüyorum ve bi elim hep onunla temas halinde. Yeni doğduğunda arkaya koyuyordum ama korkmaya başladıkça öne aldım.Kızlar ben bir senedir arabada arka koltukta oturuyurum kızımla. Oto koltuğuna da çok oturmadı açıkçası. Genelde kucağımda, emzirerek seyahat ettik şehir içinde. Şehir dışına çıkarken de ağlayınca, huysuzlanınca kucağıma aldım. Şimdi bu minnoşu araba kullanırken oto koltuğunda nasıl oyalanmasini sağlayabilirim, benim ön koltukta olmama nasıl alıştırabilirim? Bugün 2 dk lık bir yere ağlayarak gidip geldi. Ben de acemiyim daha zaten panik oluyorum. Sizler neler yapıyorsunuz trafikte? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bizim üst dişler böyle zorlamadı.bak bu gece çığlık çığlığa ağladı sebepsizBizde böyleyiz son günlerde.üst dişlerden diye düşündüm. Epey zorluyor minnoşu
Evet bizim de aynı gülerken sinirlenip kendini yere attığı da oluyor durduk yereSon 2 gündür biz de böyleyiz. Öyle emiyor ki meme başını midesine kadar uzatıyor sanki. Çek çek gelmiyor, çıkınca da yaygara. Ya bizimkinin huyu baya değişti bu ara, hala mutlu ama arada kendini yere atıp tepinmeler başladı. Ve hani o an istediği bir şey de yok.
Bizde durum şöyle, genelde uzak biyere gideceksem uyku saatine denk getirmeye çalışıyorum. Uyanıksa da Bluetooth u arabaya bağlıyorum cocuk şarkıları açıyorum huysuzlanınca. Arabaya binmeden önce en sevdiği oyuncağı eline veriyorum. Bir de kırmızı ışıkta ya da trafik durduğunda arkaya dönüp ayaklarını sevip sevdiği hareketleri yapıyorum cee e falan. Öyle geçiyor arabada zamanlarımızKızlar ben bir senedir arabada arka koltukta oturuyurum kızımla. Oto koltuğuna da çok oturmadı açıkçası. Genelde kucağımda, emzirerek seyahat ettik şehir içinde. Şehir dışına çıkarken de ağlayınca, huysuzlanınca kucağıma aldım. Şimdi bu minnoşu araba kullanırken oto koltuğunda nasıl oyalanmasini sağlayabilirim, benim ön koltukta olmama nasıl alıştırabilirim? Bugün 2 dk lık bir yere ağlayarak gidip geldi. Ben de acemiyim daha zaten panik oluyorum. Sizler neler yapıyorsunuz trafikte? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
1. Şırınga ile serum fizyolojik sıkıp pompa ile çekiyoruz. Bizde hep ağlamalı sızlamalı bu iş ilk günden beri ama yapıyoruz bi şekildeKızlar daha önce de sordum ama arada kaynamış sorularım görünmemiş
1.sorum bebişlerin burunlarını nasıl temizliyorsunuz (durmuyorlar çünkü artık, ağlıyor bizimki çok fena temizletmiyor)
2.sorum 1 yaş kontrollerinde tahlil yaptırdıysanız hangi değerleri normalin altında veya üstünde cıktı paylaşabilir misiniz? Şimdiden tşk ederim canlar cevaplarınız için
Dvit in dozunu artırdı mı1. Şırınga ile serum fizyolojik sıkıp pompa ile çekiyoruz. Bizde hep ağlamalı sızlamalı bu iş ilk günden beri ama yapıyoruz bi şekilde
2. Bi sürü parametreye bakıyorlar ama genelde dvit demir b12 önemli. Onla ilgili yorum yapıyor bizim doktor. Pzt yapıldı. Dvitleri sınırda. Kışa giriyoruz çok önemli dedi. Demirleri de sınırda o yüzden 3 ay daha demir ilacına devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?