Öncelikle cidden kararlı olmanız lazım gözü karartmadan olmuyormuş bu iş asla pes etmemeniz lazım ki ağladım aldı yine ağlayınca alır düşüncesine girmesin çok akıllılar çokkk

Uyku eğitimini ben profesyonel destek alarak başladım ama kendiniz rahatça yapabilirsiniz eğitmen köşede gözükmeden oturup size güç veriyor

gece uykusu ile başlamak gerekiyor ve sallanmayan dört yanı kapalı bi beşik gerekiyor doğru uyku uyanıklık süreleri var 12. Ay için sabah uyandıktan sonra ilk uyku 3.5 saat sonra max 1.5 saat uyku 4 saat uyanıklık max 1 saat uyku ve 4.5 saat uyanıklık ve gece uykusuna geçiyoruz. Beşiğin yanını bi sandalye koyuyoruz bebeğin uzanınca sizi tutamayacağı uzaklıkta sizin elinizi uzatıp okşayabileceğiniz şekilde koyuyoruz ve öpüp iyi geceler deyip yatağına yatırıyoruz çok ağlıyorlar başta benim bebeğim 25 dk ağladı ilk gece 2-3 dakikada bi 10 saniye başını okşayıp elimizi çekiyoruz ve 25 dk nın sonunda ayakta uyuyakaldı. 25 dk ayakta uyudu böyle olunca ben yavaşça yatağına yatırdım ilk gece zor oluyor o uyuduktan sonra bile ben ağlamaya devam ettim

ama çok hızlı öğreniyorlar yeterki a durmadı deyip almayın eğitmen 50 dk ya kadar beklemek gerektiğini eğer uyumazsa kucağa alıp sakinleştirip tekrar uyutmak gerektiğini söyledi aklıma gelenler böyle yine yardımcı olabileceğim birşey olursa yardımcı olmak isterim