- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.601
Şurubun kaşığı 5 ml . 1 kaşık verebilirsin.Tamam bende 2 cay kasigi verdim 1 yas a kadar 5 ml imis sonra 5 10 ml 2 cay kasigi 5 ml imis sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şurubun kaşığı 5 ml . 1 kaşık verebilirsin.Tamam bende 2 cay kasigi verdim 1 yas a kadar 5 ml imis sonra 5 10 ml 2 cay kasigi 5 ml imis sanirim
6.hastalik olabilir .bebeğimde olmuştu bikac ay onceBugün acile gittim kızlar bebeğin ateşi geçti iki gündür ama bugün vücudunda kırmızılıklar vardı kol ve bacakta yok acaba kızamık filan mi olmustu diye endişelendim sabahta domates yemisti alerji mi bilmiyorum doktor kizamikta sulu olur dedi kızarıklık yine de çok evhamliysan geçmezse çocuk doktoruna göster dedi. Hastaneye gidislerimiz hep tatil gunune denk geldi acile gittik orada da bulundugumuz yerdeki hastane de kalabalik olsada olmasada doktorlar biraz ilgisiz yani aciklamiyorlar hizlica bakip gecmeyw calisiyorlar izmirde degilim orada olsak egeye giderdim orada biraz azarlasalarda cok iyi bakiyorlar.
Ama benim de ikinci çocuk da yapmak istediğim şeyler bunlardı. Şimdi bir düşünce sardı beni.Bende çok uzun ya
Hiç böyle olacağımızı düşünmemiştim. Kız böyle değildi. Kızımı dunyanin merkezi yapmıştım. Oglanda öyle yapmayacaktım. Hayatımı yasayacaktim. Bebek var diye yapmak istediklerimden geri kalmayacaktım. Gezecek, tozacak, kendime bakacak, herşeyi yapacaktım. Dişlerimi zor fircaliyorum şimdi :) ilerde de bu kadar olursa vay gelinin halinebide benim kızın lakabini koala koydular. O da çok yapıskandir. Hala öyle. scoter sürerken elimi tutar, denizde yüzerken elimi tutar, koltuga atarım kendimi fırsat bulursam hemen kucağıma gelir, parka gidelim der yanımızda oturur. Demem o ki gençliğim ziyan oldu
![]()
Evet çok zor oluyor, şansıma hep insanlar yardım etti. Birde ben kabin bebek arabasi aldım ve çok rahat ettim. Uçakta koltuguma kadar araba ile gidiyorum, tek elimle kapatıp açıyorum. Seninde benim gibi tek ayağın yurtdışında galiba, tavsiye ederim canım.Tek seyahat ederken bagaj işini nasıl yapıyorsun inince dönen yerden alıp çıkışa kadar götürmek sorun olmuyor mu?
Ya hiç sorma, hala yasadiklarima inanamıyorum,bir türlü aklım almiyor. Koskoca THY'sin, hiç mi bu durumlar için bir B planın olmaz!Yalnız ne biçim stres yönetimi varmış helal olsun. Kocaman bi belirsizliğin ortasına atmışlar ya yuh. Çok üzücü yaşadıklarınız. Gelmiş geçmiş olsun.
Neymiş acaba bu hastalık sizde nasıl oldu?6.hastalik olabilir .bebeğimde olmuştu bikac ay once
Benim büyük kızım 1.5 yaşında 6.hastalık oldu. Önce ateşi çıktı 1 2 gün sonra vücudunda döküntüler oldu. Basit bir hastalık döküntü olduğu an geçmeye başladı demekmiş doktor bize ilaç bile vermemiştiNeymiş acaba bu hastalık sizde nasıl oldu?
Yumuşatıcı hiç kullanmadım canım. Alerjik bebek olduğu için hep antialerjik deterjan kullandım. Gece uykusu öncesi bizimde uyanıklık süresi çok fazla tek uykuya başladık bile erkendenBenim büyük kızım 1.5 yaşında 6.hastalık oldu. Önce ateşi çıktı 1 2 gün sonra vücudunda döküntüler oldu. Basit bir hastalık döküntü olduğu an geçmeye başladı demekmiş doktor bize ilaç bile vermemişti
Kızlar bebekler için yumuşatıcı kullanıyor musunuz
Bir de bizim kız en az 5 saat uyanık kalıp gece uykusuna geçiyor sizinkiler nasıl
Geçen hafta 3 kez tek uyku yaptı 2 uyku ile çok geçe kalıyor uykusu bu sefer. Tek uykuya geçmesini istiyorum ben de tamamen. Mesela bu gece 6saat uyanık kalıp uyudu aşırı fazla geliyor banaYumuşatıcı hiç kullanmadım canım. Alerjik bebek olduğu için hep antialerjik deterjan kullandım. Gece uykusu öncesi bizimde uyanıklık süresi çok fazla tek uykuya başladık bile erkenden
Ya banada iyi oldu haklısın sutyenleri değiştirdim hemen normal.sutyene geçtim artık daha dik memelere sahibimSenin yerinde olsam arkama bakmadan koşup kaçardimay ne güzel kendisi bırakmış işte. Bende biraktirmayi çok istiyorum ve kara kara düşünüyorum.
