2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benimki kız kardeşini aradı kardeş o evi temizledi vs sanki kendi yaptı ev temiz kirletme diyo bana yuhhhvalla allah bunları eline düşürmesin benimki yemek yapınca elli saat çok güzel oluş der bende evet çok güzel ben olsam bu kadar gUEl yapamazdim derim gaza gelsin yine yapsın valla hep derm allah kadının yardımcı olsun sorun sende yada eşinde sen cekiyorsunadam gidip sperm veriyor her tarafim kırıldı diyor eee onu da ben mi veremdr eşlerin genetiginu sökse bebelerden olmuyo mu gelişmedi mı o kadar

Kız Ha gün aşırı ha hergün yaa aykırı ruhun mu var biraz senin ben dakik kullanıyorum hep ne derse doktorum
Bir arkadaşım dokuz ay günde iki kez vuruldu
Aykırıyım biraz benm ilk transferse kullanmadm tuttu 17 haftalkken enfeksyn sebebıyle kaybettm .gittim trombofili testide yaptrdm temız cıktı. Oyuzden kafam rahat sımdı benm yasadklarımı bilmiyorsn oyuzden doktorlara guvenen biri değilm

Yarın güzel haberini bekliyoruz canım..bende minnoşları görüp geldim ikiside gümbür gümbür burdayım diyolar
Yaaaa ne güzel masallah sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah allahım sana bağışlasın rabbim herkesi tamamına erdirsin

Bana direkt öğle 2 akşam 2 şeklinde verdi 4 tane alıyorum günde bende çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten kalp artışından sonra ilaçları kontrollü azaltacağını söyledi bana doktorum merak etme yani çok önemli olanı defalarca tekrarlıyor zaten

kızlar sağlık ocağında kan testi yaptıranınız oldu mu ? e-nabız a düşüyor mu sonuçlar yoksa mutlaka gitmek mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…