2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim simdi gördüm çok üzüldüm rabbim sabrını artırsın sen bilirsin tabi hani dondurulmuslar için bence biraz bekle en az 2 adet dönemi diğer deneme için hem bedenen hemde ruhen dinlenmiş olursun çok şükür dondurulmuş varmış rabbim birdahakinde yüzünü güldürsün inşallah

Canim bu 3 çizginin oluşup olmadığı ne zaman belli oluyor yani gün olarak kaçıncı gün adetin 2..Günü başlıyoruz ya ilaçlara bu kaçıncı gün belli oluyor benim uzaktan takip olacak acaba o zaman doktorum gel dermi transfer oncesi kaçıncı gün ki acaba ..

Ahh ahh benim de ömrüm gecti oralardaa nasil ozluyorum anlatamamm, senede bir gidersem yine iyi.. Nasil gidiyo canim okuyorum herkeste ya belirti yok ya adet sancisi, sende durum ne
benm 2gündür kasık göğüs ağrım oldu ama transferden öncede vardı bu ağrılar.suan birşey yok gayet stabil durumdayım belirti aramıyorum kendimde artık nasipte ne varsa o olacak zaten

Valla bende iki ay önce transfer hazırlığında tanıştım bu üç çizgiyle ilk gittik bugünkü gbi kan verdim rahim güzeldi tamam dedi içtim 7 8 gün sonra gittimde kalınlaşmış ti 10 11 ama bu kalınlıkta o çizgi görünmesi gerekir dedi malesef iptal yedim bı iptal de kan sonucumdan yemistim ondan bugün stresli bı gundu yani herkesr olan bişe. Değil sakin takılma canim sen bugün sordum yine olurmu belki olur bilemeyiz ondan bende korku var Allah yardımcımız olsun canım

Bende cuma gidicem kese için 6+ 2 olacak bakalım neler göreceğiz senin ultrasona göre bebek önde gidiyor demek ki maşallah sağlıklı olsunlar da artık her an farklı bir heyecan
Hayırlı haberler alırsın inşallah aynen maşallah canım ultrason da önde gidiyoruz sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah 9 ay boyunca bitmeyecek bir heyecan Rabbim isteyen herkese yaşatsın

Himmm anladim canim cok şükür bu sefer rast gitmiş inşallah da hep rast gider bundan sonra

Canim benim doktorum uzakta yani aynı ilde değiliz bana bu adet değil diğer adetin 2. Günü bazı tahliller(e2 lh progesteron)onları istedi bana gönder ilaç takvimi oluşturacağım dedi bende hoca ultrason görüntüsü lazim olur mu ona göre kendime doktor ayarlayalım dedik hayır kan tahlili yeterli olur dedi ama herhalde illaki transfer oncesi ultrason muayenesi yapar herhalde o zaman unutmayayım da sorayım

Evet ismi farklı iki tane var bunu yazmış antibiyotik progestana merak ediorum bende sonlara doğruysa vaktim var fitil sevmiorum
Bende sevmiyorum kuzum ya ama onun için bile sabırsızlanıyorum
Aminn inşallah canım Rabbim eli boş çevirmesin kimseyi

Canim burda çok karşılaştım uzaktan takip yapılan doktorla r uygun durumu belirlio bizde aynı şehirde değiliz daha az gidioruz mesala doktorun ayarlamıştır biz çok kafamıza takıyoruz kiziorum kendime de bugün bu kadr şey bilip dusunmeseydim uzulmuxektim dün belki.ama bilmesekte olmuo başımıza ne gelcek bilmek istiyoruz

3. Gün dondurulmuş embriyo, 7. Günümdeyim sizce var mı bişeyler

Eklentiler

• 69839A70-CDDF-44CB-B8ED-C61A6DDF562F.webp
    100 KB · Görüntüleme: 71
  • 03BA06AB-C051-4886-A76F-86BE5099031B.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 6492420B-7C9E-49AD-8B02-0B594F45B2B1.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…