2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

sorun yok bebegm üzülmüyorum hayırlısı değilmiş belkide.2ay ara veririm artk ilaçlar bogdu beni.sabah bi sonucu görünce ağladm ama şuan iyiyim tevekkül nasip sonucta.8.gunde çıkmassa daha ugrasmam
aynen canim aynen bi 8. gunde bak bakalim.hayurli haberlerini almayi nasip.eder insallah rabbim iyicrnr dinlen illa 2 ay diye dusunme istersen bu yil komple bitsin ocak ayinda denersin biraz beynini vucudunu dinlendir sen kendin hazir hisset tamamen kendini
rabbim yuzunu guldursun insallahhhhh canimm benimm

Kesinlikle haklısınız ben elimden geleni yaptım olursa Allah nasip eder zaten deyip devam etmek rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin vardır herseyin bi sebebi zamanı Rabbim sizide en hayırlı şekilde o mucizesini yaşamayı nasip etsin

Saol kuzum benim hepsi üstüste yordu bakalm ne zamn kafa olrk iyi hissedersem ozamn artk zaten 2embryo kaldı son atışhayrlısı olsun

Amin inşallahhh.biz çabalıyoruz takdir gene yaratanın hepimiz için allah en hayrlısını versin

Yok bebegm stres yapmıyrm şokunu atlattım nasip neyse o olur ogün ugursuz başlamıstı zatendinlencem bi süre yordu bu tüp bebek gebelk kaybı üst üste biraz ilaçsız vakit geçirmek ıstyrm:)
Anlıyorum seni bebeim çok zorlu yollar ilaçlar bile bırak duyguları mahvedio bende altı aydır iğneden korkan diorum neler yasiorum güçlü kadinlariz hepimiz üzerimize düşeni yapioruz ama ben hala diorum hissediorum bı supriz yapican bize ama değilse de hep hayırlısını istedik sonrasında daha çok üzülüo insan sen onuda yaşadın Allah'ım en güzeli ni nasip etsin sana hayırlısı ne zamansa ama inşallah şuanda ordadır çok erken yapmışsın çünkü her hamilelik farklı oluomus Allah'ım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah kuzum

Aminnnn inşallah bebeğim.herşey nasip bakalm daha neler yaşıyacagız

Canım yaa bu yaptırdığın işlemleri devlettemi yaptırdın yoksa özel klinikte mi
Ben hep özel hastanede tedavi gördüm devlet hastaneside özenle bu uygulamaları yapıyormu acaba?

iyi akşamlar acaba aranızda ohss olan yada bu durum hakkında bilgisi olan varmıdır nasıl beslenmek gerek yada ne yaparsak daha rahat atlatılır acaba
Bu ohss ne oluyor tam çözemedim ama opudan sonra baya sıkıntım olmuştu. Doktoruma güvendim ilaçları düzenli kullandım bir kaç güne biraz daha rahatladım. Sonra zaten 5. Gün adet oldum vücut daha da rahatladı. Sanırım hafif orta ve şiddetli olarak ayrılıyor bu ohss. Benimki ortaydı. Şiddetli olanda nefes darlığı falan oluyormuş şükür yaşamadım öyle bir şey

Ne güzel yazmışsın, beklemediğin kadar güzel olsun her şey

Benimde öyle yapıldı canım lucrin vuruldum sonra transfer oldu ama yinede hiç tutunmadı yumurtalarımda çok kaliteliydi benmi biryerde yanlış yapıyorum acaba artık böyle düşünmeye başladım
Canım merhaba bu lucrin iğnesi neden vuruluyor acaba? Kusuruma bakma tamamen bilmediğin için sormak istedim, benim de ilk denemem negatif umarım bir sonraki transferimizde hepimiz kavuşuruz

Canım merhaba bu lucrin iğnesi neden vuruluyor acaba? Kusuruma bakma tamamen bilmediğin için sormak istedim, benim de ilk denemem negatif umarım bir sonraki transferimizde hepimiz kavuşuruz
Ben kistleri baskılamak için kullandım canım
Çok fazla hormon almıştım üst üste
yumurta zor oluyor bende tabiki oda kistleri harekete geçirdiği için baskılamak istedi doktorum poliplerim var çok kez histereskopide olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…