- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.261
Canım pazartesi kontrolüm var o gün belli olacak ama muhtemelen 11 Ekim'de olur benim tahminimCilekkokusuu canım senin tarih belli oldu mu. Bende önce olacak galiba transferin listede ona göre ayarlayım
Çok sevindim canım artık bundan sonrası beklemek inşşlh pozitif görürüz.Ayy çok sevindim canım inş güzel sonuçlarını alırız. Benim de 4 embriyo oluştu ve bugün 3 günlük taze embriyo transferi oldum, test günü beklicem ben de hayırlısı diyorum artık ..
Ben de kan tuplerinde sanmıştım.
evt oyüzden bodoslama dalmamak lazım.aynı fıkırdeyım bir kaç dr fikri almak şartBen arastirma yapmasaydım, doktorim hic bir sorun yok dedigi icin yaptığı kurtajdan sonra rahim filmi cektirmemis olurdum. Yapisikliklardan haberim olmazdi. Sevgili doktorumun on görüşüyle artik herhalde bodoslama kacinci tup bebegi yapardık. Kacinci hüsranı yaşardık. Bence bir kac doktorla teyitli ilerlemek daha iyidir.
iyi gectı bebegmmm dün oldu zaten bakalm artk beklemececanımm ne oldu transferın nasıl gectıı gıremedım ne zamandır sıteye :) :)
Benmkinide 1ekim yapabılırsn ozamn bacikomİlk sayfada canım eklememi istersen ekleyebilirim sen nasıl istersen
ayy hadi bakalimm canim benimm hatirlisi olsun insallah guzel haberlerini alalimmmçocuk kalaydık keşkeee
evt oyüzden bodoslama dalmamak lazım.aynı fıkırdeyım bir kaç dr fikri almak şart
iyi gectı bebegmmm dün oldu zaten bakalm artk beklemece
Anladım canımEvet canım ikisini aynı anda kullandım temmuzda yine tüp bebek denemiştik sadece gonalf 150 kullandim o zaman sadece 8 yumurta toplandı bu ay merional ve gonalf kullandim
Günaydın aşko yapmıştım dünBenmkinide 1ekim yapabılırsn ozamn bacikom
Tamam canım hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelCanım pazartesi kontrolüm var o gün belli olacak ama muhtemelen 11 Ekim'de olur benim tahminim
Bende isteriiiiim
Yaş 29
3. Gün Doldurulmuş embriyo transferi
İlk deneme
4 ekim
Hoş geldiniz kızlarBenide eklermisiniz lütfen
Yaş38
3.gün dondurulmuş
24eylül transfer
Canım hiç üzme kendini bende haziranda başlamıştım tüp bebeğe bak bu aylara kaldı. İnsan sabırsızlanıyor bir an önce olsun istiyor. Ama ya bu şekilde transfer yapılsaydı. O zaman daha sıkıntılı olurdu. Biraz daha sabır inşallah mucizene kavuşmaya vesile olacak bunlarCanim benimkisi Ekim di ya onu Kasım mi yapalım Aralık mi bilemedim bu adet değil bir sonraki adet ile başlayacağım dedi ayin sonlarında adet oluyorum ,ee simdi antibiyotik kullanmaya başladım ya muhtemelen geciktirir. Ya Kasım sonu yada Aralık başı ama yine de kasımda da adet olursam zaten 17 yada 19. Gün transfer yapılıyor ya aralığa kalıyoroffya vallahi hep gecikiyor üzüldüm
Canım senin kaçıncı denemeydiBenide eklermisiniz lütfen
Yaş38
3.gün dondurulmuş
24eylül transfer
bende 24 eylül transferim gerceklesti canim ayniyizBenide eklermisiniz lütfen
Yaş38
3.gün dondurulmuş
24eylül transfer
Aa benim kontrole gittiğim gün senin transfer olacakEvet geldim ben de :) doğal siklus kontrolü olunca her an iptal olabiliyor diye tarih gelene dek bekledim.
Yaş 38
5. gün dondurulmuş
2. deneme
7 ekim transfer
Crp ne için veriliyor.
Kusura bakmayın valla bilmiyorum da ondan sormak istedim
Dördüncü denemem canımCanım senin kaçıncı denemeydi
Evt benimde 24canım zaman geçmiyorbende 24 eylül transferim gerceklesti canim ayniyizsen nezaman kan vericeksin ve belirtilerin varmi
Insallah canimİnşallah katlanır canım umudunu kırma hakkımızda hayirlisi
hayir canim sali günü yapmayi düsünüyorum bende ve carsamba kan vermeyi düsünüyorum doktorum zaten bana 12. gün gel demisti benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi cok hafif ama beni korkutuyor bu agrilarEvt benimde 24canım zaman geçmiyorbugün kan vermek istiyorum ama eşim istemiyor bendede hiç belirti yok sadece gögüslerimde hassaslık var okadar agrım oluyordu arada bir iki saat ama şimdi sanki rahmim uyuşuk hiç bişey hissetmiyorum sende nasıl durumlar yaptınmı evde test
Benim de üçüncü ve dördüncü çok fazla olmuştu korkmuştum şimdi belim agrıyo biraz.hayir canim sali günü yapmayi düsünüyorum bende ve carsamba kan vermeyi düsünüyorum doktorum zaten bana 12. gün gel demisti benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi cok hafif ama beni korkutuyor bu agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?