2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Arkadaşlar estrofem ilacını kaç saat arayla içiyorsunuz ben sabah 10 akşam 19 gibi
Dün sabah unutmuşum 11 de içtim rahim kalınlığını etkiler mi
Canım bende dün başladım 8 saatte 1 dendi bana en uygun saat sabah 8 öğlen 16 gece 24 bende alarm kurdum bütün ilaçlarıma plan yaptım. Her reçete geldiğinde oturup planlıyorum saatlerimi kurup isimlerini saatin açıklama kısmına yazıyorum. Çok rahat ettim. Tavsiye ederim

Arkadaşlar estrofem ilacını kaç saat arayla içiyorsunuz ben sabah 10 akşam 19 gibi
Saatleri doktoruna bu şekilde sordun mu canım banada sabah sekiz akşam sekiz dediler kaymasın saatler diyede belirttiler.
Kendin planladıysan sormanı tavsiye ederim

Öğlen 12.00 akşam 18.00 gece 24.00 olarak saatlere böldüm ben. O kadardan bir şey olmaz sonuçta günlük alman gereken miktarı aldıysan sıkıntı olmaz bence.

Benim de 2. denemede anlaşıldı sıvı birikmesi olduğu, laparoskopi ile sol tüpüm alındı ve 2 regl sonra transfer işlemine başlandı. Tüpte hidrosalpinks varsa derhal alınması ya da bağlanması gerekir, embriyoya zarar veriyor o sıvı.
Kolay bir işlem canım, ilk 2-3 gün biraz ağrı oluyor o kadar.

Pozitifi gören annelerimiiiiiizzz sizinde test gününüze çok yaklaştıgınızda içinizi bir karamsarlık olumsuzluk ve korku sardımıııı

Hayırlı olsun canım kızlardan gördügüm kadarıyla degerin güzel

Bende agrılar da kalmadı anlamadım birşey başlarda daha pozitiftim sende ruhsal olarak aynı moddamısın
bende öyleyim bu agrilarim olmasa belki daha pozitif olurdum ama adet agrilari beni cok sasirtiyor ama söylede bir hiss var sanki karnimin alt bölgesinde tam ortada birsey varmis gibide hissediyorum sanki orda hani birsey var

bende öyleyim bu agrilarim olmasa belki daha pozitif olurdum ama adet agrilari beni cok sasirtiyor ama söylede bir hiss var sanki karnimin alt bölgesinde tam ortada birsey varmis gibide hissediyorum sanki orda hani birsey var
O bendede var ilaçlardan rahim olması gerektiğinden kalın şuan normal yani

Ahh kuzum benm kıyamam. Korkma Allah nasip ettiyse başımızın tacı etmediysede tevekkül etmek gerek.ama pozitif tir bence öle bir his aldm senden ağrılar belirtiler takılma kiminde agrı olur kımınde hc belırtı olmaz.buna göre var yok demek zor.10.gundesn bi cesaret et kaset te yapabılırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…