- 9 Ekim 2020
- 5.946
- 7.991
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.941
ben içiorum çay felan kahvede arada birYok öyle demedi dieri ni koycam dedi hani sonra hazır rahim güzel ikisini yapabilir gbi geldi bu arada son kahvemi Alsancak ta denize karşı içtim oda yok artık iç dedi bı tane ama onermioruz dedi icmicem hiçtüm zararlı seleri aliolar elimizden
Valla bende özlemişim memleketim ama ben Manisa ya taşındım ahh gençliğimben içiorum çay felan kahvede arada birdemek alsancakta hee bende geleyim karşılıklı içelimmm özledim oraları
içim rahatladı canım valla ay bılmıyorum artık 4. olunca bu ınan artık herseyı cok cok dusunmek zorundaymısım gıbı gelıyour hayırlısı olsun tabı bu arada nasıl gectı transferın sonuc ne oldu senınCanim 8 ustu transfer icin uygun kabul ediliyor. 10 dusuk falan değil. Beni doktor ölçüp 9.6 iken transfere uygun diyip 5 gun sonrasinda da transferi yapti.
Benmde eşimim memleketiValla bende özlemişim memleketim ama ben Manisa ya taşındım ahh gençliğimbebelerimizi de alıp gidelim valla
Amin inşallah ama herkese oluo mu arada bı böle gülerken dusuorum olumsuza çekiyorum kendimi kiziorum kendime sonraBenmde eşimim memleketiah bebişlerle orda bi kahve içeceğimiz gün bu majı hatrlayalm inşallahhh
Daha bugun transferden sonraki 5. Gun canim. Daha test günüme var. Ben de heyecanla bekliyorum sonucuiçim rahatladı canım valla ay bılmıyorum artık 4. olunca bu ınan artık herseyı cok cok dusunmek zorundaymısım gıbı gelıyour hayırlısı olsun tabı bu arada nasıl gectı transferın sonuc ne oldu senın
Amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkeseGözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ins bebişkalp atışını kaçıncı gün de duymuş oldun
Yok canım vajinal baktılarSana karından mı baktılar canım, benım doktor ilk haftalar hep vajinal bakıyor
Demek ki kanda pozitifi görürsek 28 29 Ekim gibi gitsek kalp atisini duyma sansimiz olacakAmin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkeseson adete göre 6+6 ultrason da 7+3 çıktım
İkinci kan degerimden 17 gün sonra falan kalp atışını duyduk kese için gittiğimde de kalbi oluşmuştu atıyordu gördük ama sesini 1 hafta sonra duydukDemek ki kanda pozitifi görürsek 28 29 Ekim gibi gitsek kalp atisini duyma sansimiz olacak
O iğne ne için canim Ayy bende hiç yok öyle değişik şeyler valla bakıyorum şaşırıyorum bazenHemde nasi bugün valla ne yaptım bilemedim şimdi iyiyim neupogen iğne vurdular akşamda ilaçlara baslicam şimdi vardı vitamin Ler azitro felan aldım bakalım inşallah güzel olur ama şükür adım adım yaklaşıyoruz inşallah minnaklara
Gebelik aşısı gbi bişe sanırım transfere başlarken vuruyo direk azitro da antibiyotik sana neler verdi canım bende o fitillerden yokO iğne ne için canim Ayy bende hiç yok öyle değişik şeyler valla bakıyorum şaşırıyorum bazen
Canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin içinMerhaba kızlar nasılsıniz transfer olanlar hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınızsonuç bekleyenler sabredin belirti aramayın inşallah Rabbim gönlünüze göre versin negatif sonuç alan arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olsun demek ki vakti zamanı var Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizlerle
Banada transfer günü yaptı o iğneyi .her doktor başka başka deniyor işte kobay gibi oldukGebelik aşısı gbi bişe sanırım transfere başlarken vuruyo direk azitro da antibiyotik sana neler verdi canım bende o fitillerden yok
O zaman soyle ki 3 hafta sonra gitmek tam garanti demek.İkinci kan degerimden 17 gün sonra falan kalp atışını duyduk kese için gittiğimde de kalbi oluşmuştu atıyordu gördük ama sesini 1 hafta sonra duyduk
Bitane oldun ozaman ben diorum acaba bide sonunda vururlarmiBanada transfer günü yaptı o iğneyi .her doktor başka başka deniyor işte kobay gibi olduk
Hangi fitil kız progestan mı o son zamanlara doğru başlıyor galibaGebelik aşısı gbi bişe sanırım transfere başlarken vuruyo direk azitro da antibiyotik sana neler verdi canım bende o fitillerden yok
Canim bana hic gebelik aşısı falan yapilmadi.Gebelik aşısı gbi bişe sanırım transfere başlarken vuruyo direk azitro da antibiyotik sana neler verdi canım bende o fitillerden yok
Hepimizin farklı karışım ilaçları ben iptal olduğu zamanda bu ilaçtan vurdular başta başkası iptal olunca ilaçlar deisio benim yine aynı o fitiller başında verilmismiydi size canım bana verilmediCanim bana hic gebelik aşısı falan yapilmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?