- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.461
Canım bende dün başladım 8 saatte 1 dendi bana en uygun saat sabah 8 öğlen 16 gece 24 bende alarm kurdum bütün ilaçlarıma plan yaptım. Her reçete geldiğinde oturup planlıyorum saatlerimi kurup isimlerini saatin açıklama kısmına yazıyorum. Çok rahat ettim. Tavsiye ederimArkadaşlar estrofem ilacını kaç saat arayla içiyorsunuz ben sabah 10 akşam 19 gibi
Dün sabah unutmuşum 11 de içtim rahim kalınlığını etkiler mi
Hiç bir degişiklik yok okadar yokki normal günlerden hiçbir farkı yok strese girdim bayaZehramss nasilsin canim bugün varmi bir degisiklik falan
Ağızına bir kuruyemiş atarsın bir şey olmazTok içildiği için saat 8 den sonra hiç bisey yemiyorum sadece su yada bitki çayı içiyorum onun için akşam yemeğinden hemen sonra iciyorum estrofemi
Saatleri doktoruna bu şekilde sordun mu canım banada sabah sekiz akşam sekiz dediler kaymasın saatler diyede belirttiler.Ağızına bir kuruyemiş atarsın bir şey olmaz
Saatleri doktoruna bu şekilde sordun mu canım banada sabah sekiz akşam sekiz dediler kaymasın saatler diyede belirttiler.Arkadaşlar estrofem ilacını kaç saat arayla içiyorsunuz ben sabah 10 akşam 19 gibi
vallah bendede adet agrilari devam iste bende korkuyorum bu agrilardan dolayiHiç bir degişiklik yok okadar yokki normal günlerden hiçbir farkı yok strese girdim bayasen durumlar nasıl canım
Öğlen 12.00 akşam 18.00 gece 24.00 olarak saatlere böldüm ben. O kadardan bir şey olmaz sonuçta günlük alman gereken miktarı aldıysan sıkıntı olmaz bence.Arkadaşlar estrofem ilacını kaç saat arayla içiyorsunuz ben sabah 10 akşam 19 gibi
Benim de 2. denemede anlaşıldı sıvı birikmesi olduğu, laparoskopi ile sol tüpüm alındı ve 2 regl sonra transfer işlemine başlandı. Tüpte hidrosalpinks varsa derhal alınması ya da bağlanması gerekir, embriyoya zarar veriyor o sıvı.merhabalar herkese.. 1 Ekim’de opu oldum hanımlar normal de kasım da transferim vardı yalnız sol tüpüm de sıvı birikmesi varmış gebeliğe engelmiş. Daha önce 3 tüp bebek denememiz vardı bu 4. Olacaksol tüpün bağlanması lazım.. bu işlemi geçiren oldu mu? Transferiniz ertelendi mi beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim..
Bende agrılar da kalmadı anlamadım birşey başlarda daha pozitiftimvallah bendede adet agrilari devam iste bende korkuyorum bu agrilardan dolayi
Kaç gün oldu transfer olalıBende agrılar da kalmadı anlamadım birşey başlarda daha pozitiftimsende ruhsal olarak aynı moddamısın
Bugün onuncu gün canımKaç gün oldu transfer olalı
Hayırlı olsun canım kızlardan gördügüm kadarıyla degerin güzelEki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
bende öyleyim bu agrilarim olmasa belki daha pozitif olurdum ama adet agrilari beni cok sasirtiyor ama söylede bir hiss var sanki karnimin alt bölgesinde tam ortada birsey varmis gibide hissediyorum sanki orda hani birsey varBende agrılar da kalmadı anlamadım birşey başlarda daha pozitiftimsende ruhsal olarak aynı moddamısın
Test yapmadın anlaşılanBugün onuncu gün canım
KorkuyorumTest yapmadın anlaşılansenin artık çıkar zaten varsaaa .kan versene
O bendede var ilaçlardan rahim olması gerektiğinden kalın şuan normal yanibende öyleyim bu agrilarim olmasa belki daha pozitif olurdum ama adet agrilari beni cok sasirtiyor ama söylede bir hiss var sanki karnimin alt bölgesinde tam ortada birsey varmis gibide hissediyorum sanki orda hani birsey var
teşekkür ederimHayırlı olsun canım kızlardan gördügüm kadarıyla degerin güzel
Ahh kuzum benm kıyamam. Korkma Allah nasip ettiyse başımızın tacı etmediysede tevekkül etmek gerek.ama pozitif tir bence öle bir his aldm sendenKorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?