- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.321
aynen canim aynen bi 8. gunde bak bakalim.hayurli haberlerini almayi nasip.eder insallah rabbim iyicrnr dinlen illa 2 ay diye dusunme istersen bu yil komple bitsin ocak ayinda denersin biraz beynini vucudunu dinlendir sen kendin hazir hisset tamamen kendinisorun yok bebegm üzülmüyorum hayırlısı değilmiş belkide.2ay ara veririm artk ilaçlar bogdu beni.sabah bi sonucu görünce ağladm ama şuan iyiyim tevekkül nasip sonucta.8.gunde çıkmassa daha ugrasmam
Kesinlikle haklısınız ben elimden geleni yaptım olursa Allah nasip eder zaten deyip devam etmek rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin vardır herseyin bi sebebi zamanıİnşalllahhh mucizene kavusursunsık idrara cıkma ağrı batma vsvsvs herşey vardı ama asla bnlar hamılelık belırtısi die bakmadım.insan kafasında sürekli birşeyi düşleyince vücutta ona göre tepkileri veriyor:) olacagı varsa zaten oluyorrr
Saol kuzum benim hepsi üstüste yordu bakalm ne zamn kafa olrk iyi hissedersem ozamn artk zaten 2embryo kaldı son atışaynen canim aynen bi 8. gunde bak bakalim.hayurli haberlerini almayi nasip.eder insallah rabbim iyicrnr dinlen illa 2 ay diye dusunme istersen bu yil komple bitsin ocak ayinda denersin biraz beynini vucudunu dinlendir sen kendin hazir hisset tamamen kendini
rabbim yuzunu guldursun insallahhhhh canimm benimm
Amin inşallahhh.biz çabalıyoruz takdir gene yaratanınKesinlikle haklısınız ben elimden geleni yaptım olursa Allah nasip eder zaten deyip devam etmek rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin vardır herseyin bi sebebi zamanıRabbim sizide en hayırlı şekilde o mucizesini yaşamayı nasip etsin
Anlıyorum seni bebeim çok zorlu yollar ilaçlar bile bırak duyguları mahvedio bende altı aydır iğneden korkan diorum neler yasiorum güçlü kadinlariz hepimiz üzerimize düşeni yapioruz ama ben hala diorum hissediorum bı supriz yapican bize ama değilse de hep hayırlısını istedik sonrasında daha çok üzülüo insan sen onuda yaşadın Allah'ım en güzeli ni nasip etsin sana hayırlısı ne zamansa ama inşallah şuanda ordadır çok erken yapmışsın çünkü her hamilelik farklı oluomus Allah'ım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah kuzumYok bebegm stres yapmıyrm şokunu atlattımnasip neyse o olur ogün ugursuz başlamıstı zaten dinlencem bi süre yordu bu tüp bebek gebelk kaybı üst üste biraz ilaçsız vakit geçirmek ıstyrm:)
Aminnnn inşallah bebeğim.herşey nasip bakalm daha neler yaşıyacagızAnlıyorum seni bebeim çok zorlu yollar ilaçlar bile bırak duyguları mahvedio bende altı aydır iğneden korkan diorum neler yasiorum güçlü kadinlariz hepimiz üzerimize düşeni yapioruz ama ben hala diorum hissediorum bı supriz yapican bize ama değilse de hep hayırlısını istedik sonrasında daha çok üzülüo insan sen onuda yaşadın Allah'ım en güzeli ni nasip etsin sana hayırlısı ne zamansa ama inşallah şuanda ordadır çok erken yapmışsın çünkü her hamilelik farklı oluomus Allah'ım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah kuzum
rabbim insallah sana kendiliginden kalmayi nasip etsin insallahh canim benimm gonlune gore versin rabbimmSaol kuzum benim hepsi üstüste yordu bakalm ne zamn kafa olrk iyi hissedersem ozamn artk zaten 2embryo kaldı son atışhayrlısı olsun
Canım yaa bu yaptırdığın işlemleri devlettemi yaptırdın yoksa özel klinikte miZehra öyle düşünme , yanlış değil sadece zamanı var.Benim 5. Denemede oldu biliyorsun, tabii sağlıklı ilerlerse, bir de o korku var.Her denemede çok sağlıklı kaliteli embriyolar koyuldu .Lucrin vurulduğum, rahmin çizildiği ve dinlendirildiği , histereskopi ile polip kist kontrolünün yapıldığı, intralipid serumlar kullandığım bundan önceki denemede tutmamıştı.bu son denememde bunların hiç birini yapmadı doktor.Dedimki 40 olacağım Kasım’da , olmayacak demekki koydurayım son dondurulmuşlarıda aklıma çıksın dedim.Önceki denemelerimin hepsinde ilk haftalarda dinleniyordum bu sefer onu yapmadım.Her gün işe gittim büyük bir ümitsizlikle ama tuttu, tutmayacak dediğim bir zamanda.40 yaşındayım devam eder mi bilmiyorum.Belki düşüreceğim , belki kalp atışını duymayacağım ama ilk defa tutundu , zamanı şimdiymiş demekki.Allah hepimizin yüzünü güldürsün ama ileri yaş olduğum işin devam etmezse de gebeliğim dünyanın sonu değil.En azından sağlıklıyız.Dua et, çok istediğini söyle eminin duyacak seni ve gelecek
Canım ben de özele gittim.Devletten hiç almadım hizmet.Canım yaa bu yaptırdığın işlemleri devlettemi yaptırdın yoksa özel klinikte mi
Ben hep özel hastanede tedavi gördüm devlet hastaneside özenle bu uygulamaları yapıyormu acaba?
