- 12 Nisan 2019
- 24.237
- 38.449
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.341
İyice olgunlasmıs olsun ama, afiyet olsunNormalde dilimlere bölüp tuz, karabiber, limon yağ karışımı yapıyorum ama yine de midem kalkıo. bi de püre şeklini deniyim o zaman teşekkürler
O kadar zorluk yasayıp emek verip sonra aldirmakta cok kotu3 transfer çok yapılıyor burda 3ü de tutanlar çoğu zaman birini aldırıyor
Canım lütfen pes etmiyoruz.Yaşınız kaç?Ben 40 yaşında 5. Denemede hamile kaldım.Sağlıkla ilerleyecek miAmin cnm benim devamlı yorumları okuyorum herkesin cok farklı 3.denemem bu yıprandım artk rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Seninki ne kontrolü cnm? Ne aşamadasın?Aa benim kontrole gittiğim gün senin transfer olacakhadi inşallah sağlıkla tutunsunlar canım ekliyorum o zaman listeye
Cok ama cok tesekkür ederim 25 yaşındayım 3 senelik evliyim sıkıntılarım var o sebepten direk tüp bebege geciş yaptık 2 defa negatif. Smdi 3.yaptık inşallh buda son olur transfer gününü saymazsak 4.günüm bugün 11 ekimde kanda bakılacak.Canım lütfen pes etmiyoruz.Yaşınız kaç?Ben 40 yaşında 5. Denemede hamile kaldım.Sağlıkla ilerleyecek mibilmiyorum.Onu Allah bilir ama en azından şimdilik tuttuğu için seviniyorum.5 deneme çok zordu hele yaş benim gibi 40 olmuşsa. Yaşınız genç ise usanmadan yorulmadan devam edin.Tabii maddi olarak da zor biliyorum. İnşallah bu denemeniz tutar Belirti aramayın, belli olmuyor o iş. İnşallah sizinledir bebiş
Bu arda aydın yazıyor profilinizde dogrumuCanım lütfen pes etmiyoruz.Yaşınız kaç?Ben 40 yaşında 5. Denemede hamile kaldım.Sağlıkla ilerleyecek mibilmiyorum.Onu Allah bilir ama en azından şimdilik tuttuğu için seviniyorum.5 deneme çok zordu hele yaş benim gibi 40 olmuşsa. Yaşınız genç ise usanmadan yorulmadan devam edin.Tabii maddi olarak da zor biliyorum. İnşallah bu denemeniz tutar Belirti aramayın, belli olmuyor o iş. İnşallah sizinledir bebiş
Benim ilk transferim tutmuştu canım ve gram belirtim yoktu. O yüzden buraları okuyup kendinle kıyaslama. Aynı kadındaki her gebelik bile farklı belirtiler veriyormuş. O yüzden içini rahat tut benceBenim hic belirtim yok 29 eylül carşamba transfer oldum ve 3.günün embriyosu 2 adet ama tık yok
Daha önce 2 başarısız tüp bebek denemelerimde de hic belirtim yoktu ve tutmadı.
İnşallah canım benim teskkür edermBenim ilk transferim tutmuştu canım ve gram belirtim yoktu. O yüzden buraları okuyup kendinle kıyaslama. Aynı kadındaki her gebelik bile farklı belirtiler veriyormuş. O yüzden içini rahat tut bence
Canım İzmir’deyim.Çok eskiden kayıt olduğumdan bu siteye Aydın diye kalmış (bir aralar oradaydık eşimin işi gereği) unutmuşum değiştirmeyiBu arda aydın yazıyor profilinizde dogrumubnde aydında oturuyorum
Ben izmir de (ahmet zeki ışık) onun yanında tedavi görüyorum. İlk (tavmergene) gttm ama tamamen her konu da rezil hastane bi kere tüp bebek yaptım olmadı. Sonra ahmet hocanın yanına gectim 5 adet embriyom oluştu haziranda 1 adet transfer yaptı nasip olmadı oda 5.günündüCanım İzmir’deyim.Çok eskiden kayıt olduğumdan bu siteye Aydın diye kalmış (bir aralar oradaydık eşimin işi gereği) unutmuşum değiştirmeyiSen de İzmir’de tedavi görüyorsunuz o zaman.Kimde tedavi görüyorsun?Ben İrenbe’de Ümit hoca sayesinde bu yaşta hamile kalabildim. Umarım bu kez olur seninki de , dua edelim
evet olana kdr stres oluyorsun gene stres tutuyor gene streesaynen odaklanma hıc canım hayırlısıylan rabım tutunmasını nasıp etsın ınsallahh
valla ıste benımde perb. gunu olucak nasıpse ua aslında ıyıydım fakat gunler yaklastıkca yavastan bı stresy gelıyor bana
Tabiki eklerim canım. Hayırlısı olsun sağlıkla tutunsunlar inşallahBeni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denemem
Hadi inşallah canım güzel haberlerle geliyimis arkadasların dedigi gibi sertini alıp olgunlasmasıni beklemek mantıkli.yarin belli olcak insallah
Teşekkür ederimTabiki eklerim canım. Hayırlısı olsun sağlıkla tutunsunlar inşallah
İçini ferah tut kesin olur. Buna dua edelim tutunsunBen izmir de (ahmet zeki ışık) onun yanında tedavi görüyorum. İlk (tavmergene) gttm ama tamamen her konu da rezil hastane bi kere tüp bebek yaptım olmadı. Sonra ahmet hocanın yanına gectim 5 adet embriyom oluştu haziranda 1 adet transfer yaptı nasip olmadı oda 5.günündü
Transfer hazırlığındayım canımSeninki ne kontrolü cnm? Ne aşamadasın?
Ecoprin bu kez vermedi cnm daha önce kullandırttı ama. Bu da olmazsa son 2 adet kalacak 5.günün son şansım onlar olacak inşallah gerek kalmaz.İçini ferah tut kesin olur. Buna dua edelim tutunsunAma olurda tutunmazsa merak etme , sadece baktırmadıysanız genetik testinize baktırın ben de kan pıhtılaşması çıktı o yüzden Ümit hoca günde bir ecoprin almamı ve Enox diye bir iğne yapmamı söyledi.Doktorun daha iyi bilir tabii ki canım .Ama daha çok gençsin kesin olur
Ay hadi hayırlısı, güzel güzel gelişmeler duyalımTransfer hazırlığındayım canım
İnşallah canım hepimizden güzel haberler güzel müjdeler gelsin inşallahAy hadi hayırlısı, güzel güzel gelişmeler duyalım
Sen nezaman yapacaksın karar verdinmiaynen canim en iyisi zamaninda yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?