- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.661
Demek ki degerin belli olmasından 2 hafta sonra mi kalp atisi gozukuyormus. Gecen gün bunu konuşuyorduk burada. Cok heyecan olmasin toptan mi gitsek hepsine diyeSelam kızlar. Biz perşembe keseyi görmeye gideceğiz. 16. gün değerim de 1048 çıkmış. Kalp atışını 2 hafta sonra dedi hemşire ben onuda duyarız belki diye düşünüyordum. İnşallah mutlu çıkarız hastaneden çok heyecanlıyım.
Dış gebelik geçiren Bi arkadaşım agrıdan duramayıp acilen ameliyata alınmıştı bazılarında çok fazlada kanama oluyorCanim dis gebelikten cok korkuyorum ben. Hic belirtisi oluyor mu? Ya da hasarli veya tikanik tuplerde risk yuksej oluyormus, sen tupu mu aldırdın?
bende hep kullandıktan sonra kolanyalı mdılle sılıydumÖle pat die bırakçan işte.elimizle itmek hijyenk değil zaten kuzum.aparat daha iyi ben aparatıda hergün sirkeli suda bekletiyrm dezenfekte ediyorum iyice.ama bana rahat gelıyr kullanımı korkçak bıse yokkk
evt prospktste öle yazıyor ama kadın dogumcu 45lik açıyla tarif etmişti,kuzenim doguma kdr öyle kullandı.bende sordm dr a öyle kullanıyorum.Oksapar i 90 derece açıyla dik sekilde vurmak gerekiyor diye biliyorum. İsterseniz prospektusynden okuyabilirsinjz
benm çamur gibi siyah kanamam olmustu olmustu adet geçince beta baktrmıstm düzenli artıyordu ama kese yoktu 7.haftalk olana kdr teşhis edilmedi.sağ tüpümde kalbi atıyordu nasıl becerdiyse orda okadar büyümeyi hala şaşırıyorum iç kanamayla amelıyata aldılar aynı gün.aşırı şiddetli agrılarım vardı öle adet agrısı gibi değil. genelde düzensiz beta artısıyla ve ultrasonda kese gözükmemeainden dr lar anlıyor.bende nerde mal dr var onlara gitmişim anlamadılar.sen neden korkuyorsun?? Bir sorunmu yasıyorsun suanCanim dis gebelikten cok korkuyorum ben. Hic belirtisi oluyor mu? Ya da hasarli veya tikanik tuplerde risk yuksej oluyormus, sen tupu mu aldırdın?
Yok kuzum sen de sirkeli suya koy beklet.kolonyalı mendil yetersiz. birde neden korkuyorsun sen iyice panik atak geçircen yakındabende hep kullandıktan sonra kolanyalı mdılle sılıydumayy allahım ya kız ben gerılmıyom bıle he transferden sonra ole bı korkyorumkı herseyden ay bakalım dogru elımızle yaptıgımız aslında hıc ıjyenık degıl tabı
Canim tup tikali olunca risk yuksej oluyormus. Bir de garip garip seyler basima gelir genelde. Doktor da dis gebelik riski tup bebekte yuksek oluyor demisti. O yuzden korkuyorum canim.Dış gebelik geçiren Bi arkadaşım agrıdan duramayıp acilen ameliyata alınmıştı bazılarında çok fazlada kanama oluyor
Sen neden dış gebelikten korkuyorsun ki
Canım ben Estrofemi fitil olarak kullanıyorum eldivenlebende hep kullandıktan sonra kolanyalı mdılle sılıydumayy allahım ya kız ben gerılmıyom bıle he transferden sonra ole bı korkyorumkı herseyden ay bakalım dogru elımızle yaptıgımız aslında hıc ıjyenık degıl tabı
Aklına en kötüyü getirme bence binde bir insanda olur o dedigin içini rahat tutCanim tup tikali olunca risk yuksej oluyormus. Bir de garip garip seyler basima gelir genelde. Doktor da dis gebelik riski tup bebekte yuksek oluyor demisti. O yuzden korkuyorum canim.
Canim kacinci haftada kalp atisi duyuldu?Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah
Son adete göre 6+6 yim bugün ama ultrason da 7+3 çıktıCanim kacinci haftada kalp atisi duyuldu?
hahahaha :d ay bılmıyorum nıye oyle oldu valla ustumden atmm lazım bu duygu durumunu az kaldı persembe gunune cunkı beynımı rahatlatmam lazımYok kuzum sen de sirkeli suya koy beklet.kolonyalı mendil yetersiz. birde neden korkuyorsun sen iyice panik atak geçircen yakında
Aaa ben de perşembe test yaptircam. Haydi bakalım.hahahaha :d ay bılmıyorum nıye oyle oldu valla ustumden atmm lazım bu duygu durumunu az kaldı persembe gunune cunkı beynımı rahatlatmam lazımay oyle yapayım bare bıde haybıye mıkrop kapmıyım ya
sen perşembeye kriz geçirmessen iyidirhahahaha :d ay bılmıyorum nıye oyle oldu valla ustumden atmm lazım bu duygu durumunu az kaldı persembe gunune cunkı beynımı rahatlatmam lazımay oyle yapayım bare bıde haybıye mıkrop kapmıyım ya
Bende ilk bir hafta öyleydim bir iki gündür sakinleştimStres topu gibiyim. Sanki regl olmadan önce inanilmaz stres olursun ya aynen o moddayim.umarjm vahşi bir hayvan gibi birine saldırmam
Transferden hemen önce kan almadılar mı.?Ya ben de transfer oncesi hic progesteron testi yapilmadi ya. Canim sikildi ya. 1.4 ustundeyse transfer yapmiyorlar cunku. Hic bende bu kastetti transfere 5 6 gun kala yapilmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?