2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ayy hadi bakalimm canim benimm hatirlisi olsun insallah guzel haberlerini alalimmm nasilsin pekii bu arada bildigim kadariyla ilk 48 saat cok onemlii allahimm insallah tutunuyorlardirrr
nasıl olayım cnm böle nrmal sıradan hissediyrm)) düşünmemeye calısıom sen napıosn ne aşamadasn

Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok markete avokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde

Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok markete avokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
Aa iyiymiş bak, genelde çok olgunlaşmamış oluyolar şok markettekiler. Ekim ortasına kadar buzdolabında olgunlaşmış olur hem al 1-2 tane
Ben de burnumu kapatarak yiyorum resmen o kadar sevmiyorumkiama çok da faydalı işte yiyoruz mecbur

nasıl olayım cnm böle nrmal sıradan hissediyrm)) düşünmemeye calısıom sen napıosn ne aşamadasnay
aynen odaklanma hıc canım hayırlısıylan rabım tutunmasını nasıp etsın ınsallahh
valla ıste benımde perb. gunu olucak nasıpse ua aslında ıyıydım fakat gunler yaklastıkca yavastan bı stresy gelıyor bana

Tamam canım bende birazdan yürüyüşe çıkınca bakayım sert olanları alırım.
Kız aslında olgunlaşınca güzel oluyor seviyorum ben

süzme yoğurt ve ya labne ile ezerek yiyebilirsin cnm.biraz da sarımsak tozu at üzerine belki kokusu çok gelmez hoşuna gider..

süzme yoğurt ve ya labne ile ezerek yiyebilirsin cnm.biraz da sarımsak tozu at üzerine belki kokusu çok gelmez hoşuna gider..
Öyle hiç denemedim olabilir, o yoğun tadını alıyodur muhtemelen. Karabiber, limon, yağ, tuzla karıştırıp yapıyorum ben normalde ama yine geçmiyo boğazdanteşekkürler tavsiye için deniyciim

Öyle hiç denemedim olabilir, o yoğun tadını alıyodur muhtemelen. Karabiber, limon, yağ, tuzla karıştırıp yapıyorum ben normalde ama yine geçmiyo boğazdanteşekkürler tavsiye için deniyciim
ne demek cnm.akşam salatanın içine de doğrayabilirsin öyle de tüketiyorm ben.

Benim de üçüncü ve dördüncü çok fazla olmuştu korkmuştum şimdi belim agrıyo biraz.
Agrı olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz
evet canim ya iyice sasirdik insallah hayirla sonuclanir artik bel agrisi bendede var hafifte adet agrisi gibi böyle bakalim sen bugünmü test yapmayi düsünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…