- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.421
cnm tuzlu su ile gargara yap bende senin durumundayım..tuzlu su gargarası yapıyorum iyi geliyor..sprey konusunda bilgim yok cnmKızlar ilaç kullanmamız yasak oldugu için soruyorum bogazım biraz acıyor da bogaz spreyi gibi bişey kullanmamız da yasakmıdır sizce?
Oo hadi gözün aydın canım çok sevindim. Bilseydin önceden çıkardın yolaGeldi sonunda misafirimbugün gezmek uzun yol u beklemiş kontrole giderim salı günü ekime yetisicem gibi @Catlak-kurabiye
İnşallah canım benimAynen öyle canım insanin ağzından çıkan kaderi oluyor ..
Insallah canim insallah sıra sendedir bende inşallah senin arkandan gelirim
Evet transfer den once 3 kere verdim kanKizlar bir sey sorcam. Dondurulmus embriyo transferi oncesi rahim nasil vs diye benden hic kan testi istenmedi. Daha once progesterona bakiomisti. Simdi niye bakılmadi anlayamadim. Siz yaptirmis miydiniz?
Dondurulmus transfer mi? Hangi kan değerlerimize bakildi?Evet transfer den once 3 kere verdim kan
Ne için?bana vermediler sadece estrofem ve progesteroneKızlar antibiyotik transferden sonra kaç gün kullandınız acaba
Evet dondurulmuş,benim opu 25 haziranda oldu ve sadece şimdi transfer oldum, fsh estradiol progesteron LH prolaktin THS . 3 gunu bakmışlar sonra 12 ve 18 o gun transfer oldum . Ben devlette yapiyorum ve her kontole kan veriyoruz ve ultrasonDondurulmus transfer mi? Hangi kan değerlerimize bakildi?
Benim yumurta toplama asamalarinda surekli bakildi. Sonradan lucrin igne yapildi bir daha bakılması kan testi. Umarim bir sorun yasanmaz. Benim de dondurulmus transfer.Evet dondurulmuş,benim opu 25 haziranda oldu ve sadece şimdi transfer oldum, fsh estradiol progesteron LH prolaktin THS . 3 gunu bakmışlar sonra 12 ve 18 o gun transfer oldum . Ben devlette yapiyorum ve her kontole kan veriyoruz ve ultrason
Ben o kadar kan verdimBenim yumurta toplama asamalarinda surekli bakildi. Sonradan lucrin igne yapildi bir daha bakılması kan testi. Umarim bir sorun yasanmaz. Benim de dondurulmus transfer.
Bagdemciklerim degil genzim acıyor askında onun acısı çok kötü oluyorcnm tuzlu su ile gargara yap bende senin durumundayım..tuzlu su gargarası yapıyorum iyi geliyor..sprey konusunda bilgim yok cnm
Dondurulmusta gerekli mi bilmiyorum canim. Belki yumurta çatlaması icin bakiliyordur. Lucrin igne geçici menapoz ignesi. Transferin tutmasını kolaylaştırıyor. Taze embriyo transferinde gerekiyor. Progesteronun 1 in altında olması isteniyor. Ama dondurulmus icin emin degilim ben.Ben o kadar kan verdimkansiz kaldim sanki doktor kan testsiz ve ultrasonsiz konuşamaz bile
Bence bir sorun olmaz benim doktorum grip olursanız boğaz pastili kullana bilirsiniz demiştiKızlar ilaç kullanmamız yasak oldugu için soruyorum bogazım biraz acıyor da bogaz spreyi gibi bişey kullanmamız da yasakmıdır sizce?
canım olgunlardan aldım ben de, dolapta saklarsak çabuk olgunlaşmaz. ağaç yesem daha lezzetli gelir eminim ama dişimi sıkıyorum valla. daha sonra transfer tarihine doğru olgunlaşmaları için çıkarmamız gerek sanırım. elma yanına konunca da çabuk olgunlaşırmış mesela.Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok marketeavokado gelmiş
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde
bende sadece idrar esnasında ağrı oluyordu. o da her defasında değil. sanki içimde birşey yukarı çıkıp iniyordu, kas hareketini hissediyordum muhtemelen ağrılı şekilde. bana dr antibiyotik dahil hiçbir ilaç vermemişti, tahlil versem mi ne yapsam derken 3-4 güne geçti. renkli akıntı da toplam 5-6 gün sürdü.Kızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir
Bende çok üzüldüm bu olaya ya. Ne biçim bi yermiş orası sanki deney yapar gibi tutanı al fazlasını öldürbunun vebalini nasıl ödeyecek o merkez çok merak ediyorum
Yarın pastil alayım ozaman teşekkür ederimBence bir sorun olmaz benim doktorum grip olursanız boğaz pastili kullana bilirsiniz demişti
cok sükür tabi orasi öyle ama yinede iste kizimda ben koskoca 7 yil bekledim ugrastim o yüzden strese giriyor insan cünkü ilk cocugumda bedenen ruhen cok yoruldum malesef simdi ikincisi icinde 9 aydir ugrasiyorumSen ayrıca iki sıfır öndesin canım Rabbim saglık versin bir kızın varmış ne güzel negatif olursa evt üzülürsün ama kızın var çok şükür bence çok stres yapmaayrıca birkez anne olunca ikinciye beyin ve beden daha kolay adapte olabiliyor bence onun için senin hamile olma ihtimalin çok daha yüksek
ben histereskopi günü çok ağrı yaşadımKızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir
Canim ben de histeroskopi olmustum. İstersen doktoruna danışın antibiyotik kullan. Histeroskopi sonrasi estrofem kullanıyorsan o bas ağrısı yapabiliyorKızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Yine de doktorunuza danışın benceYarın pastil alayım ozaman teşekkür ederim
Antibiyotik kullanıyorum canim estrofeme başlamadım bu değil diğer adetim ile başlayacağım inşallahCanim ben de histeroskopi olmustum. İstersen doktoruna danışın antibiyotik kullan. Histeroskopi sonrasi estrofem kullanıyorsan o bas ağrısı yapabiliyor
Hmm ozaman haklısın canım hakkını helal et ben tedavisiz oldu sandım kızıncok sükür tabi orasi öyle ama yinede iste kizimda ben koskoca 7 yil bekledim ugrastim o yüzden strese giriyor insan cünkü ilk cocugumda bedenen ruhen cok yoruldum malesef simdi ikincisi icinde 9 aydir ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?