2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım gebelik olmadığından eminsen adet söktürücü masaj mı yapsan acaba zararı olur mu ki şu dönemde

Ohh maşallah canım çok sevindim ya. Aynen öyle eksilmeden sağlıkla devam etsinler 5. Güne
Inşallah canım inşallah rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün inşallah halimize acımıstırda bu son olur

Süper olmuş tablo canım.
Emeğine sağlık.

Bende isteriiiiim
Yaş 29
3. Gün Doldurulmuş embriyo transferi
İlk deneme
4 ekim

İkisini aynı anda mı kullanıyordun ben sadece gonal f kullanıyorum
Evet canım ikisini aynı anda kullandım temmuzda yine tüp bebek denemiştik sadece gonalf 150 kullandim o zaman sadece 8 yumurta toplandı bu ay merional ve gonalf kullandim

Crp ne için veriliyor.
Kusura bakmayın valla bilmiyorum da ondan sormak istedim

Kızlar listede bilgilerinde yanlışlık olan eksik olan. Ya da transfer tarihi kesinleşen varsa etiketleyebilirsiniz. Ona göre düzeltirim
Canim benimkisi Ekim di ya onu Kasım mi yapalım Aralık mi bilemedim bu adet değil bir sonraki adet ile başlayacağım dedi ayin sonlarında adet oluyorum ,ee simdi antibiyotik kullanmaya başladım ya muhtemelen geciktirir. Ya Kasım sonu yada Aralık başı ama yine de kasımda da adet olursam zaten 17 yada 19. Gün transfer yapılıyor ya aralığa kalıyor offya vallahi hep gecikiyor üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…