2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa Allah mı söyletti) ben 1ekimde transfer oldm 2.deneme daha yeni senin gibi sonuc beklıyrm aşko))
Ayyy hadi inş yaaa Rabbim nasip etsin erkenden yerleşsinler sıkı sıkı İnş
Hayırlı degilsede hayra çevirsin Rabbim kaderindeki evlatların saglıkla şuan senle olanlar olsun inşAllah

Ayyy hadi inş yaaa Rabbim nasip etsin erkenden yerleşsinler sıkı sıkı İnş
Hayırlı degilsede hayra çevirsin Rabbim kaderindeki evlatların saglıkla şuan senle olanlar olsun inşAllah
Aminnn ne güzel dua ettin öyle zehracımAllah yarın sanada hayrlı haberler almayı nasip etsin bende heyecanla beklıcem sonucunu

Aminnn ne güzel dua ettin öyle zehracımAllah yarın sanada hayrlı haberler almayı nasip etsin bende heyecanla beklıcem sonucunu
Senden çok güzel bir enerji aldım ben çok iyi niyetli birisin herşeye ragmen pozitif sin Rabbim kalbine göre verir İnş bizde senden güzel haberler alırız canım benim

Hayırla görürsün duyarsın İnş canım hiç bitmiyor dimi bu bekleyiş

inş hayırlısı olsun bende cuma gideceğim kalbim pır pır çok heyacanlıyım hayırlı haberlerle döneriz inşallah canım

Oksapar i 90 derece açıyla dik sekilde vurmak gerekiyor diye biliyorum. İsterseniz prospektusynden okuyabilirsinjz

Kızlar az önce hapşırırken sag kasıgıma bir kramp girdi beş dk kendime gelemedim çok kötüydü.
Sizdede böyle bir durum oldumu neden oluyor bu acaba bir fikriniz varmı

Canim ben de su an 2. Tedavi plani yapiyorum. Umarim senin gibi gerek kalmaz.
seni okadar iyi anlıyorumki 6.günde kafamda plan yapmaya başlamıştım işi nasıl hallederim rapormu alsam diye düşünüyordum canım beklemek en zoru Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kaçıncı günündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…