- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.621
Bak başka bir yerde böyle bişey buldumamin canim ne güzel dua ettin allah razi olsun cümlemize güzel haberler aldirmayi nasip etsin ibsallah
Cnm neupogen bi morarttı zaten kan sulandırıcı da vurunca hepten morardı.Benim neupogen o ignede geçen aylarda böle morarmisti bunu hangi iğne yapio canım
Yerleşme kanaması olmus demekBak başka bir yerde böyle bişey buldum
Dygrdvn
Üye Kayıtlı Üye
Cuma 07:03
Yeni
Konu SahibiCaglunal
Favorilere Ekle
Arladaşlar bıgün 10.gün lekelenme mi adet kanamam mı anlam veremedim peçete da kahverengi bir lekelenme var adet kanamasına dönmez inşallah en hızlı kan sonucu nerden alabilirim
Demiş ve sonucu pozitif
Sen istedin bende içimden gelerek ettim İnş Rabbim bizimde yüzümüzü güldürüramin canim ne güzel dua ettin allah razi olsun cümlemize güzel haberler aldirmayi nasip etsin ibsallah
Evt demekki onuncu günde olabiliyor muş ve yediyüzlü degerler den bahsetmiş ikiz bile olabilirYerleşme kanaması olmus demek
Bundan sonraki hedefimiz anneler topiğiii olsun. Kutlama yapacukbiz baya eskimişiz kurabiyembenm bu 3.topik
O bosa gitmişti o morarma şimdi ilaçlara başlarsam yine morarcam neyse kış geldi kimse gormucek artıkCnm neupogen bi morarttı zaten kan sulandırıcı da vurunca hepten morardı.
Maşşalh Allah ona bagıslasn benm il geblkte olmustu yerlesme kanaması snrakılerde olmamıstı.her gebelik gerçekten kendine hasEvt demekki onuncu günde olabiliyor muş ve yediyüzlü degerler den bahsetmiş ikiz bile olabilir
ozaman dansBundan sonraki hedefimiz anneler topiğiii olsun. Kutlama yapacuk
Evtt yaa crop bluz mevsimi bittiO bosa gitmişti o morarma şimdi ilaçlara başlarsam yine morarcam neyse kış geldi kimse gormucek artık
Amin inş benimde henüz bişey olmadıMaşşalh Allah ona bagıslasn benm il geblkte olmustu yerlesme kanaması snrakılerde olmamıstı.her gebelik gerçekten kendine has
hakikaten ya maşallah tecrübe etmedıgımız ne kaldıAmin inş benimde henüz bişey olmadıilk tüp bebek denememde sekizinci gün pat diye regl olmuştum şimdi tık yok yerleşme kanaması gibide bişey olmadı bakalım e olacak tecrübeleniyoruz
İnş biz onları çok seviyoruz dimi onlarda bizi sevsin ne olur yani yapışsınlarhakikaten ya maşallah tecrübe etmedıgımız ne kaldıbu sefer anne ben geldim desin artıkkkk ve gitmesinnnler bu seferrrr
bana hiç bişey vermediler e-nabız dan görebilriim sanmıştı ama düşmedi sağlık ocağına gidip aldım tekrardanBazı sağlık ocaklarında düşüyor bazısıda bi şifre kod veriyor onunla İnternet bakabiliyorsun canım
Bende inanılmaz bir unutkanlık başladı artıkhakikaten ya maşallah tecrübe etmedıgımız ne kaldıbu sefer anne ben geldim desin artıkkkk ve gitmesinnnler bu seferrrr
İlki 9 haftalktı(doğal)Bende inanılmaz bir unutkanlık başladı artıkhalleycim senin nekadarlıktı bebişler
Ben şuan seni ikizlere hamile sanıyorum yanlış anlamışımİlki 9 haftalktı(doğal)
2.dış gebelk 7.hafta kalp atısında tespit edildi amelıyat oldm(doğal)
3.tüp bebek 17.hafta doktr ihmalıyle kaybettim
amin canim kalbim durcak gibi beklerken ama ümidim yok gibiSen istedin bende içimden gelerek ettim İnş Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür
Yaa Allah mı söylettiBen şuan seni ikizlere hamile sanıyorum yanlış anlamışım
Bende senin kadar heyecanlandım senin için bize yazmayı unutmaamin canim kalbim durcak gibi beklerken ama ümidim yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?