- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.321
Hayırlısı olsun inşallah ağrıların tutunma belirtisidir canım bizide haberdar etcanim doktor 12. gün gel demisti yani carsamba günü oluyor o gün gidicem insallah ama belki sali günü evde idrar testi yaparim belki
Daha çok erken hemen umutsuzluğa kapılma herkesde belirti olmuyor canım şimdiden kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versinBenim hic belirtim yok 29 eylül carşamba transfer oldum ve 3.günün embriyosu 2 adet ama tık yok
Daha önce 2 başarısız tüp bebek denemelerimde de hic belirtim yoktu ve tutmadı.
Amin cnm benim devamlı yorumları okuyorum herkesin cok farklı 3.denemem bu yıprandım artk rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.Daha çok erken hemen umutsuzluğa kapılma herkesde belirti olmuyor canım şimdiden kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin
bize sormadılar kiSenin sonucunu merakla beklicem kaç tanesi tuttu acaba ya 3üde tuttuysa Allahım üçüz ne güzelilk denemen yaşında çok genç sizmi istediniz 3 transfer canım
tamam canim insallah hayirlisi olur peki hafif böyle sari akintib oldu mu?Hayırlısı olsun inşallah ağrıların tutunma belirtisidir canım bizide haberdar et
Merkez Baküde yani yaşı çok olmayan benim sorduğum herkese 3 transfer yapılmışdı. Yaşıma göre çok mu fazla sizce?Ilk denemeye 3 tane birden hemde 5. gun. Yasinda kucukmus .hangi merkez herkese 3 tane koyuyolar demissin.ilginc geldi
tamam canim insallah hayirlisi olur peki hafif böyle sari akintib oldu mu?
böyle sümüksü gibi?Hayırlısı olsun inşallah ağrıların tutunma belirtisidir canım bizide haberdar et
Amin canım inşevet canim ya iyice sasirdik insallah hayirla sonuclanir artik bel agrisi bendede var hafifte adet agrisi gibi böyle bakalim sen bugünmü test yapmayi düsünüyor
evet canim ya iyice sasirdik insallah hayirla sonuclanir artik bel agrisi bendede var hafifte adet agrisi gibi böyle bakalim sen bugünmü test yapmayi düsünüyorsun
Ben universite hastanesindeyim ilk denemeye ve 35 yas altina 1 tane koyular. Ozelde 2 tanede olabiliyor. Ama doktorlar ikiz hamilelik biraz daha riskli oldugu icin cift koyulmasina sicak bakmiyomusMerkez Baküde yani yaşı çok olmayan benim sorduğum herkese 3 transfer yapılmışdı. Yaşıma göre çok mu fazla sizce?
aynen canim en iyisi zamaninda yapmakAmin canım inşartık salıyı beklemeyi düşünüyorum bakalım ani bir istek gelmezse
burada 35 yaş altı ilk iki denemede tek embriyo 3.denemede iki embriyo transferi oluyor cnm.Merkez Baküde yani yaşı çok olmayan benim sorduğum herkese 3 transfer yapılmışdı. Yaşıma göre çok mu fazla sizce?
burada 35 yaş altı ilk iki denemede tek embriyo 3.denemede iki embriyo transferi oluyor cnm.
bazen doktorlar yasaya uymayıp ilk iki denemede de çift koyabiliyorlar ama 3 çok nadir uydum bu sitede cnm.
Amin inşallah çok yorum okuyup kafanı karıştırma inşallah güzel sonuçlar alırsınAmin cnm benim devamlı yorumları okuyorum herkesin cok farklı 3.denemem bu yıprandım artk rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
3 transfer çok yapılıyor burda 3ü de tutanlar çoğu zaman birini aldırıyorBen universite hastanesindeyim ilk denemeye ve 35 yas altina 1 tane koyular. Ozelde 2 tanede olabiliyor. Ama doktorlar ikiz hamilelik biraz daha riskli oldugu icin cift koyulmasina sicak bakmiyomus
4 müüüüüüüüüüüüüburda bir kısıtlama yok 4 embriyo transfer olan bile var. Tutma şansının artması için 3 transfer yaptıklarını söylediler
Sağlıklı olsunlarda hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canımbize sormadılar kiTransferim Baküde oldu burda eğer varsa her kese 3 transfer yapılıyor. İnşallah biri bile tutsa ne güzel benim için fark etmez ikiz üçüz
Yok canım benim hiç akintim olmadıtamam canim insallah hayirlisi olur peki hafif böyle sari akintib oldu mu?
evet benim transfer yaptırdığım tüp bebek merkezinde bir kadının 4 embriyosu da tutundu ve 4 bebeği oldu4 müüüüüüüüüüüüü
inşallah çok teşekkür ederimSağlıklı olsunlarda hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?