• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar hepiniz cok zor yazmissiniz ben dun cok yoruldum gece 1e1keadar aglayip uyumadi isigi kapattirmadi basti yaygarayi bu dis miydi baka birsey mi atesi gecmsti keyfi yerind
Al bizden de bi tane. Gece uyandı 3 saat uyumadı. Memede takılıyor bıraktığı an yaygara. 2 azıyı birden patlatıyor. Baya sıkıntılı 😟

Al bizden de bi tane. Gece uyandı 3 saat uyumadı. Memede takılıyor bıraktığı an yaygara. 2 azıyı birden patlatıyor. Baya sıkıntılı 😟
Bi kadın var burada kosovalı 3 çocuk bakıyor onunla karşılaştım ona bahsettim calpol ver diyor verecektim dun agzini acmiyor bugun ayni sey olursa zorla vereyim.Surekli de kucak istiyor ya da oyun ama oyun birbirimize yapışık. Birde burda ikinci el urunlerden muzikli ilk adim arabası muzikli kitap aldık en azından 5 10 dakika oyalaniyordu şimdi onlara da ağlıyor bazı seslerinden korkuyor sıklaştı. Video açıyordum dün o bile işe yaramadı kitap okuduk sürekli resimlerine bakarak bir tek o işe yaradı. Kahvaltı edip toplamak iskence zaten o pek yemiyor.Yemek vs aynı şekilde .2.5 yaş 2 yaş inşallah dediğiniz gibi olur.

Benim kızımın da şu an dört dişi var, üst ikisi yazın aynı anda çıktı, aynı dönemde hasta da oldu ve yaklaşık on gün ne bir şey yedi ne doğru düzgün uyudu :( sonra tekrar düzene girdi. Şimdi de bir yaş aşıları yapılacak, korkuyorum ateş vs yapar mı acaba diye. Bir yandan kontrollere gidiyoruz, ilk hamilelikte iki tane portakalı bile taşımazken şimdi on kilo çocuğu taşıyorum hayırlısı… ☺️
Sizin bebeler yürüme konusunda nasıl? Kızlar genelde yaşına girerken yürüyor ama her bebeğin gelişimi kendine özgü tabi biz sadece tutunup ayakta duruyoruz ve yine elden tutarak adım atabiliyoruz

Merhaba kızlar🌺

İki gün önce kızımın doğum gününü kutladik ailem memlekette sadece ablam burdaydi o geldi eşimin ailesinden iki kişiyi çağırdık ufak bir kutlama. Yaptık evde biraz süsleme yapıldı kızım ilk başta sakindi tabi sonrasında durmamaya başladı pasta kesilince yemek için can atıyordu bir kaç çatal verdim çok sevdi hep istiyordu 😄o an benim için çok heyecanlı ve mutlu bir gündü bir sene gözümün önünde film gibi geçti

Bu arada bugün aşısı varsi kızımın
Boyu 77 cm kilosu 7.800 Gr hemşire de dedi bir şey yemiyor mu diye ufacık dedi çok kafama takıldı şuan bu kiloda olan arkadaşlarım var mı acaba doktorunuz la konuştunuz mu ne diyorlar bende randevu alıp götürüp göstericem aslında yiyor ama öyle tabağı dolu dolu değil ama ona rağmen almıyor 40 gündür 400 Gr tek almis

Bi kadın var burada kosovalı 3 çocuk bakıyor onunla karşılaştım ona bahsettim calpol ver diyor verecektim dun agzini acmiyor bugun ayni sey olursa zorla vereyim.Surekli de kucak istiyor ya da oyun ama oyun birbirimize yapışık. Birde burda ikinci el urunlerden muzikli ilk adim arabası muzikli kitap aldık en azından 5 10 dakika oyalaniyordu şimdi onlara da ağlıyor bazı seslerinden korkuyor sıklaştı. Video açıyordum dün o bile işe yaramadı kitap okuduk sürekli resimlerine bakarak bir tek o işe yaradı. Kahvaltı edip toplamak iskence zaten o pek yemiyor.Yemek vs aynı şekilde .2.5 yaş 2 yaş inşallah dediğiniz gibi olur.
İlaç şırıngaları var, Almanya’da nurofenin içinden direk çıkıyor. Belki orda da öyledir bi sor istersen. Onla ilaç vermek baya kolay oluyor.

