• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Iki gündür gizlice kedinin mamasını ağzına atıyor kızım. Kaşla göz arasında resmen. Bir mutlu oluyor ki. Ben farkedince hemen parmağımı ağzına atıp çıkartıyorum ama bu sefer de dudağını büzüp bir ağlıyor ki. Mamayı balkona koyup kedi acıkınca balkona kediyi çıkartıyorum ama nereye kadar böyle devam ederiz bilemiyorum. 😔 Bir de iki gündür akşam uykusuna geçmeden uzun uzun emiyor, dalamıyor. Canım acıyor artık. Muhtemelen yeni bir diş durumu başlıyor...

Iki gündür gizlice kedinin mamasını ağzına atıyor kızım. Kaşla göz arasında resmen. Bir mutlu oluyor ki. Ben farkedince hemen parmağımı ağzına atıp çıkartıyorum ama bu sefer de dudağını büzüp bir ağlıyor ki. Mamayı balkona koyup kedi acıkınca balkona kediyi çıkartıyorum ama nereye kadar böyle devam ederiz bilemiyorum. 😔 Bir de iki gündür akşam uykusuna geçmeden uzun uzun emiyor, dalamıyor. Canım acıyor artık. Muhtemelen yeni bir diş durumu başlıyor...
Çok fenalar çokk, bizimki de yerde ne bulursa ağzına atıyor hele ki mutfakta yere bir pirinç, mercimek tanesi falan düşmeyiversin. Bizde de sanırım köpek dişleri şişmiş geceler kabus gibi 🤦

Çok fenalar çokk, bizimki de yerde ne bulursa ağzına atıyor hele ki mutfakta yere bir pirinç, mercimek tanesi falan düşmeyiversin. Bizde de sanırım köpek dişleri şişmiş geceler kabus gibi 🤦
Çok zor oluyor, sürekli ağzında ne var diye dolanıyoruz. Nasıl mutlu oluyorlar 🤭

3 günlük huysuzluk sonrası gelen diş yorgunum dostlarım yorgunum birde burun akıntısı tıkanıklığı 🙁
Biz de geçen haftasonunu ateşli iştahsız ve huysuz geçirdik sonrasında diş geldi şükür.. diş çıkarırken soğuk algınlığı benzeri belirtiler burun akıntısı falan olabilirmiş geçen Bi doktorun paylaşımında gördüm, inşallah diştendir de çabuk geçer.. geçmiş olsun 💙

Biz de geçen haftasonunu ateşli iştahsız ve huysuz geçirdik sonrasında diş geldi şükür.. diş çıkarırken soğuk algınlığı benzeri belirtiler burun akıntısı falan olabilirmiş geçen Bi doktorun paylaşımında gördüm, inşallah diştendir de çabuk geçer.. geçmiş olsun 💙
İnşallah teşekkür ederim size de geçmiş olsun🧡 ne zor çıkıyor bu dişler bazıları hiç hissetmedik diyor biz çok hissediyoruz özellikle gece ağlaması ve çok uyanması ile.

Benim canonun mama sandalyesinin altına sofra seriyorum, herseyi yere attığı için. tabi sofra dışına da çıkıyor attıkları. Yerden ne bulursa yemeyi sevdiği için sofradaki attiklarini toplamiyorum. 1 saat sonra oraya gidiyor 3-5 te olsa ordakilerden yiyor, yumurta beyazı, zeytin, pankek vs. Ağzına atarken görürsem ver onu çabuk diyorum daha bir yiyesi geliyor 🤣 böyle yöntem deneyebilirsiniz belki 🤣 Hey Allahım nelerin hesabını yapıyoruz. Misophonia_ sende kedi maması kabından bir tane daha al, mamaya benzeyen sağlıklı aristirmalik yap belki öyle yer 🤣 ben olsam öyle yapardım. İnadına yapıyorlar çünkü, yerden yeme dersen inadına yiyor oğlan.

Kızlar selam,
Biberon aptamil mama içine bir kaç bisküvi atıyorum bu aralar. Tok tutsun diye. Internette bebe bisküviler hakkında kanser yapiyor gibi yazılar var. Çok iyi bisey olmadığını biliyorum bebe biskuvisinin ama kilo.alimina destek.oluyor.

Bebe bisküvisi kullanan var mı??

Kızlar selam,
Biberon aptamil mama içine bir kaç bisküvi atıyorum bu aralar. Tok tutsun diye. Internette bebe bisküviler hakkında kanser yapiyor gibi yazılar var. Çok iyi bisey olmadığını biliyorum bebe biskuvisinin ama kilo.alimina destek.oluyor.

Bebe bisküvisi kullanan var mı??
Canım kendin doğal bebe bisküvisi yapabilirsin . Tabi vakit olmuyor yapmaya ,vakit bulabilrsen dene istersen

Kızlar selam,
Kizima ne zaman sut yada sütlü mama versem (kutu inek sutu) pastörize beyaza yakın bir kaka yapiyor fazla mı geliyor yoksa alerjisi mi var fikri olan var mi.acaba ???
Güvendiğim bir tanıdığım pastörize size iyi gelmiyor normal inek sütü alıp kaynatıp yap yoğurdunu dedi. Hala cesaret edemedim pastörize ve activia yoğurt işe yapıyorum. Ama deneyeceğim şimdiden alışmalı kızım.sütü süt olarak değil fermente olarak vermeyi tercih ediyorum ben. Bu sefer normal inek sütü alıp yoğurt yapacağım.

Bazen kendime o kadar acıyorum ki. Hastayım kaç gündür. Geçmediği gibi daha da kötülüyor. Akşam hastaneye gittik, serum taktılar. 3 saat emzirme dedi dr. Kızım uyuyordu, uyandı ve ben serumun etkisiyle rahat bir şekilde uyumak varken kızımı 1 saattir tekrar uyutmaya çalışıyorum. Çünkü babası, ben nasıl uyutayım diyor. Normalde 12 den önce yatmayan eşim 10 da yattı yatağa. Sabah yalvar yakar azıcık uyuyayım derim, gece kaç kez uyandı diye sorarak kalkıp bakar. Kızım altına yaptıysa zaten geçmiş olsun bana. Artık 5-10 dk ne uyuduysam kâr. Sabah mesaj atıyor, sen söyle yapayım, ben düşünemiyorum diyor. Söylüyorum yine yapan yok. Gece öksürmekten, gündüzde kızımla ilgilenmekten zaten uyuyamıyorum, dinlenemiyorum, iyileşemiyorum. Kaldı ki kızım şimdi uyudu, ben öksürünce uyanıyor sürekli. Ne olurdu hastayken bari anlasa beni. Sanki bir çocuğa bakabildik de ikinciyi istiyoruz bir de. Çok doldum, kusura bakmayın...
Allah yardımcın olsun cnm, ben de hastayım kafamı kaldıramıyorum ama daha iyiyim bugün. Kızıma bulaştı o çok derin öksürüyor. Yardımsız çocuk büyütmek baya bir zor.

Nasılsınız arkadaşlar?
Oldukça yorgun ve uykusuz 😐 benim bebeye bir haller oluyor, gece 4ten sonra geliyorlar ona saat başı kalkıyor memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor. En az 3 kez üst üste bırakınca ağlıyor sonra uyuyor nihayet ama tabi 1 saate yakın sürüyor bu durum. Sen nasılsın canım?

Back
X