2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hangi fitil kız progestan mı o son zamanlara doğru başlıyor galiba
Hee 3 tane mi var antibiyotikte bende Azeltin kullandım antibiyotik olarak
Evet ismi farklı iki tane var bunu yazmış antibiyotik progestana merak ediorum bende sonlara doğruysa vaktim var fitil sevmiorum

Hepimizin farklı karışım ilaçları ben iptal olduğu zamanda bu ilaçtan vurdular başta başkası iptal olunca ilaçlar deisio benim yine aynı o fitiller başında verilmismiydi size canım bana verilmedi
Canim transferden 5 6 gun once fitillere bana verildi. Hatta ben transfer gunu de fitili yaptim fitilden 3 saat sonrada transferim olmustu. Prolutex igne de transferden 5 6 gun once başlandı. 3 gunde bir yapiyorum.

ne bilem bacı kutuda 5tane var kimisi 1 kimisi daha fazla iğne yapıyor bende ilk defa oldm bu iğneyi yapıştırıcı niyetineaslında japon yapıştırıcısıda denenebilirdi bende
Cidden kobayiz ama japon yapıştırıcısı iyimis senin oldu transfer ben de denenebilir

Yaa senindemi canım yaa hayırlısı olsun inş hakkımızda..
Cuma ne için gideceksin ki?

O zaman soyle ki 3 hafta sonra gitmek tam garanti demek.
6+4 den sonra bence duyulur canım doktorun seni yönlendirir zaten inşallah hayırlısı ile güzel haberi alırsın sonrasında kese kalp atışı için heyecanlı bekleyişler başlasın

Hadi inşallah hayırlı müjdelere vesile olsun canım. Aramıza hoş geldin seni de ekliyorum listeye
Teşekkür ederim saolun bugün adetin 3. Günü gittim doktora. Tahliller güzel çıktı ilaçlara başladık 1 hafta sonra kontrole gidicez. Yüzdüm kuyruğuna geldik rabbim uğraşlarımızı mutlulukla sonuçlandırsın inşallah i. Hem benim hem de uğraş veren tüm kadınların .

ben içiorum çay felan kahvede arada bir demek alsancakta hee bende geleyim karşılıklı içelimmm özledim oraları
Ahh ahh benim de ömrüm gecti oralardaa nasil ozluyorum anlatamamm, senede bir gidersem yine iyi.. Nasil gidiyo canim okuyorum herkeste ya belirti yok ya adet sancisi, sende durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…