- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.361
Listeye baktı da 20eylül özlem pozitif sonrasında biz varız ayyy çok heyecanlı  İnş bizde pozitif eklenirizSen nezaman yapacaksın karar verdinmi
canim ben sali idrar testi yapmayi düsünüyorum eger pozitif cikarsa ya o gün yada carsamba artik kan vermeye gidicemSen nezaman yapacaksın karar verdinmi
amin canim insallah ya ne güzel olurListeye baktı da 20eylül özlem pozitif sonrasında biz varız ayyy çok heyecanlı  İnş bizde pozitif ekleniriz
Benim de 3.gün embriyosu ne farkımız varki bana beş Ekim dediler bence seninde kanda aynı gün çıkar salı yaptıralım yoksa ben yarın akşam gitsem mi diye niyetimi bozmaya başladımcanim ben sali idrar testi yapmayi düsünüyorum eger pozitif cikarsa ya o gün yada carsamba artik kan vermeye gidicem
canim galiba senin doktor transfer gününü 1inci gün diye hesapladiBenim de 3.gün embriyosu ne farkımız varki bana beş Ekim dediler bence seninde kanda aynı gün çıkar salı yaptıralım yoksa ben yarın akşam gitsem mi diye niyetimi bozmaya başladım
Bence benim doktorum benden heyecanlı olabilir bekleyemem çarşambayı demek istedi sanırımcanim galiba senin doktor transfer gününü 1inci gün diye hesapladi
bekle canim sali gününü bekle bence zor ama az kaldi zaten okadar bekledik
Ya ben hiç bişey hissetmiyorumcanim galiba senin doktor transfer gününü 1inci gün diye hesapladi
bekle canim sali gününü bekle bence zor ama az kaldi zaten okadar bekledik
Hemde nasıl yumurta akı kıvamında çok fazla yapmıştı bendeKızlar bu estrofem akıntı yapıyor mu ya ?
Yaa bende diyorum bir sıkıntı mı var acaba , daha once de kullandım ama hiç hatırlamıyorum canım.Bnim de yumurtlama akıntısı gibi geldiHemde nasıl yumurta akı kıvamında çok fazla yapmıştı bende
Aynenn öyle canım yumurtlama akıntısı gibiYaa bende diyorum bir sıkıntı mı var acaba , daha once de kullandım ama hiç hatırlamıyorum canım.Bnim de yumurtlama akıntısı gibi geldi
Ben ilk transfwrimde inanilmaz mutsuzdum ve ansiyete olusmustu bende. Cok erkenden uyuyakalıyorum. Tutmustu. Sonra dusuk ve kurtaj oldu bayagi badireler atlattım.Ya ben hiç bişey hissetmiyorumBi olumlu düşünüyorum Bi olumsuzluk çöküyor sendede aynımı acaba bir arkadaşım tutundugunu hissettim resmen demişti. Bende sanki hiç bişey yok boşuna ilaç kullanıyorum okadar gibi geliyor bazen
Canııımmm inşallahListeye baktı da 20eylül özlem pozitif sonrasında biz varız ayyy çok heyecanlı  İnş bizde pozitif ekleniriz
Son paragraf aynen beni anlatıyor sen çok yaşaBen ilk transfwrimde inanilmaz mutsuzdum ve ansiyete olusmustu bende. Cok erkenden uyuyakalıyorum. Tutmustu. Sonra dusuk ve kurtaj oldu bayagi badireler atlattım.
Bu transferde olumlu hic bir sey hissetmiyorum. Hatta kendimi transfer bile olmamis gibi hissediyorum bazen unutuyorum. O kadar da dikkat edemiyorum. Tutmadığını dusunuyorum acikcasi. Oyle bi uyku halimde yok. Normal hayatimdan hic bir fark yok hatta. ilk transferimdeki gibi anksiyete vs yok cok daha rahatım.
Bir de hani bir sınav sonucu açıklanacaktır da sizin sınavınız kotu geçmiştir. Sonuçların aciklanma tarihi yaklaştıkça hic açıklansın istemezsiniz. Iste ruh halim su an aynen bu şekilde. Bir yandan test gününü bekliyorum bir yandan da test olsun bitsin diyorum.
Seni takip ederken kendi kendime Dedimki bitmeyecek bu stres sakin olmalısınCanııımmm inşallahTüm Dualarım bebeğimin sağlıkla büyümesi ve bekleyen herkesin sağlıklı yavrulara kavuşması için. Zehra gönülden istiyorum .İnşallah birlikte seviniriz
İnş herşey rast gelir senin en kolay şekilde olumlu sonuçlansın canımMerhaba arkadaslar herkese,yeniyim buralarda
Yarin opum var,hersey yolunda gider kısmet olursa 9 unda transfer olacak inşallah,Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inşallah
bende öyle adet agrisi olunca bir ümitsizlik oluyor gecince geri ümitleniyorum falan bir an önce hayirli haberleri aliriz insallah ya vallah zor beklemek benim bir kizim var onuda tüp tedavisiyle yapmistim ama hatirlamiyorum onda nasil olmustu hatirladigimm tek sey bende hissetmistim olumlu olacagini bundada aslinda cok negatif degilde pozitif düsünüyorum ama su agri olunca yinede bir insan ümitsizlige kapiliyorumYa ben hiç bişey hissetmiyorumBi olumlu düşünüyorum Bi olumsuzluk çöküyor sendede aynımı acaba bir arkadaşım tutundugunu hissettim resmen demişti. Bende sanki hiç bişey yok boşuna ilaç kullanıyorum okadar gibi geliyor bazen
Ben artık agrıdan hiç korkmuyorum çünkü yüzde sekseni agrı yaşayıp pozitif olmuşbende öyle adet agrisi olunca bir ümitsizlik oluyor gecince geri ümitleniyorum falan bir an önce hayirli haberleri aliriz insallah ya vallah zor beklemek benim bir kizim var onuda tüp tedavisiyle yapmistim ama hatirlamiyorum onda nasil olmustu hatirladigimm tek sey bende hissetmistim olumlu olacagini bundada aslinda cok negatif degilde pozitif düsünüyorum ama su agri olunca yinede bir insan ümitsizlige kapiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?