- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.441
Yarın sorucam İnş canımYine de doktorunuza danışın bence
insallah canim insallah son 2-3 gün kaldi bakalim hakkimizda hayirli olani olsunHmm ozaman haklısın canım hakkını helal et ben tedavisiz oldu sandım kızınİnş buda pozitif olur ugraşlarımız son bulur
Bana verdiler de agumentin 1000 lik 3 gündür kullanıyorum yarında transfer Allah izin verirseNe için?bana vermediler sadece estrofem ve progesterone
Canım avokado mesajımdan sonra kızlar değişik tarifler verdi. Bide o şekilde dene bakalımcanım olgunlardan aldım ben de, dolapta saklarsak çabuk olgunlaşmaz. ağaç yesem daha lezzetli gelir eminim ama dişimi sıkıyorum valla. daha sonra transfer tarihine doğru olgunlaşmaları için çıkarmamız gerek sanırım. elma yanına konunca da çabuk olgunlaşırmış mesela.
bende sadece idrar esnasında ağrı oluyordu. o da her defasında değil. sanki içimde birşey yukarı çıkıp iniyordu, kas hareketini hissediyordum muhtemelen ağrılı şekilde. bana dr antibiyotik dahil hiçbir ilaç vermemişti, tahlil versem mi ne yapsam derken 3-4 güne geçti. renkli akıntı da toplam 5-6 gün sürdü.
aynı şeyi düşündüm ya, nasıl bir vicdansızlıktır bu, aklım almıyor, canilik. benim iki tane embriyom var dondurulmuş onları bile merak ediyorum
Bana da transfer öncesi ilaca başladığım zaman verdiler canım içinde 3 tane vardı oda bitti zaten.Bana verdiler de agumentin 1000 lik 3 gündür kullanıyorum yarında transfer Allah izin verirseHamilelere antibiyotik bile verilmiyor ya kafamı karıştırdı
27 Eylül transferim canım 5. gün taze embriyo. Test tarihim 7 ekim
ekran görüntülerini aldımCanım avokado mesajımdan sonra kızlar değişik tarifler verdi. Bide o şekilde dene bakalım
Benim de transfer 27 Eylül.27 Eylül transferim canım 5. gün taze embriyo. Test tarihim 7 ekim
Hayırlı olsun tedavin canımSelam Kızlar,
Güncel bir yer arıyordum çok şükür buldum:)
Bende dün transfer oldum sürecimi paylaşmak kendimi anlatmak isterim. Sizde bilgilendirirseniz çok sevinirim. İlk denemem:)
33 yaşındayım eşim 34, 8 yıllık evliyiz. Hiç çocuğumuz olmadı. Daha önce bir tedavi denemedik. Belirlenmiş bir infertilite nedenimiz yok. Her şey Allah’tan diyorum ben. Böyle olması gerekiyormuş. Şükürler olsun.
Eylül ayı itibariyle Acıbadem Maslak Prof. Yiğit Hocamla başladık. Kendisi mükkemmel bir insan. Başından sonuna süreci anlatıyor. Her gittiğimde bunlar bunlar olmuş şimdi böyle olmasını bekliyoruz vs diye bilgilendirdi.
Benim adetimin 2.günü, 16 Ekim’de 11 yumurtam vardı.
Bunları 2.gün itibariyle ilk 4 gün
Gonal-f 300,
Merional 2 toz 1 sıvı,
Bir de H ile başlayan bir ilaç vardı 0,5 ml onlarla geliştirdik.
20 Ekim’de 3 gün daha bu ilaçlara ilave çatlama önleyici iğne kullandım.
23 Ekim’de tekrar 2 gün daha 4 iğneye devam ettim.
26 Ekim gece 12 de çatlatma iğnemi oldum.
28 Ekim öğlen 12 de yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 9 yumurtam toplandı.
Sonrasında gaz sancım dışında öyle çok ağrım olmadı şükür. yürüyüş yaptım kısa süreli yürüyüşler öyle kolay atlattım.
28 Ekim Reçetem Prolutex 2 doz, Litunus 2 sabah 2 akşam, Cipro, Biteral
29 Ekim de aradı Embriyolog Ahmet, sizden
9 yumurta aldık. Bunların 7si olgundu. Döllendi. 5 tanesi yoluna devam etti. Dedi. Bende korktum ertesi güne bişey kalmazsa diye. Yalan yok 2.gün açmak istemedim telefonu ama dualar eşliğinde açtım tabi ve 5 embriyonuz gelişimine devam ediyor dedi. Bunlardan 3ü 1.kalite.
3.gün 5 embriyonuz devam ediyor. Bunlardan 4’ü 1.kalite.
Sizi yarın biz aramayacağız. Randevu için arayacaklar dedi.
4.gün randevu için arandım
5.gün yani dün Pazar günü 2 embriyomunda Blaskoist olduğunu söyledi. Diğer 3ü için sonradan bilgi verilecekmiş. Çok şükür transferim başarıyla ve Embriyo Glue ile yani Embriyo Yapıştırıcısı ile gerçekleştirildi. Şimdi gece kabuslarım dışında sıkıntım yokbilinçaltım çok dolu sanırım. Ne olacağını bilememek tedirgin ediyor. Önce Allah’a sonra doktorumuz Yiğit Hoca’ya güveniyorum. Elinden geleni yaptı. Bende mücadelemi verdim. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah Rabbim hepinizin güzel kalbine göre versin. Kucaklarımızı boş bırakmasın inşaallah Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun
14ü test günüm görüşürüz kızlar
3. gün embriyosu mu seninki hayatım?Benim de transfer 27 Eylül.
Ama test tarihim 9 Ekim.
Ben 8 saatte 1 içiyorum günde 3 tane. 1 saat önemli değil canım panik yapma ama alarm kur telefonuna atlamamaya çalışArkadaşlar estrofem ilacını kaç saat arayla içiyorsunuz ben sabah 10 akşam 19 gibi
Dün sabah unutmuşum 11 de içtim rahim kalınlığını etkiler mi
Tok içildiği için saat 8 den sonra hiç bisey yemiyorum sadece su yada bitki çayı içiyorum onun için akşam yemeğinden hemen sonra iciyorum estrofemiCanımmm ben sabah 10 akşam 22 içiyorum. 2 tane içtiğim için güne eşit bölüyorum. Önemli olan vücuttaki konsantrasyonunu sabit tutmak
ben oldum bu işlemi lakin dr un neden opuyla beraber yapmadı lap işlemini? ben opu günü iki işlemide olup kurtulmustm 2ay dinlendiriyrlarmerhabalar herkese.. 1 Ekim’de opu oldum hanımlar normal de kasım da transferim vardı yalnız sol tüpüm de sıvı birikmesi varmış gebeliğe engelmiş. Daha önce 3 tüp bebek denememiz vardı bu 4. Olacaksol tüpün bağlanması lazım.. bu işlemi geçiren oldu mu? Transferiniz ertelendi mi beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim..
Amin canım hepimiz içinHayırlı olsun tedavin canımbenimde yaş 33 eşimde 34 ilk deneme benim donmuş transfer bekliorum herşey güzel gitmiş bundan sonrası da güzel olsun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?