2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canımcım arnica diye bi krem var morluklar için çok iyi geliyo aklında olsun.

Koldan vurmuyormusun aşko
Asko ogun ozan hocaya sordm koldan degl göbekten yap dedi kas içine yapılması daha etkılı dedi.gerci çapım ne nerden vursam dagılır da baktm göbegm acımıyr sadece morarıyor birde gun asırı yapıom zaten oyuzden göbek devam edicem.zorlarsa bacaga yada kola gecerm sımdlk rahat

Evt yanlamasına sokuyoruz igne ucunu ama çok acıyor artık yanmadan hiç söz etmiyorum yürümeyide deniycem teşekkür ettim bilgileriniz için

Bu arada sabah embriyolog aradı minnoşlar iyiymiş sayı söylemedi kesin sayıyı çarşamba dondurupsöyleriz dedi geriden gelen de varmış günüyle uyumlu olanda varmış bakalım 5.gune kaçı gelecek inşallah tranfer sonrası bikac tane kalır da dondururuz çok yoruldum artık 7 defa sil baştan

Bende gün aşırı vuruluyordum hiç morarma olmamıştı benim vücut ayrı bi cins az biraz bile morarmadiazcık moraraydı naz ederdim ama yok
Bak yaaa şikayet ettiği şeye bak bizim morarıyorda ne oluyor hiç nazım geçmiyor valla okdr iğne ilaç içiom adam bana sen güçlüsün sana koymaz dio

Evt yanlamasına sokuyoruz igne ucunu ama çok acıyor artık yanmadan hiç söz etmiyorum yürümeyide deniycem teşekkür ettim bilgileriniz için
Ozamn senın cildin bırz daha hassas kuzum yürümek bana ii gelıo toplanmıyr gönekte hemen dagılıo dene bakalm inşlh iş gelır .acıların kadını

Ahahaha hava durumu gibi göbüşün var bacı benimki suan parçalıbulutlu sağanak duruma geçmedi daha lutinis ben 2transferdede kullandm cok rahat valla sen cok itio olabılırsn 5cnm içeri girmesi kafi zaten sonuna kdr sokma sende iğneden rahat en azndan

Bak yaaa şikayet ettiği şeye bak bizim morarıyorda ne oluyor hiç nazım geçmiyor valla okdr iğne ilaç içiom adam bana sen güçlüsün sana koymaz dio
Yemin ederim sesli güldüm adamlar daki pişkinlige bak ya bi yerlerini sallaya sallaya gidiyorlar ondan sonra bize koymaz koyuyor işte anamız ağlıyor kız seninki yine yanında benim ki transferden sonra g.. nü dönüp yurtdışına gidiyor ama morarinca duygu sömürüsü yapıyorum

Ozamn senın cildin bırz daha hassas kuzum yürümek bana ii gelıo toplanmıyr gönekte hemen dagılıo dene bakalm inşlh iş gelır .acıların kadını
Artık hassas olmasın ne yapsın senelerdir adını aklında tutamadığı igne ilaçlarla besleniyor adeta evt biraz hassas canım biyere çarpsa hemen morarır yani ama ben hergün vuruyorum gün aşırı degil

Sifa olsun inşallah canım benim

Ben aynı durumdayım duygu sömürüsü yapsak ne olacak acıyı çeken bilir kimin umurunda

Benimde dün 5.gün embriyom 2 tane transfer edildi. Şuan bana umut oldun. İnşaallah yarın güzel haberlerini alırız

yanımda hı hı.bana ne faydası vr dün bir yemek yaptı sanırsın dünyayı feth etti eşşolusu
yurt dısına gidio demek ii işte kafa dinlersin benmki ha var ha yok anacım,Allah erkeklerin eline düşürmesin sperm verip bebek alıolar oh ne ala eşşek sıpaları hepsi

ozamn senin acır bebem banada hergun vur dedi. Ama ben gun asırı yapıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…