2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

süzme yoğurt ve ya labne ile ezerek yiyebilirsin cnm.biraz da sarımsak tozu at üzerine belki kokusu çok gelmez hoşuna gider..
Ben de süzme yoğurt ve azıcık süzme peynir ile karıştırarak yiyorum canım.
Daha önce sarımsak, zeytinyağı, ceviz falan denemiştim. Zorla yutuyordum.

Maşallah, testin pozitif görünüyor canım.
Hayırlı olsun.
Ne zaman kan testi günün?
teşekkür ederim inşallah pozitifdir Kan testim ayın 5inde son 2 gün kaldı. 3 tane 5ci gün embriyosu transfer edilmişdi. Transferin 5.ci gününde lekelenmem ve ağrı oldu artık pozitif umudum kalmamışdı. Bugün bu test beni umutlandırdı

Püre haline getirip, üzerine tuz limon karabiber koyarak deneyin bir de, ben bayılıyorum oyle, sade yersem midem bulanıyor benım de, günlük yarım ihtiyacınızı karsılar

Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok markete avokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
Uygunsa al kaçırma canım en sertlerini al

Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok markete avokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
Ayy bende Ankara'ya geldim bakayım bi birde bende kontrol stresi başladı ya inşallah yarın kötü birşey söylemez doktor ya

merhaba kizlar benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi adet zamanim yaklasiyor korkuyorum benim gibi olan varmi
Merhaba benimde senin gibi adet ağrılarım oldu zamanıma yakın daha da hissettirdi çok şükür hamileyim ben ❤ darısı sana inşallah

3 tane miiii?
Ay hadi bakalım, kaçı tutundu acaba?
Çok heyecanlı.

Merhaba benimde senin gibi adet ağrılarım oldu zamanıma yakın daha da hissettirdi çok şükür hamileyim ben ❤ darısı sana inşallah
insallah canim ya insan korkuyor yinede suan gecti gibi ama iste hayirlisi insallah bizlerde aliriz pozitif sonuclari tsk cevabin icin

Uygunsa al kaçırma canım en sertlerini al
Aynen canım alayım bakalım. Her zaman gelmiyor yakalamışken kaçırmayım
Ayy bende Ankara'ya geldim bakayım bi birde bende kontrol stresi başladı ya inşallah yarın kötü birşey söylemez doktor ya
İnşallah canım güzelce kalınlaşma olmuştur inşallah güzel haberlere geleceksin inşallah. Rabbim rast getirsin işini

Beni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denemem

Püre haline getirip, üzerine tuz limon karabiber koyarak deneyin bir de, ben bayılıyorum oyle, sade yersem midem bulanıyor benım de, günlük yarım ihtiyacınızı karsılar
Normalde dilimlere bölüp tuz, karabiber, limon yağ karışımı yapıyorum ama yine de midem kalkıo. bi de püre şeklini deniyim o zaman teşekkürler

insallah canim ya insan korkuyor yinede suan gecti gibi ama iste hayirlisi insallah bizlerde aliriz pozitif sonuclari tsk cevabin icin
Hic belirti arama yada bu var acaba olmadımı diye kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsun inşallah test günün ne zaman

Hic belirti arama yada bu var acaba olmadımı diye kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsun inşallah test günün ne zaman
canim doktor 12. gün gel demisti yani carsamba günü oluyor o gün gidicem insallah ama belki sali günü evde idrar testi yaparim belki

Beni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denemem
Senin sonucunu merakla beklicem kaç tanesi tuttu acaba ya 3üde tuttuysa Allahım üçüz ne güzel ilk denemen yaşında çok genç sizmi istediniz 3 transfer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…