- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.601
tamam canm sağ olasınCanım ben bugün yaptırdım e nabızs düşermiş ertesingün ama ben sağlık ocağının sayfasındanda kontrol ediyorum.
Benim ilk gebeliğimde oldu canım 5. Veya 6.gün olmuştu. Şimdide 5. Günüm gelen giden yokkizlar kahve renfi akintisi olan oldu mu ve idrar testi negatif olup kan sonucu pozitif olan?
benim bugün 10uncu günüm kahverengi akintim var idrar testi yaptim negatif doktora gidip kan verdim sonucumu bekliyorum benim icin dua edermisinizBenim ilk gebeliğimde oldu canım 5. Veya 6.gün olmuştu. Şimdide 5. Günüm gelen giden yok
Kaset test degilmi onda kanda bile pozitif çıksa hemen çıkmayabiliyor onu baz almaama odrar testimde negatif canim
Bazı sağlık ocaklarında düşüyor bazısıda bi şifre kod veriyor onunla İnternet bakabiliyorsun canımkızlar sağlık ocağında kan testi yaptıranınız oldu mu ? e-nabız a düşüyor mu sonuçlar yoksa mutlaka gitmek mi gerekiyor
Tabiki ederizz belki yeni tutunuyodur üzülme hemen. Kaçıncı gün embriyosuydubenim bugün 10uncu günüm kahverengi akintim var idrar testi yaptim negatif doktora gidip kan verdim sonucumu bekliyorum benim icin dua edermisiniz
Nezaman çıkarmış sonucun İnşbenim bugün 10uncu günüm kahverengi akintim var idrar testi yaptim negatif doktora gidip kan verdim sonucumu bekliyorum benim icin dua edermisiniz
verdim canim sonucu bekliyorum dua edin olurmu cok üzgünüm moralim cok bozukKaset test degilmi onda kanda bile pozitif çıksa hemen çıkmayabiliyor onu baz almakan testini verince bizide haberdar et olurmu İnş pozitif yüksek bir sonuç alırsın
bir kac saate dedilerNezaman çıkarmış sonucun İnş
Ben geçen transfer hazırlığında saate dikkat ettim ama illa onsaatte icmemistim sabah öğlen akşam ama aynı saatte olunca belirtiolardi hemşireler benimde kafam karıştı yrn başlarsam ilaçlara sorucam canımGünde 3 kere ama ben onu sabah öğle akşam yapıyorum sadece aynı saatlerde almaya çalışıyorum. Valla 8 saatte bir olursa gece gece kalkıp ilaç mı içecez bidegidince sorayım bakalım
Rabbiiim hayırla pozitif sonucu almayı nasip etsin,bir kac saate dediler
Haha ne ağustosu kız hazirandan kalmayım benaynen kurabiyem sen genede sor kafan rahat etsinseninde bi olaydı transfer hayrlısıyla ağustostan beri bekledk aşkoo artk finale adım adımmm
Benim neupogen o ignede geçen aylarda böle morarmisti bunu hangi iğne yapio canımben gün aşırı vuruyorum cnm ona ragmen göbeğim mosmor oldu.pek bir çözümü yok kılcal damara denk gelince morarıo maalesef.ovalama ve üstüne ıslak pamuk tutma.birde dik açı vurma hafif eğik olacak 45 derecelk açıyla vurulacak ozamn acımıyr en azndan
Sor canım en iyisi valla. Bende mesaj attımBen geçen transfer hazırlığında saate dikkat ettim ama illa onsaatte icmemistim sabah öğlen akşam ama aynı saatte olunca belirtiolardi hemşireler benimde kafam karıştı yrn başlarsam ilaçlara sorucam canım
amin canim ne güzel dua ettin allah razi olsun cümlemize güzel haberler aldirmayi nasip etsin ibsallahRabbiiim hayırla pozitif sonucu almayı nasip etsin,
Dünyada yada geçmiş iyi insanların duası olsun
Mucizen olsun bütün dünyanın hayrına hayırlı bir evlada şimdi seni hamilelik le müjdelesin inşaAllah
ya nblm ben bı turlu beceremedım ben ılk 3. hep kapsul kullanıdm ıste kendım elımle koydum bu tuhafıma geldı boyle pat dıye bırakınca endısem oluyırya kokruyorum hanı bısı olucak dıye o oyle pat dıye bırakınca ırkılıyorumAhahaha hava durumu gibi göbüşün var bacıbenimki suan parçalıbulutlu sağanak duruma geçmedi daha lutinis ben 2transferdede kullandm cok rahat valla sen cok itio olabılırsn 5cnm içeri girmesi kafi zaten sonuna kdr sokma sende iğneden rahat en azndan
biz baya eskimişiz kurabiyemHaha ne ağustosu kız hazirandan kalmayım ben
Öle pat die bırakçan işte.elimizle itmek hijyenk değil zaten kuzum.aparat daha iyi ben aparatıda hergün sirkeli suda bekletiyrm dezenfekte ediyorum iyice.ama bana rahat gelıyr kullanımı korkçak bıse yokkkya nblm ben bı turlu beceremedım ben ılk 3. hep kapsul kullanıdm ıste kendım elımle koydum bu tuhafıma geldı boyle pat dıye bırakınca endısem oluyırya kokruyorum hanı bısı olucak dıye o oyle pat dıye bırakınca ırkılıyorumdu bakalım bu sefer ne vercekk
Yaa canım benim Allah razı olsun yeni yeni alışıyorum ikiz fikrineYaaaa ne güzel masallah sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahallahım sana bağışlasın rabbim herkesi tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?