Selam kızlar

Geçen ay Kağan'ın kan tahlilinde demiri çok düşük çıkmıştı bugün kontrole gittik çok şükür toparlamış ama 1 ay daha devam edeceğiz. Bazı konuları konuştuk belki size de faydası olur.
Gece beslenmesinin devam ettiğini söyledim kesebilirsin ama cok zor olur dedi, seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Mama veriyor olsaydın direk kes derdim ama şimdi o açlıktan değil duygusal olarak ister dedi.
Şeker ve bal konusunu konuştuk evde yaptığın kekten kurabiyeden verebilirsin sakıncası olmaz o kadardan dedi. Market balı kullanmak istemiyorum diye bal vermiyorum dedim onu zaten verme şekerli su ver daha iyi bal değil onlar dedi

ama ısrarla bal yedir pekmezden daha faydalı dedi.
Geçen aya göre yarım kilo almış 3 cm de boyu uzamış, 1 yaşından sonra yarım kilo almasını beklemeyiz kolay olmaz baya iyi almış dedi. Çok şükür güzel toparlamış ama bence biraz daha alması gerek şuan 10 kilo ve 81 cm.
Hem kilo alıp hem boyu uzadığı için büyüme atağı olur bu dönemde huysuzluk ondan dedi. 3 gecedir yarım saatte bir ayaktayız ve kucağımdan indiği anda ağlıyor dişten dolayı dedi büyük ihtimal o yapıyor her akşam 1 ölçek calpol verebilirsin zararı olmaz dedi ona da.