- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #54.181
M
MadameMarieCurie
kabin boy pouset nasil deniyor compacte mi link varsa atarsan sevinirim.
Kızlar bugün bu oyun etkinlik yerine yine gittim biraz takıldık 30 dakika gibi orda insanları gözlemledim ilk gittiğimde bakıcı grubu vardı çocukları oynamaya bırakıp kendileri sohbet ettiler çocuklar bazen ağlıyor sızlıyor o zaman biraz ilgileniyorlar neyse sonra onlar gitti başka tek bir kadın vardı bu kadın da çok ilginçti çocuk kendi oynuyor takılıyor bu kadın sürekli oyun alanındaki eşyaları düzenliyor acaba gitme saati mi geldi kadın oranın çalışanı mı diye düşündüm bir ara zannetmiyorum herhalde düzen hastalığı gibi bir şey var onun düzenlediklerini bizim kiz oynarken bozdu sonra
bir an endişe ettim ☺.Neyse velhasıl kelam çocuklarla pek ilgilenmiyorlar çocuklar tek başına takılıyor gerçi hepsi yürüyor emekleyen yok o nedenle bi şekilde başlarının caresine bakıyorlar. Bizimki henüz kendini pek kurtaramaz mesela biri ilk adim arabasi ile oynarken oda gidiyor obur cocuk buna vuracak oluyor ya da cocuk bebegin farkinda degil ilk adim arabasi ile elinin ayaginin uzerinden yuruyecek ben mudahele edip baska yere yonlendiriyorum ellemesem mi acaba diye düşündüm.Neyse bu Fransa daki etkinlik biraz başkaları nasıl çocuk bakiyor onu öğretti bana.Turkiyedeki parklarda butun anne babalar benim gibi cocuk buyuk degilse 3 yasa kadar filan genelde pesindeler
zaten pesinden gitmese tek başına bırakmış ilgilenmiyor diye şaşırırız herhalde.
Kızlar bugün bu oyun etkinlik yerine yine gittim biraz takıldık 30 dakika gibi orda insanları gözlemledim ilk gittiğimde bakıcı grubu vardı çocukları oynamaya bırakıp kendileri sohbet ettiler çocuklar bazen ağlıyor sızlıyor o zaman biraz ilgileniyorlar neyse sonra onlar gitti başka tek bir kadın vardı bu kadın da çok ilginçti çocuk kendi oynuyor takılıyor bu kadın sürekli oyun alanındaki eşyaları düzenliyor acaba gitme saati mi geldi kadın oranın çalışanı mı diye düşündüm bir ara zannetmiyorum herhalde düzen hastalığı gibi bir şey var onun düzenlediklerini bizim kiz oynarken bozdu sonra