- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.381
Sen ayrıca iki sıfır öndesin canım Rabbim saglık versin bir kızın varmış ne güzel negatif olursa evt üzülürsün ama kızın var çok şükür bence çok stres yapmabende öyle adet agrisi olunca bir ümitsizlik oluyor gecince geri ümitleniyorum falan bir an önce hayirli haberleri aliriz insallah ya vallah zor beklemek benim bir kizim var onuda tüp tedavisiyle yapmistim ama hatirlamiyorum onda nasil olmustu hatirladigimm tek sey bende hissetmistim olumlu olacagini bundada aslinda cok negatif degilde pozitif düsünüyorum ama su agri olunca yinede bir insan ümitsizlige kapiliyorum
Bende çok kez histreskopi oldum ama anlattığın şeyler bende olmadı canım şişkinlik hafif karın agrısı gibi durumlar dışında.Kızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir
2 gün önce yni cuma günü oldum canimBende çok kez histreskopi oldum ama anlattığın şeyler bende olmadı canım şişkinlik hafif karın agrısı gibi durumlar dışında.
Nezaman oldun peki histreskopi yi
Canım Bende böyle bir durum olmadı herkesin farklı geçiyor herhalde.Benim sadece adet olana kadar lekelenme devam etti onun dışında ağrım olmadı anlattığın tarzdaKızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir
İki gün olmuş bile acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı var Bi sorsan mı doktoruna2 gün önce yni cuma günü oldum canim
Zaten tutsa bile çok uzun bir yol aslinda..Son paragraf aynen beni anlatıyor sen çok yaşabiri kulagıma fısıldasada bitse bu bekleyiş o durumdayım aynen.. Bende unutuyorum ama çabuk yorulduğum için ayaga kalkınca on saniye slnra aklıma mecbur geliyor
Canim benim de lekelenmem var hala bende enfeksiyon varmış içeride onun için antibiyotik kullanıyorum belki agri sizi o yapıyordurCanım Bende böyle bir durum olmadı herkesin farklı geçiyor herhalde.Benim sadece adet olana kadar lekelenme devam etti onun dışında ağrım olmadı anlattığın tarzda
Normalde rahim içinde enfeksiyon varmış herhalde o ağrıya sebep oluyor canimİki gün olmuş bile acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı var Bi sorsan mı doktoruna
Hayırlı olsun canım sürecin inşallah güzel geçer kaliteli kaliteli yumişler toplanır. Sağ salim mucizene kavuşturur seniMerhaba arkadaslar herkese,yeniyim buralarda
Yarin opum var,hersey yolunda gider kısmet olursa 9 unda transfer olacak inşallah,Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inşallah
Canım bende de olmadı öyle ağrı dediğin gibi enfeksiyondan olabilir. Çokta sıcak su kullanma ılık olsun canımKızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Aaa Aa ben sok suanda.. O kadar caba emek birini aldirmak icin mi3 transfer çok yapılıyor burda 3ü de tutanlar çoğu zaman birini aldırıyor
Canim bol bol su ic derler genelde enfeksiyonda. Umarim zamanla gecer canimNormalde rahim içinde enfeksiyon varmış herhalde o ağrıya sebep oluyor canim
Ayyy henüz onları hiç düşünme fırsatım olmadı canım yaaZaten tutsa bile çok uzun bir yol aslinda..
Tutsa kese var mi diyeceğiz kese olunca kalp atisi olacak mi diyeceğiz. Bekleyip göreceğiz surekli.
O yuzden kan testlerinden sonra hamileysem 2 bucuk hafta sonra kontrole gitsem de toptan ne var ne yok öğrensem sanki daha rahat olur
En iyisi öyle yapmak, ben geçen sefer erkenden gittim sürekli gitmek zorunda kaldım tabi malasefZaten tutsa bile çok uzun bir yol aslinda..
Tutsa kese var mi diyeceğiz kese olunca kalp atisi olacak mi diyeceğiz. Bekleyip göreceğiz surekli.
O yuzden kan testlerinden sonra hamileysem 2 bucuk hafta sonra kontrole gitsem de toptan ne var ne yok öğrensem sanki daha rahat olur
He ozaman olabilir canım vajinit gibide floran bozuluyor sanırımNormalde rahim içinde enfeksiyon varmış herhalde o ağrıya sebep oluyor canim
Bende çok üzüldüm bu olaya ya. Ne biçim bi yermiş orası sanki deney yapar gibi tutanı al fazlasını öldürAaa Aa ben sok suanda.. O kadar caba emek birini aldirmak icin mi
Olabilir canım bence de normaldir, bol bol su iç geçer yakın zamandaCanim benim de lekelenmem var hala bende enfeksiyon varmış içeride onun için antibiyotik kullanıyorum belki agri sizi o yapıyordur
Amin inşallah canımHe ozaman olabilir canım vajinit gibide floran bozuluyor sanırımRabbim şifa versin inş tez zamanda geçer
Insallah canimCanim bol bol su ic derler genelde enfeksiyonda. Umarim zamanla gecer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?