- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.301
Bende öyle canım takıntılıyım biraz ama yapacak bisey yok evlatlarımız için dayanıcaz kayinvalidem sagolsun Allah razı olsun gelip yapıyor bana bisey yaptırmıyor ben sadece ütümü ve yemeğimi yapıyorum bana diyorki sen benim yaptığımı beğenmezsin ama idare etdalga geçmeyin ama iki gün oldu ev birbirine girdi. 10 güne ne olur acaba,benim derdimde düzen
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur annesineEvet canım salı günü inşallah
Canim ya daha erken deilmi kanda olsa kaçıncı gunundu
Canımm üzülme nolur bidaha denersiniz ama bak belkide erken verdin olabilirmi yinede onuncu günü beklesen bi ozamanda versen
Canım altıncı günde nasıl idrarda çıksın yaakanda bile sekizinci gün oda belki sen daha iyi biliyorsun bunu kendimize gelince Bi degişiyor duygu fikir galiba hemen üzme kendini kanına baktırırsın
Halleycim hem idrar hem kan için çok erken değil mi yaa, du bakalım idrara 8-9. Günlerde bakarsın yine, tam gününde de kan testi yaptırırsın belki de geç döllenme olmuştur hemen umudunu kesme lütfen
Gecen sefer 12.gune kdr beklemıstm kan ıcın bu sefer öyle cok belim karnım ağrıyor ki adet agrısı çekiyorum oyuzden gidip kan verdm.muhtemelen bir kaç güne regl olurum. erken oldugunun farkındayım ama bu ağrılar olunca tutmadıgını hissettim.2gundr agrıdan yatıyorum öle batma vs değil aşikar bir regl sancısıDaha çok erken kuzum biraz daha sabret lütfen ❤
Benimde öyle olmuştu biliyorsun negatif düşünme lütfen canım sen diyordun adetle hamilelik ağrıları aynı diye hakkında hayırlısı kuzum inşallah seninle bebeğin çok erken bunun cevabı için şimdiden strese sokma kendini ❤Gecen sefer 12.gune kdr beklemıstm kan ıcın bu sefer öyle cok belim karnım ağrıyor ki adet agrısı çekiyorum oyuzden gidip kan verdm.muhtemelen bir kaç güne regl olurum. erken oldugunun farkındayım ama bu ağrılar olunca tutmadıgını hissettim.2gundr agrıdan yatıyorum öle batma vs değil aşikar bir regl sancısı
Sizinki ne marka acaba bazisi arnica jel bazisi krem demis hangisi daha etkili bi fikriniz varmiCanımcım arnica diye bi krem var morluklar için çok iyi geliyo aklında olsun.
Ben o agrilarin bebein burdayım dio belki pozitif düşün canım strese sokma kendini gününe kadar bekle şuanda lütfen güzel seler düşünGecen sefer 12.gune kdr beklemıstm kan ıcın bu sefer öyle cok belim karnım ağrıyor ki adet agrısı çekiyorum oyuzden gidip kan verdm.muhtemelen bir kaç güne regl olurum. erken oldugunun farkındayım ama bu ağrılar olunca tutmadıgını hissettim.2gundr agrıdan yatıyorum öle batma vs değil aşikar bir regl sancısı
Aminnn rabbim en güzel şekilde isteyen herkese nasip etsinNegatif alan arkadaşlarım tek tek alıntı yapmadım. Çünkü insan diyecek bir şey bulamıyor. Ne desek hangi cümleyi kursakta o acıyı hafifletmiyor. Benim ilk tüp bebek denemem ama daha önce sayısız negatiflerim var o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Tek duam Rabbim bekletmeden bu acınızı unutturacak hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Tabiki kendinize göre haklısınızdır vücudunuzu en ii siz bilirsiniz ama benimde vardı gercekten o adet sancıları benim bacaklarıma kadar vurur agrısı öyle de oldu ama adetde olmadm henüz inşallah rabbim bir mucize verirGecen sefer 12.gune kdr beklemıstm kan ıcın bu sefer öyle cok belim karnım ağrıyor ki adet agrısı çekiyorum oyuzden gidip kan verdm.muhtemelen bir kaç güne regl olurum. erken oldugunun farkındayım ama bu ağrılar olunca tutmadıgını hissettim.2gundr agrıdan yatıyorum öle batma vs değil aşikar bir regl sancısı
Canım öyle deme daha 6. Gün lütfen ilaçlarını bırakma ve yine tekrarla 8. GünKan verdım 1saat önce adet agrılarım var zaten sonuc 0,100 yani negatif olsa az da olsa zaten kanda cıkardı.kısmet değilmiş Allah sizlere nasip etsin sağlıcakla
Amin inşallahAminnn rabbim en güzel şekilde isteyen herkese nasip etsin
Arnica krem, altında da arnica montana yazıyo mor renginde yazıyla. Jelini de kullanmıştım daha önce ama bence krem daha etkili, morlukları çok minimum düzeyde tutuyor en azındanSizinki ne marka acaba bazisi arnica jel bazisi krem demis hangisi daha etkili bi fikriniz varmi
Belki de tutunma belirtileridir lütfen umutsuzluğa kapılıp kendini strese sokma bebişim yaa, sen söylüyodun regl sancıları ile hamilelik belirtileri ile aynı diye. Allahtan hayırlısı tabii ki ama çok çok daha erken olumsuz düşünmen içinGecen sefer 12.gune kdr beklemıstm kan ıcın bu sefer öyle cok belim karnım ağrıyor ki adet agrısı çekiyorum oyuzden gidip kan verdm.muhtemelen bir kaç güne regl olurum. erken oldugunun farkındayım ama bu ağrılar olunca tutmadıgını hissettim.2gundr agrıdan yatıyorum öle batma vs değil aşikar bir regl sancısı
