- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.281
valla dayanmıyor,en azından beni tatmin etmiyor...camlardan tut,eksik ampullere,nevresimlere,dolap içlerine kadar didik didik ettim,boyaları kalkmış alanları kamufle ettim ,oyuncakları sınıflandırdım.çamaşır dolaplar vs vs.deli gibi yaptım.bugün 3.gün,ama yapmamış gibi...şimdi çizelge yapıyorum olumlu-olumsuz durumunda plan çizelgesi...ona uyacağım inşAllah ama geçmek bilmiuor...şimdi bide manyak kafamda şunı kuruyorum olumsuzsa ve boşuna bekliyosam ben? günleride yakmış olcamYarin transferim oldugu icin, benimde bugun dip kose temizlik gunu. Bakalım kac gun dayanır
Canımm korkma benim değerim test günümde 2200 çıkmıştıKizlar benim kan testi cikti. 121 cikti. Deger cok yuksek geldi. Umarim dis gebelik falan değildir. Korkmaya basladim
Benimde öyle yapıldı canım lucrin vuruldum sonra transfer oldu ama yinede hiç tutunmadı yumurtalarımda çok kaliteliydiCanim benim de dusuk ve kalp durmasi oluyordu. Ngs yaptirdik biz o yuzden. Embriyo basina 300 dolar odedik. Iyi ki de yaptirmisiz. 11 tane embriyo ngs ye girdi sadece 4 unun tum kromozomlari saglikli geldi. Yaptırmamak hasta olan 5. Gun embriyolari koyulsa yine dusuk kurtaj vs yaşayacaktım.
Bir de tutmama varsa geçici menapoz ignesi kullandığım sonrasinda transfer deneme doktorunuz. Bi danışın benim bu defa oyle yapildi. Cogu doktor oyle yapiyor artik.
Canım altıncı günde nasıl idrarda çıksın yaabugün yaptım cnm tek çizgi hayrlısı .6.gün bugün yarın tekrarlıcam bakalm ümidim yok ama
Ngs yaptir canim.Benimde öyle yapıldı canım lucrin vuruldum sonra transfer oldu ama yinede hiç tutunmadı yumurtalarımda çok kaliteliydibenmi biryerde yanlış yapıyorum acaba artık böyle düşünmeye başladım
İnşallah canım sağol senin transfer günü belli oldu muÇok sevindim canım senin adına, inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün
Ayyy sorma bazen onun stresinden mi hep negatif oluyor diye düşünmüyor degilimdalga geçmeyin ama iki gün oldu ev birbirine girdi. 10 güne ne olur acaba,benim derdimde düzen
Benimde rezervim düşük üç dört tedavide bir yumurta oluyorNgs yaptir canim.
Halleycim hem idrar hem kan için çok erken değil mi yaa, du bakalım idrara 8-9. Günlerde bakarsın yine, tam gününde de kan testi yaptırırsın belki de geç döllenme olmuştur hemen umudunu kesme lütfenKan verdım 1saat önce adet agrılarım var zaten sonuc 0,100 yani negatif olsa az da olsa zaten kanda cıkardı.kısmet değilmiş Allah sizlere nasip etsin sağlıcakla
Benim de yas 38 canim.Benimde rezervim düşük üç dört tedavide bir yumurta oluyorben kaçtane nezaman biriktirip göndereyim ki yaşımda 39oldu artık
Canım benim erken değil mi henüz test içinKan verdım 1saat önce adet agrılarım var zaten sonuc 0,100 yani negatif olsa az da olsa zaten kanda cıkardı.kısmet değilmiş Allah sizlere nasip etsin sağlıcakla
Bencede erken kuzum Kanda bile çıkmaz bence o bizden daha iyi biliyo aslındaCanım benim erken değil mi henüz test için
Anladim canim aynı şekilde bana da doktorum söyledi dediğin gibi yapılacak zaman olarak bu adetimin 21. Günü yapılacak adet olursam ilk gün birinci gun sayılıp 21. Gün yap dedi sonrasındaki adet ile transfere başlanacak.Canim lucrin igne yapıldıktan 20 gun sonra kontrole gittim ben sonrasinda estrofem e başlayıp 2 hafta kullandıktan sonra tekrar kontrol oldu ve prolutex oksapar gibi igneler eklendi. 6 gun sonra da transfer oldum.
Yani transferden neredeyse 45 46 gun once igneyi olmustum .
Rabbim güç kuvvet veriyor çok şükür sonu güzel olur inşBenim de yas 38 canim.
Hic moralini bozma canim. Eninde sonunda olacak insallah. Her zaman umutlu ol. Benden de toplamda 4 defa yumurta toplandi. Dusukler kurtajlar vs. Cok zor bir yol gercekten yaşadıklarımız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet canım salı günü inşallahİnşallah canım sağol senin transfer günü belli oldu mu
Daha çok erken kuzum biraz daha sabret lütfen ❤Kan verdım 1saat önce adet agrılarım var zaten sonuc 0,100 yani negatif olsa az da olsa zaten kanda cıkardı.kısmet değilmiş Allah sizlere nasip etsin sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?