2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben sf damlatıp çekiyorum hâlâ. Çok ağlıyor tabi ama çok kuruyor bunu. Iki güne bir yapıyorum genelde. Ellerini kollarını tutup yapıyorum. Ne kadar ağlarsa ağlasın, bir tek o zaman acımıyorum ☺
9.ayda kontrollerde demir depoları düşük çıktı, demir ilacı verdi gelecek ay kontrolü olacak. Düzenli kullanmadım, ne çıkar bilmiyorum. Sağlık ocağı ve dr un uygulaması da farklı. 1 yaş aşısında sağlık ocağında hemşire d vitamini ve demir in şişeleri bitince bırak dedi. Dr da 1 yaşında 500 ünite d vitaminine geç dedi, eczacı 1 yaşı bitince olmalı dedi. Kafamı iyice karıştırdılar. Gelecek ay kan vermeye gidince netlesecek inşallah.

Yasak değil mi ön koltuk canım? Bizim koltuk 360 derece dönmüyor zaten istesem de koyamam.

Ben daha cikmadim ama trafige artik cikmak istiyorum. Once on koltukta oturup mu denesem dedim. Henuz icraat yok:)
Bu akşam üzeri parka gitmeden arabada oturup oynamayı deneyecegim. Ön koltukta onunla oturup oynadığımı görürse belki sakinleşir. Cici bebe, oyuncak, müzik deneyelim bakalım. 2 dk da o kadar çok ağladı ki, alışırsa iyi olacak.

Teşekkür ederim, ben de bir yol bulacağım inşallah. Bizim de güzel güle oynaya devam eder umarım

Merhaba güzel anneler. Bebişlerin uyanıklık süreleri kaç saat? Benimkinin 3 saat sonra uykusu geliyor (özellikle sabah) ben de 3 3,5 4 saat yapıyorum ama uyanıklık süresi az mı sizce

Merhaba güzel anneler. Bebişlerin uyanıklık süreleri kaç saat? Benimkinin 3 saat sonra uykusu geliyor (özellikle sabah) ben de 3 3,5 4 saat yapıyorum ama uyanıklık süresi az mı sizce
Bu aylarda 3.5-4 saat deniyor ama bebeğe göre değişiyor bence. Benimliler 5-6 saat bile kalabiliyor.

Merhaba bizim d ve b12 düzgün çıktı demir sınırda o nedenle demir damlasına devam edeceğiz ben damlayı veremiyorum diye suya karistirilan istedim efervesan gibi onu yazdı onu da veremedim duzenli bu aralar ne zaman neyi yiyecegi belli olmadığı için ve yemek seçtiği için sorun oldu biraz.

Ben 3 3.5 4 saat yapıyorum ama belirleyen ben olmuyorum bazen uyumak istemiyor tekrar oyalanıyoruz yarim saat ve ya 40 dakika bazende kendiliğinden arabada isek sızıyor.

Bizimki kafasına göre takılıyor resmen. Sabahları 2 saat sonra uyumak istiyor öğlenleri max 3 akşamları 6 saati gördüğü oluyor

Selam kızlar nasılsınız umarım herkes ve bebisler iyidir. Bu aralar yoğun geçiyor benim için, yine taşınıyoruz da bu defa da lojmana geçmek için taşınıyoruz, zaten beklediğimiz bir şeydi ama yine de yorucu oluyor. Kaç gündür boya temizlik işleri ile ilgileniyoruz, bir yandan da bebiş olunca pertim çıkıyor haliyle.

Bizimkinin üst dişler baya kabarmış ama sanki alt yanlar daha çok kaşınıyor gibi eli hep ağzında garibimin. Gece ağlayarak uyanmalar oluyor, bazen saat başı kalkıyor bazen de çok güzel uyuyor kafasına göre takılıyor yani.

Bende bugün öyle aniden esti ve evde spora başladım baya ara vermiştim hamlamışım sanki az yoruluyorum da ev taşırken bir de spora başladım emzirirken ağır spor yapmamak gerek diye biliyorum, şimdilik evde başladım ama birkac aya salona başlamayı düşünüyorum düzenli olarak. Kilo derdim yok çok şükür ama hem yaşam tarzı olarak hem de az da olsa hamilelikten önce de olan göbeğim var yok etmek istiyorum.

Daha önce diyetisyenle görüşen kızçeler acaba emziren anneler için bir detox suyu var mı bildiğiniz ya yeşil çay içeyim diyorum ama sütü azaltıyor diyorlar günde 2 fincan çok mu gelir ne yapsam bilemedim var mı benim için tavsiyeniz

Gündüz için değil ama gece için ben odayı ayırınca baya rahat ettim
Aa ne kadar güzel ya inşallah hep öyle olur. Biz Şırnak'ta olduğumuz için ayıramıyoruz çünkü burda 45 derece hava ve klimasız yatılmıyor bekliyorum havalar düzelsin de onunda odasını kuralım orda uyusun diye. Ekimde mümkün olur gibi duruyor

İnşallah seninki benim sürecimden daha kolay olur Başta zorlansanda vazgeçmemeni tavsiye ederim

Yasak değil mi ön koltuk canım? Bizim koltuk 360 derece dönmüyor zaten istesem de koyamam.
Kaç kere polise denk geldim sıkıntı yaşamadım ya da polis bebeyi görmedi bilemedim
Yasak olduğunu da bilmiyordum valla
Benimki de kafasına göre takılıyor 7 saat uyumadan hoplayıp zıpladığını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…