Selam kızlar nasılsınız umarım herkes ve bebisler iyidir. Bu aralar yoğun geçiyor benim için, yine taşınıyoruz da

bu defa da lojmana geçmek için taşınıyoruz, zaten beklediğimiz bir şeydi ama yine de yorucu oluyor. Kaç gündür boya temizlik işleri ile ilgileniyoruz, bir yandan da bebiş olunca pertim çıkıyor haliyle.
Bizimkinin üst dişler baya kabarmış ama sanki alt yanlar daha çok kaşınıyor gibi eli hep ağzında garibimin. Gece ağlayarak uyanmalar oluyor, bazen saat başı kalkıyor bazen de çok güzel uyuyor kafasına göre takılıyor yani.
Bende bugün öyle aniden esti ve evde spora başladım baya ara vermiştim hamlamışım

sanki az yoruluyorum da ev taşırken bir de spora başladım

emzirirken ağır spor yapmamak gerek diye biliyorum, şimdilik evde başladım ama birkac aya salona başlamayı düşünüyorum düzenli olarak. Kilo derdim yok çok şükür ama hem yaşam tarzı olarak hem de az da olsa hamilelikten önce de olan göbeğim var yok etmek istiyorum.
Daha önce diyetisyenle görüşen kızçeler acaba emziren anneler için bir detox suyu var mı bildiğiniz ya

yeşil çay içeyim diyorum ama sütü azaltıyor diyorlar günde 2 fincan çok mu gelir ne yapsam bilemedim var mı benim için tavsiyeniz