Aynısı oldu dün gece. 2 buçukta kalktı 6 buçukta tekrar uyudu ben de 7de kalkıp okula geldim diş çıkarıyor bizimki de ama anlamadığım uyanınca gayet mutlu hani bir aplamak falan yok şimdi bunu da mı dişe yormalı bu diş uyyunca mı başlıyor ağrımaya

Bizde Bi de öksürük başladı 🤦‍♀️ hırıltısı var boğazında. Tavsiye edebileceğiniz bişey varmı arkadaşlar? Gerçi bişey yedirip içirmek imkansız

Bizde Bi de öksürük başladı 🤦‍♀️ hırıltısı var boğazında. Tavsiye edebileceğiniz bişey varmı arkadaşlar? Gerçi bişey yedirip içirmek imkansız
senin bi formülün vardı pekmez+tereyağ ile. onu şırıngayla ağzına damlatabilirsin.

bir de biberonuna ıhlamur ver. su niyetine. tarçınla kaynat. hırıltıya birebir.

geçmiş olsun.

Aynısı oldu dün gece. 2 buçukta kalktı 6 buçukta tekrar uyudu ben de 7de kalkıp okula geldim diş çıkarıyor bizimki de ama anlamadığım uyanınca gayet mutlu hani bir aplamak falan yok şimdi bunu da mı dişe yormalı bu diş uyyunca mı başlıyor ağrımaya
Bizimki de memeden bırakınca ağlıyor al koy oyuncaklarına gayet mutlu. Anlamıyorum ben de valla 🙄

Benim kızımın da şu an dört dişi var, üst ikisi yazın aynı anda çıktı, aynı dönemde hasta da oldu ve yaklaşık on gün ne bir şey yedi ne doğru düzgün uyudu :KK43: sonra tekrar düzene girdi. Şimdi de bir yaş aşıları yapılacak, korkuyorum ateş vs yapar mı acaba diye. Bir yandan kontrollere gidiyoruz, ilk hamilelikte iki tane portakalı bile taşımazken şimdi on kilo çocuğu taşıyorum hayırlısı… ☺️
Sizin bebeler yürüme konusunda nasıl? Kızlar genelde yaşına girerken yürüyor ama her bebeğin gelişimi kendine özgü tabi biz sadece tutunup ayakta duruyoruz ve yine elden tutarak adım atabiliyoruz
Bizimde hep ikişer çıkıyor. Üst 2 dişi aynı anda çıktı ama perişanız. 1 yaş aşıları var daha yaptırmadım bir de o üzerine eklenirse çıldırma noktasına gelirim. Allah yardımcın olsun canım, inşallah en rahat şekilde atlatırsın. Yürüme konusunda da bugün baya ellerini bırakıp durmaya başladı hatta bir adım attı istekli ama korkuyor. 1 haftaya iyice harekete geçmiş olur diyorum kendi kendime ama bakalım.

Bu arada bugün aşısı varsi kızımın
Boyu 77 cm kilosu 7.800 Gr hemşire de dedi bir şey yemiyor mu diye ufacık dedi çok kafama takıldı şuan bu kiloda olan arkadaşlarım var mı acaba doktorunuz la konuştunuz mu ne diyorlar bende randevu alıp götürüp göstericem aslında yiyor ama öyle tabağı dolu dolu değil ama ona rağmen almıyor 40 gündür 400 Gr tek almis
Bence boyu gayet iyi ama kilosunu bilemedim canım. Kız ve erkek çocuklarda değişiyor oranları, yine de doktor daha iyi bilir. Bizimki 80 cm 9.500, doktor 10 kilo olmasını bekliyoruz bu aylarda ama normal kilosu dedi. Bende az oldugunu düşünüyorum ama yapacak bir şey yok almıyor elimden bir şey gelmez ki. Burda hastane konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz zaten, daha adam akıllı bir doktor bulamadık özel hastane bile yok denecek seviyede.

İlaç şırıngaları var, Almanya’da nurofenin içinden direk çıkıyor. Belki orda da öyledir bi sor istersen. Onla ilaç vermek baya kolay oluyor.
Evet verdiler kg yaziyor ustunde 9 kg icin dozu sanki fazla geldi bana ateslendiginde verirken 3 kasik gibiydi ama beyaz renk bi calpol Doliprane adı.Distede ayni dozu mu verecegiz acaba yoksa agri kesici olarak biraz az mi verelim.

Gördüm biraz önce altta 3.ncü diş patlıyor belki başkada vardır görmediğim çünkü çok ağladı dün hastalıklar gece artar der annem o yuzden dis de gece agriyor olabilir bizde hasta olunca grip vs gunduz bi iyi olur gibi oluruz gece baslar tekrar ates vs
.

Hastalık ve dişten onceki fotolarımıza baktım Cuma günü pek mutluymuşuz hafta sonu saftimiz kaydı 🤯

senin bi formülün vardı pekmez+tereyağ ile. onu şırıngayla ağzına damlatabilirsin.

bir de biberonuna ıhlamur ver. su niyetine. tarçınla kaynat. hırıltıya birebir.

geçmiş olsun.
Evet o da aklımda sabahtan beri 2 yudum ıhlamur içiremedim inşallah düzelir uzun sürmez çok teşekkür ederim

Back
X