2021 Eylül Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Çok teşekkür ederim .Pregesteron iğne ve kan sulandırıcı iğne oksapar.Şu süreçte sayısız iğne kulkandım bu kan sulandırıcı kadar ağrıtan yakan bir ilaç görmedim😔kollarım resmen çürüdü çok fena bu iğneye dayancak gücüm kalmadı ne yapıcam bilmiyorum.Ve ayrıyetten günde 1 tane aspirin içiyorum.Başka ilaçlarda var ...

Çok teşekkür ederim .Pregesteron iğne ve kan sulandırıcı iğne oksapar.Şu süreçte sayısız iğne kulkandım bu kan sulandırıcı kadar ağrıtan yakan bir ilaç görmedim😔kollarım resmen çürüdü çok fena bu iğneye dayancak gücüm kalmadı ne yapıcam bilmiyorum.Ve ayrıyetten günde 1 tane aspirin içiyorum.Başka ilaçlarda var ...
Canım biliyorum, oksapar çok yakıyor. Benim de en çok canımı o yakıyordu. Göbekten yapıyorduk biz, biraz daha az acittigini söylüyorlar forumda genelde. O bile fenaydı ama. Allah kolaylık versin kuzum🙏❤️

Bir şey diyeyim mi ikiside fena 🙈bu iğneyle başım dertte çokta morartıyor ...
Ben kolonyalı pamukla ovuyordum biraz iyi geliyordu canım. Dayanamadığın zamanlarda dene istersen, belki biraz kolaylaştırır. Ben tekrar hamile kalabilirsem doğuma kadar yapicam bunu galiba. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım, MTHFR lerde heterozigot çıktı 🤦🏻‍♀️

Canlarım bugün adet başladı. Yarın doktor randevumu aldım. Bakalım başlıyor muyuz, geri sayım başladı. Dualarınıza beni de katın nolur 🙏

Arkadaşlar ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı şartları yeni açtığım konuda bakmanızı tavsiye ederim.
Okudum bitanem, çok güzel bir haber. Taşıyıcı anne baba adayları için çok güzel bir imkan. Umarım hemen uygulamaya geçer ve bu durumda olanlar da sağlıkla bebeklerine kavuşur 🙏

Ben de bugün tedaviye başladım canlarım. 225 gonal f ve 225 merional ile. Şu anda 5-6 yumurta görünüyordu ama arkadan gelen de olacak gibi. Umarım olur çünkü daha pgt ye gidecek embriyolar. Geçen sefer 8 ile başlamıştık beşinci güne 4 tane kalmıştı, o yüzden biraz moralim bozuldu. Arkadan gelebileceklerin çok olması için dua ediyorum 🙏 tedaviye başladıktan sonra yumurta sayısı artan var mı acaba? Bugün İkinci günümdü.

Okudum bitanem, çok güzel bir haber. Taşıyıcı anne baba adayları için çok güzel bir imkan. Umarım hemen uygulamaya geçer ve bu durumda olanlar da sağlıkla bebeklerine kavuşur 🙏
İnşallah 🙏🏻 ben araştırıyorum şu an. Bende yaptıracağım. Eşim taşıyıcı, ben hastayım maalesef.

İnşallah 🙏🏻 ben araştırıyorum şu an. Bende yaptıracağım. Eşim taşıyıcı, ben hastayım maalesef.
Canım benim PGT sizin için çok iyi bir seçenek o zaman. Fazla işlem yapan merkezlerden birine danış istersen, Memorial, Bahçecil gibi. Daha hızlı ilerlersin. Öngorusmeler ücretsiz çoğunda zaten.

Canım benim PGT sizin için çok iyi bir seçenek o zaman. Fazla işlem yapan merkezlerden birine danış istersen, Memorial, Bahçecil gibi. Daha hızlı ilerlersin. Öngorusmeler ücretsiz çoğunda zaten.
Teşekkür ederim canım ama sadece devlet hastanelerinde ve sigorta anlaşmalı yerlerde geçerli o yazdığın hastanelerde sanırım sigorta geçerli değil.

Teşekkür ederim canım ama sadece devlet hastanelerinde ve sigorta anlaşmalı yerlerde geçerli o yazdığın hastanelerde sanırım sigorta geçerli değil.
Anladım canım. Bahçeci Umut devlet destekli tüp bebek tedavisi yapıyor, belki orada geçerlidir diye düşündüm ama sormak lazım.

Back
X