Bu ohss ne oluyor tam çözemedim ama opudan sonra baya sıkıntım olmuştu. Doktoruma güvendim ilaçları düzenli kullandım bir kaç güne biraz daha rahatladım. Sonra zaten 5. Gün adet oldum vücut daha da rahatladı. Sanırım hafif orta ve şiddetli olarak ayrılıyor bu ohss. Benimki ortaydı. Şiddetli olanda nefes darlığı falan oluyormuş şükür yaşamadım öyle bir şeyiyi akşamlar acaba aranızda ohss olan yada bu durum hakkında bilgisi olan varmıdır nasıl beslenmek gerek yada ne yaparsak daha rahat atlatılır acaba
Meraba benim Bu transferimde sabah 2 aksam 2 devam ettirdi doktorum.Canlar bu Estrofem transferden sonra da devam edecek mi. Nasıl oluyor süreç hiç bilmiyorum
Tabi tabi devam ediliyor, ben hala sabah-öğle-akşam kullanıyorum.Canlar bu Estrofem transferden sonra da devam edecek mi. Nasıl oluyor süreç hiç bilmiyorum
Ne güzel yazmışsın, beklemediğin kadar güzel olsun her şeyZehra öyle düşünme , yanlış değil sadece zamanı var.Benim 5. Denemede oldu biliyorsun, tabii sağlıklı ilerlerse, bir de o korku var.Her denemede çok sağlıklı kaliteli embriyolar koyuldu .Lucrin vurulduğum, rahmin çizildiği ve dinlendirildiği , histereskopi ile polip kist kontrolünün yapıldığı, intralipid serumlar kullandığım bundan önceki denemede tutmamıştı.bu son denememde bunların hiç birini yapmadı doktor.Dedimki 40 olacağım Kasım’da , olmayacak demekki koydurayım son dondurulmuşlarıda aklıma çıksın dedim.Önceki denemelerimin hepsinde ilk haftalarda dinleniyordum bu sefer onu yapmadım.Her gün işe gittim büyük bir ümitsizlikle ama tuttu, tutmayacak dediğim bir zamanda.40 yaşındayım devam eder mi bilmiyorum.Belki düşüreceğim , belki kalp atışını duymayacağım ama ilk defa tutundu , zamanı şimdiymiş demekki.Allah hepimizin yüzünü güldürsün ama ileri yaş olduğum işin devam etmezse de gebeliğim dünyanın sonu değil.En azından sağlıklıyız.Dua et, çok istediğini söyle eminin duyacak seni ve gelecek
Bir süre daha devam ediyoruz canım, doktordan doktora değişiyor bu durum.Senin kontrolün vardı sanırım bugün, transfer tarihin belli oldu mu >Canlar bu Estrofem transferden sonra da devam edecek mi. Nasıl oluyor süreç hiç bilmiyorum
Canım merhaba bu lucrin iğnesi neden vuruluyor acaba? Kusuruma bakma tamamen bilmediğin için sormak istedim, benim de ilk denemem negatif umarım bir sonraki transferimizde hepimiz kavuşuruzBenimde öyle yapıldı canım lucrin vuruldum sonra transfer oldu ama yinede hiç tutunmadı yumurtalarımda çok kaliteliydibenmi biryerde yanlış yapıyorum acaba artık böyle düşünmeye başladım
Ben kistleri baskılamak için kullandım canımCanım merhaba bu lucrin iğnesi neden vuruluyor acaba? Kusuruma bakma tamamen bilmediğin için sormak istedim, benim de ilk denemem negatif umarım bir sonraki transferimizde hepimiz kavuşuruz
Benim doktorum keseyi görene kadar kullandırıyor canım.Canlar bu Estrofem transferden sonra da devam edecek mi. Nasıl oluyor süreç hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?