Bu şekilde olunca yani iki çocuğumunda hayata ara vermeme neden olması belki benim yonetemedigimden kaynaklanıyordur. Yani bazen kendimde arıyorum suçu veya sebebi. Bu da anneligimi sorgulamama neden oluyor. Senin öyle olmaz belki. İlk çocukta hayatı kacirmazsan ikincide hiç kacirmazsin bence. Eşimde kafayı yemiş. 3. Çocuğun yolunu yapıyor bu aralar. Yapalim demiyor da olsa bir tane daha güzel olur gibi şeyler. Dedim ki esime çocukları her hafta sonu aksatmadan ziyarete getirirsen yaparim Nereye getirirsem diyor. Manisa ruh ve sinir hastalıkları Hastanesine:))))Ama benim de ikinci çocuk da yapmak istediğim şeyler bunlardı. Şimdi bir düşünce sardı beni.![]()
Bebek hemşiresi kilosunun yarısı kadar ml demişti bana, 8 kiloya 4cc gibi. Ben ona göre veriyorum.Kizlar şu sıralar calpol vermek gerektiğinde ne kadar vermeliyim doz olarak
AhahaaGene alintilamis silemedim de
Naber nasılsın görüşmeyeli
Ya bizim kız biraz yabani galiba durup durup kediyi sevmeye çalışıyor ama vahsi Bi sevme şekli bu. Viski de kıskanç ama gidip onun yattığı yere yatıyor oyuncaklarını tam da üstüne alisiyorlar bir birlerine. Kızım çok korkuyor çok hirpaladi viski onu artık çok yaklasamiyor
Kediler bebeleri sevmez zaten e bir de kıskançlık olunca
Oyyy hosgeldin tekrar hakkında hayırlısı olsun inşallah şu gibi geçer sürecin
İç ateş diye Bi şey var popodan da bakılıyor kulaktan da ben de bana diyenlerin yalancısıyımama Di olunca zor
Henüz yumuşatıcı kullanmadım, gece uykusuna bizimki de o aralıkta geçiyor canım.Benim büyük kızım 1.5 yaşında 6.hastalık oldu. Önce ateşi çıktı 1 2 gün sonra vücudunda döküntüler oldu. Basit bir hastalık döküntü olduğu an geçmeye başladı demekmiş doktor bize ilaç bile vermemişti
Kızlar bebekler için yumuşatıcı kullanıyor musunuz
Bir de bizim kız en az 5 saat uyanık kalıp gece uykusuna geçiyor sizinkiler nasıl
Zaten insanı etraf yoruyor, hayırlısı olsun ne güzel 1 yaşına kadar emmiş demek yerine geriye kalan sürenin baskısını yapıyorlarYa banada iyi oldu haklısın sutyenleri değiştirdim hemen normal.sutyene geçtim artık daha dik memelere sahibim
Etraf baskisi annem falan emmiyormu bıraktımi neden acaba vs.. soruları beni. Gıcık ediyor
Merhaba, geçenlerde bir arkadaşımız yazmıştı hamile olduğunu. Bebiş mi geliyor yoksaKızlar aylar sonra ilk kez yazıyorum herkese merhaba. Aranızda şu an tekrar hamile olan var mı![]()
Yaa kim acaba? Keşke tekrar yazsa çünkü çevremde hiç yok böyle bir zamanlamayla hamile kalan. Evet bebiş geliyor, hatta 8 haftalık. İlkindeki gibi üzerine düşüp gün gün takiple öğrenmedik, doktora gittiğimizde zaten altınhaftayı geçmiştiMerhaba, geçenlerde bir arkadaşımız yazmıştı hamile olduğunu. Bebiş mi geliyor yoksa![]()
Selamlar, yoksa sen mi?Kızlar aylar sonra ilk kez yazıyorum herkese merhaba. Aranızda şu an tekrar hamile olan var mı![]()
Ben sezaryen doğum yaptığım için normalde iki sene beklemem gerekiyordu ama bu durumda bebek Mart gibi doğacak inşallah, doktora sordum sorun olmaz merak etmeyin dedi, yine de kafama takılıyorYaa kim acaba? Keşke tekrar yazsa çünkü çevremde hiç yok böyle bir zamanlamayla hamile kalan. Evet bebiş geliyor, hatta 8 haftalık. İlkindeki gibi üzerine düşüp gün gün takiple öğrenmedik, doktora gittiğimizde zaten altınhaftayı geçmiştisevindik ama bir yandan ben çok korkuyorum ve başa çıkabilir miyim bilmiyorum. Eşim çok mutlu araları açılmadan oldu ne güzel diye, zaten onun ısrarıyla oldu biraz da ama ben ister istemez korkuyorum.