- 9 Ekim 2020
- 5.946
- 7.991
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.281
nasıl olayım cnm böle nrmal sıradan hissediyrmayy hadi bakalimm canim benimm hatirlisi olsun insallah guzel haberlerini alalimmmnasilsin pekii bu arada bildigim kadariyla ilk 48 saat cok onemlii allahimm insallah tutunuyorlardirrr
yaaa benden hızlı çıktın ortakkkGünaydın aşko yapmıştım dün
Çıkmış cok net şekilde hayırlııı olsunnnnnEki Görüntüle 2926175 Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki
Cok guzel bu masallah darısı basimızaEki Görüntüle 2926175 Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki
İkinci çizgi baya net belli. İnşallah bebişin seninledir canımEki Görüntüle 2926175 Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki
Eh işte yetişmeye çalışıyorumyaaa benden hızlı çıktın ortakkk
cnm yakın zamanda çatlatma iğnesi yapmadıysan gayet net gözüküyorEki Görüntüle 2926175 Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki
Kaca dusmus tanesiTransfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok marketeavokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
Gayet pozitif görünüyo hayırlı olsunEki Görüntüle 2926175 Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki
Aa iyiymiş bak, genelde çok olgunlaşmamış oluyolar şok markettekiler. Ekim ortasına kadar buzdolabında olgunlaşmış olur hem al 1-2 taneTransfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok marketeavokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
aynen odaklanma hıc canım hayırlısıylan rabım tutunmasını nasıp etsın ınsallahhnasıl olayım cnm böle nrmal sıradan hissediyrm)) düşünmemeye calısıom sen napıosn ne aşamadasnay
5.95 diyor kuzum. Senin transfer belli oldu muKaca dusmus tanesi
Tamam canım bende birazdan yürüyüşe çıkınca bakayım sert olanları alırım.Aa iyiymiş bak, genelde çok olgunlaşmamış oluyolar şok markettekiler. Ekim ortasına kadar buzdolabında olgunlaşmış olur hem al 1-2 tane
Ben de burnumu kapatarak yiyorum resmen o kadar sevmiyorumkiama çok da faydalı işte yiyoruz mecbur
süzme yoğurt ve ya labne ile ezerek yiyebilirsin cnm.biraz da sarımsak tozu at üzerine belki kokusu çok gelmez hoşuna gider..Aa iyiymiş bak, genelde çok olgunlaşmamış oluyolar şok markettekiler. Ekim ortasına kadar buzdolabında olgunlaşmış olur hem al 1-2 tane
Ben de burnumu kapatarak yiyorum resmen o kadar sevmiyorumkiama çok da faydalı işte yiyoruz mecbur
İşte seveni de çok sevmeyeni de, acayip bi meyveTamam canım bende birazdan yürüyüşe çıkınca bakayım sert olanları alırım.
Kız aslında olgunlaşınca güzel oluyor seviyorum ben
Öyle hiç denemedim olabilir, o yoğun tadını alıyodur muhtemelen. Karabiber, limon, yağ, tuzla karıştırıp yapıyorum ben normalde ama yine geçmiyo boğazdansüzme yoğurt ve ya labne ile ezerek yiyebilirsin cnm.biraz da sarımsak tozu at üzerine belki kokusu çok gelmez hoşuna gider..
ne demek cnm.akşam salatanın içine de doğrayabilirsin öyle de tüketiyorm ben.Öyle hiç denemedim olabilir, o yoğun tadını alıyodur muhtemelen. Karabiber, limon, yağ, tuzla karıştırıp yapıyorum ben normalde ama yine geçmiyo boğazdanteşekkürler tavsiye için deniyciim
Maşallah, testin pozitif görünüyor canım.Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki
evet canim ya iyice sasirdik insallah hayirla sonuclanir artik bel agrisi bendede var hafifte adet agrisi gibi böyle bakalim sen bugünmü test yapmayi düsünüyorsunBenim de üçüncü ve dördüncü çok fazla olmuştu korkmuştum şimdi belim agrıyo biraz.
Agrı olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?