- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.501
Hadi gözün aydın canımKızlar 12 Ekim'de Haftaya salı transferim var inşallahDoktor herşey çok güzel dedi, bir dünya ilaç yazdı bide
Banada verdiler canım transferden sonra üç günde bir degiltiriyorum garanti olsun diyeSorma ya bide bu sefer bant da verdi daha önce kullanmamıştım rajim kalınlığı da iyi dedi ama niye verdi bilmiyorum
Bende bugün başlayacağım canım Benimde 3 günde 1 teste kadar devam dedilerBanada verdiler canım transferden sonra üç günde bir degiltiriyorum garanti olsun diye
İstediğin saate göre ayarla dediler bana da tok ol sadece dedilerSaatleri doktoruna bu şekilde sordun mu canım banada sabah sekiz akşam sekiz dediler kaymasın saatler diyede belirttiler.
Kendin planladıysan sormanı tavsiye ederim
canım benim 10.günde 37 çıkmıştı , önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkmasıEki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
yarın doktorumun tahlil için randevu verdiği gün . Yarın tekrar tahlil yaptırırsam yine de bugünkünden biraz fazla çıkması gerekir mi?canım benim 10.günde 37 çıkmıştı , önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması
Canim o zaman beraber oluruz belkiekran görüntülerini aldım
şimdi kontrolden çıktım doktorum bir sonraki aya yapalım transferi rahmi dinlendirelim dedi. 2. erteleme sonrası ben artık kasım topiklerine kaldım
Günde üç kere demişlerdir buda üçe bölmen demek canım sekiz saate tekabül ediyor her il için böyledirBana kimse Estrofemi 8 saatte bir al demedi
Hayırlı olsunn cnmmmKızlar 12 Ekim'de Haftaya salı transferim var inşallahDoktor herşey çok güzel dedi, bir dünya ilaç yazdı bide
Her ilaç için geçerliGünde üç kere demişlerdir buda üçe bölmen demek canım sekiz saate tekabül ediyor her il için böyledir
Gazına geldim yaptım kaset dest tabikideeee tek çizgiiiiAhh kuzum benm kıyamam. Korkma Allah nasip ettiyse başımızın tacı etmediysede tevekkül etmek gerek.ama pozitif tir bence öle bir his aldm sendenağrılar belirtiler takılma kiminde agrı olur kımınde hc belırtı olmaz.buna göre var yok demek zor.10.gundesn bi cesaret et kaset te yapabılırsn
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun burda çıkan değerden ziyade 2 günde bir 2 kat artması önemli değerinin daha düşük değerle öğrenen çok kişi oldu çünkü kalbini ferah tutEki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
tabi canım artması lazım en az %60 artış bekleniyor,içini ferah tut sağlıkla artar inşyarın doktorumun tahlil için randevu verdiği gün . Yarın tekrar tahlil yaptırırsam yine de bugünkünden biraz fazla çıkması gerekir mi?
Canm bende sabah akşam kullanıyrmBana kimse Estrofemi 8 saatte bir al demedi
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun burda çıkan değerden ziyade 2 günde bir 2 kat artması önemli değerinin daha düşük değerle öğrenen çok kişi oldu çünkü kalbini ferah tut
tabi canım artması lazım en az %60 artış bekleniyor,içini ferah tut sağlıkla artar inş
Yaaa ama 2gun snra yap dedim snraaaGazına geldim yaptım kaset dest tabikideeee tek çizgiiii
Canım bana da p şekilde demedi doktorum hatta ilk orda kendileri verdiler sonra bi kağıt verdi nasıl kullanacağıma dair öğlen 12 de 2 tane gece 12 de 2 tane alıyorum benBana kimse Estrofemi 8 saatte bir al demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?