Zehra öyle düşünme , yanlış değil sadece zamanı var.Benim 5. Denemede oldu biliyorsun, tabii sağlıklı ilerlerse, bir de o korku var.Her denemede çok sağlıklı kaliteli embriyolar koyuldu .Lucrin vurulduğum, rahmin çizildiği ve dinlendirildiği , histereskopi ile polip kist kontrolünün yapıldığı, intralipid serumlar kullandığım bundan önceki denemede tutmamıştı.bu son denememde bunların hiç birini yapmadı doktor.Dedimki 40 olacağım Kasım’da , olmayacak demekki koydurayım son dondurulmuşlarıda aklıma çıksın dedim.Önceki denemelerimin hepsinde ilk haftalarda dinleniyordum bu sefer onu yapmadım.Her gün işe gittim büyük bir ümitsizlikle ama tuttu, tutmayacak dediğim bir zamanda.40 yaşındayım devam eder mi bilmiyorum.Belki düşüreceğim , belki kalp atışını duymayacağım ama ilk defa tutundu , zamanı şimdiymiş demekki.Benimde öyle yapıldı canım lucrin vuruldum sonra transfer oldu ama yinede hiç tutunmadı yumurtalarımda çok kaliteliydibenmi biryerde yanlış yapıyorum acaba artık böyle düşünmeye başladım
canim benim diycem birsey yok yani ne desek bos o yuzden duadan baska caremiz yok denemektende asla vazgecme vakti zamani degil demekki tam gunlerini doldur bi kac zaman sonra yine kendine gelirsin biraz dinlen tekrardan devam edersin ama biraz dinlen canimm dualarim seninle.rabbim yar ve yardimcin olsun insallahhGecen sefer 12.gune kdr beklemıstm kan ıcın bu sefer öyle cok belim karnım ağrıyor ki adet agrısı çekiyorum oyuzden gidip kan verdm.muhtemelen bir kaç güne regl olurum. erken oldugunun farkındayım ama bu ağrılar olunca tutmadıgını hissettim.2gundr agrıdan yatıyorum öle batma vs değil aşikar bir regl sancısı
Canım yaaa nekadar güzel şeyler yazmışsın içtenZehra öyle düşünme , yanlış değil sadece zamanı var.Benim 5. Denemede oldu biliyorsun, tabii sağlıklı ilerlerse, bir de o korku var.Her denemede çok sağlıklı kaliteli embriyolar koyuldu .Lucrin vurulduğum, rahmin çizildiği ve dinlendirildiği , histereskopi ile polip kist kontrolünün yapıldığı, intralipid serumlar kullandığım bundan önceki denemede tutmamıştı.bu son denememde bunların hiç birini yapmadı doktor.Dedimki 40 olacağım Kasım’da , olmayacak demekki koydurayım son dondurulmuşlarıda aklıma çıksın dedim.Önceki denemelerimin hepsinde ilk haftalarda dinleniyordum bu sefer onu yapmadım.Her gün işe gittim büyük bir ümitsizlikle ama tuttu, tutmayacak dediğim bir zamanda.40 yaşındayım devam eder mi bilmiyorum.Belki düşüreceğim , belki kalp atışını duymayacağım ama ilk defa tutundu , zamanı şimdiymiş demekki.Allah hepimizin yüzünü güldürsün ama ileri yaş olduğum işin devam etmezse de gebeliğim dünyanın sonu değil.En azından sağlıklıyız.Dua et, çok istediğini söyle eminin duyacak seni ve gelecek
Canım öyle deme daha 6. Gün lütfen ilaçlarını bırakma ve yine tekrarla 8. Gün
Yani 8.gun tekrarlıcam testi snradan acaba dememk için devam ediyorm ilaçlara.regl belirtileriyle aynı haklısınz ama böyle bir ağrı yok belim yamuldu resmen benm regl dönemi aşırı sancılı gecer gecen gebelktede olmustu agrı sızı vs ama bı baya ben adet olcam haberin ola der gibi ağrıyorBelki de tutunma belirtileridir lütfen umutsuzluğa kapılıp kendini strese sokma bebişim yaa, sen söylüyodun regl sancıları ile hamilelik belirtileri ile aynı diye. Allahtan hayırlısı tabii ki ama çok çok daha erken olumsuz düşünmen için
sorun yok bebegm üzülmüyorum hayırlısı değilmiş belkide.2ay ara veririm artk ilaçlar bogdu beni.sabah bi sonucu görünce ağladm ama şuan iyiyim tevekkül nasip sonucta.8.gunde çıkmassa daha ugrasmamcanim benim diycem birsey yok yani ne desek bos o yuzden duadan baska caremiz yok denemektende asla vazgecme vakti zamani degil demekki tam gunlerini doldur bi kac zaman sonra yine kendine gelirsin biraz dinlen tekrardan devam edersin ama biraz dinlen canimm dualarim seninle.rabbim yar ve yardimcin olsun insallahh
İnşalllahhh mucizene kavusursunTabiki kendinize göre haklısınızdır vücudunuzu en ii siz bilirsiniz ama benimde vardı gercekten o adet sancıları benim bacaklarıma kadar vurur agrısı öyle de oldu ama adetde olmadm henüz inşallah rabbim bir mucize verir
Yok bebegm stres yapmıyrm şokunu atlattımBen o agrilarin bebein burdayım dio belki pozitif düşün canım strese sokma kendini gününe kadar bekle şuanda lütfen güzel seler düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?