2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim tam anlamadım bu geçici menopoz ignesi dediğin iğneyi sen transfer oncesi yaptırdın mı

nasip sonucta hayrlısı olsun 10.güne kdr beklerm kan veririm snrası Allaha kalmıs
Aynen canım, pazartesiye kadar çıkmazsa bi kan verirsin.
Yani eminim üzüşmüşsündür ama mantıklı düşününce gerçekten pozitif olup da çıkmamış olma ihtimali çok yüksek. 6.gün çok erken çünkü.

Canim tam anlamadım bu geçici menopoz ignesi dediğin iğneyi sen transfer oncesi yaptırdın mı
Canim lucrin igne yapıldıktan 20 gun sonra kontrole gittim ben sonrasinda estrofem e başlayıp 2 hafta kullandıktan sonra tekrar kontrol oldu ve prolutex oksapar gibi igneler eklendi. 6 gun sonra da transfer oldum.
Yani transferden neredeyse 45 46 gun once igneyi olmustum .

Canım daha çok erken , hiç birşey belli olmaz.Bu arada ben gebelik testim kanda pozitif olduğunda evde çıkacak mı diye erken gebelik testi yaptım, çıkmadı.Testlere güvenme bence.
bugün yaptım cnm tek çizgi hayrlısı .6.gün bugün yarın tekrarlıcam bakalm ümidim yok ama

Canım daha çok erken , hiç birşey belli olmaz.Bu arada ben gebelik testim kanda pozitif olduğunda evde çıkacak mı diye erken gebelik testi yaptım, çıkmadı.Testlere güvenme bence.
Kan verdım 1saat önce adet agrılarım var zaten sonuc 0,100 yani negatif olsa az da olsa zaten kanda cıkardı.kısmet değilmiş Allah sizlere nasip etsin sağlıcakla

Çok sevindim canım senin adına, inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün

Evet valla merak ettim, seni unutmamam da zaten heycanli sabirsiz macera dolu kuzu, olsun canim onlar güzel bulantilar ne kadarlik oldun simdi, bebis göründü mü, bne de iyiyim sagol canim evde kendi kendime kürlerle ugrasiyorum
Yaa canımsınn Evet fazlasıyla sabırsızım göründü kese gördük tek gördük keseyi haftaya da kalp atışı inşallah Ayy inşallah o kürler işe yarar

Kızlar hamilelikte mide bulantısı için bildiğiniz ilaç varmıı doktoruma yazdırim diyorum ama en etkilisi hangisi veya ilaç kullanmyim mi

Kan verdım 1saat önce adet agrılarım var zaten sonuc 0,100 yani negatif olsa az da olsa zaten kanda cıkardı.kısmet değilmiş Allah sizlere nasip etsin sağlıcakla
Canımm üzülme nolur bidaha denersiniz ama bak belkide erken verdin olabilirmi yinede onuncu günü beklesen bi ozamanda versen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…