- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.481
Hayırlı olsun bence de değerin güzel burada birçok başlıkta okuduğum kadarıylaEki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
Canim sen yaptın mı nasi gidio günler hamur actinmiTest yapmadın anlaşılansenin artık çıkar zaten varsaaa .kan versene
Ayyy canım teşekkür ederim inşAhh kuzum benm kıyamam. Korkma Allah nasip ettiyse başımızın tacı etmediysede tevekkül etmek gerek.ama pozitif tir bence öle bir his aldm sendenağrılar belirtiler takılma kiminde agrı olur kımınde hc belırtı olmaz.buna göre var yok demek zor.10.gundesn bi cesaret et kaset te yapabılırsn
9.gün için gzl cnm değerin 12.gun 200lerde olur gayet gzlEki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
O bendede var ilaçlardan rahim olması gerektiğinden kalın şuan normal yani
Tmm şaşırdıysan aynı hissediyorum demekki normali buhayirlisi artik bakalim ne düsünecegimi sasirdim vallah
3.gün embryosu ise 8.gun gibi düşünmek lazım bence 2gün sonra yap:)Ayyy canım teşekkür ederim inşkaset testte sanmıyorum çıksın benim 3gün embriyosu çünkü acaba yinede yapsammı
Canım sen evde kaset test yaptınmı gitmedenEki Görüntüle 2926695 İyi günler herkese. Normalde test günüm yarın ama bugün özelde kan tahlili yaptırdım. Hcg 61 çıktı bugün 9.gün. Sizce düşük mü? yarın tekrar tahlil yaptırıcam yarın bundan düşük olursa tutmamış demek oluyor mu?
Erken oluyor dimi bugün çıkmaz yani3.gün embryosu ise 8.gun gibi düşünmek lazım bence 2gün sonra yap:)
dün erken gebelik testi yapmışdım silik çizgi vardıCanım sen evde kaset test yaptınmı gitmeden
Yani çıkabilir :) benm 5.gün embryo 6.gun görmüştm ilk transferde ama herkes te 6.gun cıkmayabılıo yanı hcg nin salgılmasına göre değişebılıo .oyuzden garanti olsn die 2gun snra bakabılırsn ben tez canlıyım benmde 3gun oldu 3gun snra yaparm geneErken oluyor dimi bugün çıkmaz yani
Evt erken gebelik testinde çıkması normaldün erken gebelik testi yapmışdım silik çizgi vardı
Doktorumun tavsiyesi yarın test günüm canım zatenYani çıkabilir :) benm 5.gün embryo 6.gun görmüştm ilk transferde ama herkes te 6.gun cıkmayabılıo yanı hcg nin salgılmasına göre değişebılıo .oyuzden garanti olsn die 2gun snra bakabılırsn ben tez canlıyım benmde 3gun oldu 3gun snra yaparm genesen bana uymaaa
Ee yarın test günün se süper ozaman.yarın direk kan verince sıkıntı kalmaz.inşallahhh pozitifi görürsünnnnDoktorumun tavsiyesi yarın test günüm canım zatenbişey kalmadı
İnş canım yaaEe yarın test günün se süper ozaman.yarın direk kan verince sıkıntı kalmaz.inşallahhh pozitifi görürsünnnn
Hayırla olursun inş canım kolaylıklar diliyorum sanaKızlar 12 Ekim'de Haftaya salı transferim var inşallahDoktor herşey çok güzel dedi, bir dünya ilaç yazdı bide
Sorma ya bide bu sefer bant da verdi daha önce kullanmamıştım rajim kalınlığı da iyi dedi ama niye verdi bilmiyorumHayırla olursun inş canım kolaylıklar diliyorum sanailaçları da stresimizin eşantiyonu
Tamam canım inşallah müjdelerle gelirsin27 Eylül transferim canım 5. gün taze embriyo. Test tarihim 7 ekim
Olsun canım böylesi daha hayırlıdır belki bilemeyiz. Yeterki sonucu güzel olsunekran görüntülerini aldım
şimdi kontrolden çıktım doktorum bir sonraki aya yapalım transferi rahmi dinlendirelim dedi. 2. erteleme sonrası ben artık kasım topiklerine kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?