2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benimde yüksekti korkarak gitmiştim ama okadar deger önemli degil biz hormonlar la destekliyoruz etkilemez bizi demişti

Transferden hemen önce kan almadılar mı.?
Yok canim alınmadı. Dondhrulmus transfer benim. Bir de ben lucrin igne yapildi regl ile. 20 gun beklendi. Sonra muayene edildi sonra sinde 2 hafta ilaclar kullanildi. Tekrar muayene edildi. Progesteron ve ignelere başlandı. 6. Gun de transfer edildi.
Burdakilerden biraz farklı sanirim benim method.

Benimde yüksekti korkarak gitmiştim ama okadar deger önemli degil biz hormonlar la destekliyoruz etkilemez bizi demişti
Adetler düzenliyse sorun yok dediler bana da ama içimde bir şüphe kaldı hep
bu kadar maddi manevi zorlu bir işe girip tüp bebeğe başlarken insanın aklına bir sürü soru takılıyor, çok teşekkür ederim cevabınız için içime su serptiniz
siz tüp bebek tedavisine başladınız mı?

Bebişlerinin kalp atışını duyan annelerimiz acaba sizden hiç kan testi istediler mi. Hani vitamin eksikliği vs için..

Herkesin farklı ilerliyor işte lucrin sebebiyle gerek görmemişlerdir bence takılma

Evt canım test günümü doldurmayı bekliyorum şuan takılma hiç onlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar ezbere yapıyorlar zaten riske atmazlar hiç

PlutonMerkez im baciskom bugün doktora bulantimi söyledim senin dediğin ilacı verdi banada sağol canım
Canım yanlış anlama asla canını sıkmak istemem.. Bana da o ilaçtan verdi. Akşamları yatarken 2 şer tane içiyorum.. Pek işe yaramadı yarın başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek. Tamam istifra etme durumum yok ama tüm gün bulantım devam ediyor.. İnşallahhhhh sende işe yarar.. Tekrar söylüyorum yanlış anlama lütfen

İnşallah yarar canım herkesin bünye farklı benimde istifra etme durumum yok arada bulantilar zorluyor şifa olur inşallah inşallah seninde geçer bulantılar gerçi ben onada iyiki var diyorum böylece kendini hissettiriyor

Canim valla doktorlara cok inancım yok benim. Su an ki doktorundan cok memnunum gerci. Ama insanız hepimiz cok onemli bir sey olur unutulmuş olur vs diye endişeleniyorum.
Tmm ilaçlarda falan olabilirde tahlil sonucuna göre yapılan işlemlerde unutulamaz bence
Az önce baktımda bana gebelik testi bile yapmışlar

Tabii orası ayrı.. Doktor bana birden mide bulantıların bitse ne hissedersin diye sordu.. Dedim korkarım aynen öyle dedi.. İçinde bir şey büyüyor bu da onun belirtilerinden biri. Severim ben midesi bulananı diyo gel bana sor bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…