- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.301
Ben de süzme yoğurt ve azıcık süzme peynir ile karıştırarak yiyorum canım.süzme yoğurt ve ya labne ile ezerek yiyebilirsin cnm.biraz da sarımsak tozu at üzerine belki kokusu çok gelmez hoşuna gider..
teşekkür ederim inşallah pozitifdirMaşallah, testin pozitif görünüyor canım.
Hayırlı olsun.
Ne zaman kan testi günün?
Püre haline getirip, üzerine tuz limon karabiber koyarak deneyin bir de, ben bayılıyorum oyle, sade yersem midem bulanıyor benım de, günlük yarım ihtiyacınızı karsılarAa iyiymiş bak, genelde çok olgunlaşmamış oluyolar şok markettekiler. Ekim ortasına kadar buzdolabında olgunlaşmış olur hem al 1-2 tane
Ben de burnumu kapatarak yiyorum resmen o kadar sevmiyorumkiama çok da faydalı işte yiyoruz mecbur
Uygunsa al kaçırma canım en sertlerini alTransfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok marketeavokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
Ayy bende Ankara'ya geldim bakayım bi birde bende kontrol stresi başladı ya inşallah yarın kötü birşey söylemez doktor yaTransfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok marketeavokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
Gözün aydın eger yakın zamanda Catlatma iğnesi olmadıysan pozitif bebisin seninle annesi maşallahEki Görüntüle 2926175 Merhaba bugün 8.günüm sizce bu teste güvenebilir miyim? Pozitif gibi sanki
Bende öyle çok seviyorum, benim sebze yemeyen eşim bile yiyor öyle yapıncaPüre haline getirip, üzerine tuz limon karabiber koyarak deneyin bir de, ben bayılıyorum oyle, sade yersem midem bulanıyor benım de, günlük yarım ihtiyacınızı karsılar
Merhaba benimde senin gibi adet ağrılarım oldu zamanıma yakın daha da hissettirdi çok şükür hamileyim ben ❤ darısı sana inşallahmerhaba kizlar benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi adet zamanim yaklasiyor korkuyorum benim gibi olan varmi
3 tane miiii?teşekkür ederim inşallah pozitifdirKan testim ayın 5inde son 2 gün kaldı. 3 tane 5ci gün embriyosu transfer edilmişdi. Transferin 5.ci gününde lekelenmem ve ağrı oldu artık pozitif umudum kalmamışdı. Bugün bu test beni umutlandırdı
insallah canim ya insan korkuyor yinede suan gecti gibi ama iste hayirlisi insallah bizlerde aliriz pozitif sonuclariMerhaba benimde senin gibi adet ağrılarım oldu zamanıma yakın daha da hissettirdi çok şükür hamileyim ben ❤ darısı sana inşallah
burda her kese 3 tane transfer ediliyor neden bilmiyorum3 tane miiii?
Ay hadi bakalım, kaçı tutundu acaba?
Çok heyecanlı.
Aynen canım alayım bakalım. Her zaman gelmiyor yakalamışken kaçırmayımUygunsa al kaçırma canım en sertlerini al
İnşallah canım güzelce kalınlaşma olmuştur inşallah güzel haberlere geleceksin inşallah. Rabbim rast getirsin işiniAyy bende Ankara'ya geldim bakayım bi birde bende kontrol stresi başladı ya inşallah yarın kötü birşey söylemez doktor ya
Beni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denememKaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül Pozitif R rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 24 Eylül (3. Gün) @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift Embriyo) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim @melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) @mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) agustos72 33 Yaş 2. Deneme Ekim (5. Gün) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Forgotpink 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün) @Esen63 27 33 Yaş 3. Deneme Ekim @altnekn 31 Yaş 1. Deneme Ekim
Benım esim ne yaparsam yapım agzına sürmüyorBende öyle çok seviyorum, benim sebze yemeyen eşim bile yiyor öyle yapınca
Normalde dilimlere bölüp tuz, karabiber, limon yağ karışımı yapıyorum ama yine de midem kalkıo. bi de püre şeklini deniyim o zaman teşekkürlerPüre haline getirip, üzerine tuz limon karabiber koyarak deneyin bir de, ben bayılıyorum oyle, sade yersem midem bulanıyor benım de, günlük yarım ihtiyacınızı karsılar
iyimis arkadasların dedigi gibi sertini alıp olgunlasmasıni beklemek mantıkli.yarin belli olcak insallah5.95 diyor kuzum. Senin transfer belli oldu mu
Hic belirti arama yada bu var acaba olmadımı diye kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsun inşallah test günün ne zamaninsallah canim ya insan korkuyor yinede suan gecti gibi ama iste hayirlisi insallah bizlerde aliriz pozitif sonuclaritsk cevabin icin
Ilk denemeye 3 tane birden hemde 5. gun. Yasinda kucukmus .hangi merkez herkese 3 tane koyuyolar demissin.ilginc geldiBeni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denemem
canim doktor 12. gün gel demisti yani carsamba günü oluyor o gün gidicem insallah ama belki sali günü evde idrar testi yaparim belkiHic belirti arama yada bu var acaba olmadımı diye kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsun inşallah test günün ne zaman
Senin sonucunu merakla beklicem kaç tanesi tuttu acaba ya 3üde tuttuysa Allahım üçüz ne güzelBeni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?