- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.401
Insallah canim ya her seferinde başka bisey duyuyorum şimdide enfeksiyonOlabilir canım bence de normaldir, bol bol su iç geçer yakın zamanda
Ne hissetmis acaba merak ettimYa ben hiç bişey hissetmiyorumBi olumlu düşünüyorum Bi olumsuzluk çöküyor sendede aynımı acaba bir arkadaşım tutundugunu hissettim resmen demişti. Bende sanki hiç bişey yok boşuna ilaç kullanıyorum okadar gibi geliyor bazen
Kalbi olarak hissettim bence tutununca anne hisseder demiştiNe hissetmis acaba merak ettim
M Mucizelereinanin55 canım bunu gördün mü. Suyun sıcak olmasın ona dikkat etCanım bende de olmadı öyle ağrı dediğin gibi enfeksiyondan olabilir. Çokta sıcak su kullanma ılık olsun canım
İlk gittiğimde kan tahlili istendi canım. Ayın 7sinde gidince bakacaklarmı bilmiyorumKizlar bir sey sorcam. Dondurulmus embriyo transferi oncesi rahim nasil vs diye benden hic kan testi istenmedi. Daha once progesterona bakiomisti. Simdi niye bakılmadi anlayamadim. Siz yaptirmis miydiniz?
Biraz ilaç kullandıktan sonra bakılıyor diye biliyorum canım sanırım bende öyle olmuştuKizlar bir sey sorcam. Dondurulmus embriyo transferi oncesi rahim nasil vs diye benden hic kan testi istenmedi. Daha once progesterona bakiomisti. Simdi niye bakılmadi anlayamadim. Siz yaptirmis miydiniz?
Gördüm canim cok tesekkur ederim
Olmadım nasipse yarın canım sonuç ne oldu seninCanım hoşgeldin benim de 5. Denemem.Daha hiç olumlu denenem olmadı, bir tane kimyasal var.İnşallah son olur.Transferini oldun mu?Benim test günüm 2 Ekim dedi doktor.Hayırlısı olsun hepimiz adına
Ah kuzum valla hani derler ya söylediklerimize dikkat etmek lazım. Dua kapısının ne zaman açık olacağı belli olmaz diye. Senin durum da öyle olmuş. Aynısı banada oldu. Bizde üç arkadaştık. Dedim ki siz daha çok üzülüyorsunuz önce siz hamile kalın ben beklerim diye. Tamda öyle olduGördüm canim cok tesekkur ederimyani ılık wc de kullanıyorum bilmiyorum hemşire de ılık su kullan dedi
Ya benim şubat ayında rahim filmim çekildikten sonra crp çok yükseldi muhtemelen o zamandan kaldı enfeksiyon
İnsan ne kadar plan yaparsa yapsın her şey olacağına varıyor aslında ben başta dedim ki embriyom sağlıklı gelsin ben 3 ay da beklerim aynen de öyle olacak herhalde
Canım belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor. Bu süreçte başka şeylere konsantre olmaya çalış bakalımBugün transferimin ikinci günü.. Dün çok fazla göğsüm daralıyordu bir kaç belirtim vardı. bugün de sadece ara ara göbeğimin sol alt tarafında çok hafif hafif ağrılar var. Gebeliği olumlu olanlarda bu durum var mıydı? Yardımcı olur musunuz?
Ya ben kızımda bu kadar sabırsız değildim ve hiç belirti aramıyordum. Ama kizimdaki belirtiler 3.gün başlamıştı.. Bunda sürekli kendimi dinliyorumCanım belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor. Bu süreçte başka şeylere konsantre olmaya çalış bakalım
Canim ağrı oluor ama benim antibiyotik bittikten sonra oldu ağrı yani öne eğilince yorulunca daha çok karın ağrısı bacak bacak üstüne atamadım oluo korkma yani bı 10 gün hissettim yerini ama çok deil ama sonra geçti bas ağrısı evet bende de olduKızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir
Aynen öyle canım insanin ağzından çıkan kaderi oluyor ..Ah kuzum valla hani derler ya söylediklerimize dikkat etmek lazım. Dua kapısının ne zaman açık olacağı belli olmaz diye. Senin durum da öyle olmuş. Aynısı banada oldu. Bizde üç arkadaştık. Dedim ki siz daha çok üzülüyorsunuz önce siz hamile kalın ben beklerim diye. Tamda öyle oldubakalım nasip olursa sıra bende diye düşünüyorum
Aynen canım dediğin gibi kasik ağrısı olanlar da olmuş teşekkür ederim cevabın içinCanim ağrı oluor ama benim antibiyotik bittikten sonra oldu ağrı yani öne eğilince yorulunca daha çok karın ağrısı bacak bacak üstüne atamadım oluo korkma yani bı 10 gün hissettim yerini ama çok deil ama sonra geçti bas ağrısı evet bende de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?