- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.641
Ayyy hadi inş yaaa Rabbim nasip etsin erkenden yerleşsinler sıkı sıkı İnşYaa Allah mı söyletti) ben 1ekimde transfer oldm 2.deneme daha yeni senin gibi sonuc beklıyrm aşko ))
Aminnn ne güzel dua ettin öyle zehracımAyyy hadi inş yaaa Rabbim nasip etsin erkenden yerleşsinler sıkı sıkı İnş
Hayırlı degilsede hayra çevirsin Rabbim kaderindeki evlatların saglıkla şuan senle olanlar olsun inşAllah
Canıııım ben bu akşam kan vermeyi düşünüyorum yani aslında karar verdimAminnn ne güzel dua ettin öyle zehracımAllah yarın sanada hayrlı haberler almayı nasip etsin bende heyecanla beklıcem sonucunu
haber ederim canimBende senin kadar heyecanlandım senin için bize yazmayı unutma
Senden çok güzel bir enerji aldım ben çok iyi niyetli birisin herşeye ragmen pozitif sinAminnn ne güzel dua ettin öyle zehracımAllah yarın sanada hayrlı haberler almayı nasip etsin bende heyecanla beklıcem sonucunu
Aaa karar versin demekkkkCanıııım ben bu akşam kan vermeyi düşünüyorum yani aslında karar verdim
Çok teşekkür ederim çok sevinirimAaa karar versin demekkkkmeraktan çatlamassak iyidir.dua edicem senin için hayırlı haberlerle gel inşallah.
Hayırla görürsün duyarsın İnş canım hiç bitmiyor dimi bu bekleyişSelam kızlar. Biz perşembe keseyi görmeye gideceğiz. 16. gün değerim de 1048 çıkmış. Kalp atışını 2 hafta sonra dedi hemşire ben onuda duyarız belki diye düşünüyordum. İnşallah mutlu çıkarız hastaneden çok heyecanlıyım.
2saate cıkar sonucc zaten azıcık daha sabırrrrÇok teşekkür ederim çok sevinirimheyecandan yerimde duramıyorum kanı verince naparım acabaa
Canımm hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbimCanıııım ben bu akşam kan vermeyi düşünüyorum yani aslında karar verdim
inş hayırlısı olsun bende cuma gideceğim kalbim pır pır çok heyacanlıyım hayırlı haberlerle döneriz inşallah canımSelam kızlar. Biz perşembe keseyi görmeye gideceğiz. 16. gün değerim de 1048 çıkmış. Kalp atışını 2 hafta sonra dedi hemşire ben onuda duyarız belki diye düşünüyordum. İnşallah mutlu çıkarız hastaneden çok heyecanlıyım.
Geçmez o iki saat bana yaaa2saate cıkar sonucc zaten azıcık daha sabırrrr10gun beklemişin zaten 2saatte geçer hemen
Kan sonucumu bekliyorsun canımCanımm hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbimbende bekliyorum dk balı bakıyorum sayfaya
Oksapar i 90 derece açıyla dik sekilde vurmak gerekiyor diye biliyorum. İsterseniz prospektusynden okuyabilirsinjzBnde ne ağrı ne acı hiçbirşey yok sadece morardı.vurduktn snra hafif bir yanma oluo snra rahat .iğneyi 45 derece açıyla vur ve aynı seklı bozmadan çek kaydırmadan.ve snra yatma 2-3dk evde yuru kana karıssın hemen
Canim ben de su an 2. Tedavi plani yapiyorum. Umarim senin gibi gerek kalmaz.Sarmazmı ben ikinci tedavi için plan yapmaya başlamıştımhiç belirtim yoktu ama ikiside tutunmuş
İnşallah canım. Gerçekten doğurana kadar tedirginlik bitmeyecek sanırım.Hayırla görürsün duyarsın İnş canım hiç bitmiyor dimi bu bekleyiş
Canim dis gebelikten cok korkuyorum ben. Hic belirtisi oluyor mu? Ya da hasarli veya tikanik tuplerde risk yuksej oluyormus, sen tupu mu aldırdın?İlki 9 haftalktı(doğal)
2.dış gebelk 7.hafta kalp atısında tespit edildi amelıyat oldm(doğal)
3.tüp bebek 17.hafta doktr ihmalıyle kaybettim
seni okadar iyi anlıyorumki 6.günde kafamda plan yapmaya başlamıştım işi nasıl hallederim rapormu alsam diye düşünüyordum canım beklemek en zoru Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kaçıncı günündesinCanim ben de su an 2. Tedavi plani yapiyorum. Umarim senin gibi gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?