2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Amin cnm benim devamlı yorumları okuyorum herkesin cok farklı 3.denemem bu yıprandım artk rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Canım lütfen pes etmiyoruz.Yaşınız kaç?Ben 40 yaşında 5. Denemede hamile kaldım.Sağlıkla ilerleyecek mi bilmiyorum.Onu Allah bilir ama en azından şimdilik tuttuğu için seviniyorum.5 deneme çok zordu hele yaş benim gibi 40 olmuşsa. Yaşınız genç ise usanmadan yorulmadan devam edin.Tabii maddi olarak da zor biliyorum. İnşallah bu denemeniz tutar Belirti aramayın, belli olmuyor o iş. İnşallah sizinledir bebiş

Cok ama cok tesekkür ederim 25 yaşındayım 3 senelik evliyim sıkıntılarım var o sebepten direk tüp bebege geciş yaptık 2 defa negatif. Smdi 3.yaptık inşallh buda son olur transfer gününü saymazsak 4.günüm bugün 11 ekimde kanda bakılacak. Dualarınızı istyrm rabbim hic birimizi boş döndürmesin inşallah

Bu arda aydın yazıyor profilinizde dogrumu bnde aydında oturuyorum

Benim hic belirtim yok 29 eylül carşamba transfer oldum ve 3.günün embriyosu 2 adet ama tık yok
Daha önce 2 başarısız tüp bebek denemelerimde de hic belirtim yoktu ve tutmadı.
Benim ilk transferim tutmuştu canım ve gram belirtim yoktu. O yüzden buraları okuyup kendinle kıyaslama. Aynı kadındaki her gebelik bile farklı belirtiler veriyormuş. O yüzden içini rahat tut bence

Bu arda aydın yazıyor profilinizde dogrumu bnde aydında oturuyorum
Canım İzmir’deyim.Çok eskiden kayıt olduğumdan bu siteye Aydın diye kalmış (bir aralar oradaydık eşimin işi gereği) unutmuşum değiştirmeyi Sen de İzmir’de tedavi görüyorsunuz o zaman.Kimde tedavi görüyorsun?Ben İrenbe’de Ümit hoca sayesinde bu yaşta hamile kalabildim.Umarım bu kez olur seninki de , dua edelim

Ben izmir de (ahmet zeki ışık) onun yanında tedavi görüyorum. İlk (tavmergene) gttm ama tamamen her konu da rezil hastane bi kere tüp bebek yaptım olmadı. Sonra ahmet hocanın yanına gectim 5 adet embriyom oluştu haziranda 1 adet transfer yaptı nasip olmadı oda 5.günündü

evet olana kdr stres oluyorsun gene stres tutuyor gene strees az kalmıs senınde sakın sakın takılcaz bebegm bende heyecan yok .böle ilaçlardan şapşal hale geldm kafa yaşıyrum resmen

İçini ferah tut kesin olur. Buna dua edelim tutunsun Ama olurda tutunmazsa merak etme , sadece baktırmadıysanız genetik testinize baktırın ben de kan pıhtılaşması çıktı o yüzden Ümit hoca günde bir ecoprin almamı ve Enox diye bir iğne yapmamı söyledi.Doktorun daha iyi bilir tabii ki canım .Ama daha çok gençsin kesin olur

Ecoprin bu kez vermedi cnm daha önce kullandırttı ama. Bu da olmazsa son 2 adet kalacak 5.günün son şansım onlar olacak inşallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…