- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.341
Anladım canım çok sağolasın bilgiler için Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısyla olumlu haberler almamızı nasip eylesin inşallahBen kistleri baskılamak için kullandım canım
Çok fazla hormon almıştım üst üste
yumurta zor oluyor bende tabiki oda kistleri harekete geçirdiği için baskılamak istedi doktorum poliplerim var çok kez histereskopide olmuştum
Amin canım inş tez zamandaAnladım canım çok sağolasın bilgiler için Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısyla olumlu haberler almamızı nasip eylesin inşallah
7+3 oldum hala kullanıyorum 8. Hafta da konuşacağız dedi doktor.Canlar bu Estrofem transferden sonra da devam edecek mi. Nasıl oluyor süreç hiç bilmiyorum
Benimki siddetliydi 6 defa yumurta toplama oldu hiçbiri bu kadar ağır gelmedi ne kadar fazla yumurta toplanirsa o kadar ohss riski çoğalıyor ben ilk 3 gun nefes alamiyordum tollamadan sonra 7.gunum bugün hala şişlik inmedi tam olarak ilk 3 gun 7 aylıklar gibi dolaniyordum ortalıkta şimdi nefesim yeni yeni düzeldi şükürBu ohss ne oluyor tam çözemedim ama opudan sonra baya sıkıntım olmuştu. Doktoruma güvendim ilaçları düzenli kullandım bir kaç güne biraz daha rahatladım. Sonra zaten 5. Gün adet oldum vücut daha da rahatladı. Sanırım hafif orta ve şiddetli olarak ayrılıyor bu ohss. Benimki ortaydı. Şiddetli olanda nefes darlığı falan oluyormuş şükür yaşamadım öyle bir şey
iyi akşamlar acaba aranızda ohss olan yada bu durum hakkında bilgisi olan varmıdır nasıl beslenmek gerek yada ne yaparsak daha rahat atlatılır acaba
Evet canım devam edecek ben 12 haftaya kadarkullanmıştım hamile kaldıktan sonra da devam ediyor cnmCanlar bu Estrofem transferden sonra da devam edecek mi. Nasıl oluyor süreç hiç bilmiyorum
Bir beklentisizliğe alıştırmak kendimi belki de olumsuzluklara çektiğim zırh.İstemsiz oluyor, ne kadar devam etmesini istesem de olamayabileceği hep kafamda bir yerlerde.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Güleriz ya da ağlarız bu yolda ama dünyanın sonu değilNe güzel yazmışsın, beklemediğin kadar güzel olsun her şey
Aynı duyguları hissediyorum canımBir beklentisizliğe alıştırmak kendimi belki de olumsuzluklara çektiğim zırh.İstemsiz oluyor, ne kadar devam etmesini istesem de olamayabileceği hep kafamda bir yerlerde.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Güleriz ya da ağlarız bu yolda ama dünyanın sonu değilAllah gönlümüzden geçenle buluştursun
Herkesin kendini koruma yöntemi farklı, temkinli olmakta yarar var tabi ama inşallah güzel olacak sürecin, böyle düşünmekte de yarar varBir beklentisizliğe alıştırmak kendimi belki de olumsuzluklara çektiğim zırh.İstemsiz oluyor, ne kadar devam etmesini istesem de olamayabileceği hep kafamda bir yerlerde.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Güleriz ya da ağlarız bu yolda ama dünyanın sonu değilAllah gönlümüzden geçenle buluştursun
Benim sıkıntım şu ki malesef toplama işleminde filan bişeyim yoktu ama transferin 3günü başladı ve benim progesteron harici hiç bir ilacım yoktu zaten transfer sonrası için ve gebelik olusunca değerler yükseldikçe malesef şikayetlerde artıyormuş çok kötü bi durummuş malesef kendi doktorum uzakta özele gittik yatış da yapmak istemedi covidden dolayı bakalım günlük gidip gelecekmişiz öyle takip edeceklermş iğne ilaç verdi inşallah biran önce çözülürBenimki siddetliydi 6 defa yumurta toplama oldu hiçbiri bu kadar ağır gelmedi ne kadar fazla yumurta toplanirsa o kadar ohss riski çoğalıyor ben ilk 3 gun nefes alamiyordum tollamadan sonra 7.gunum bugün hala şişlik inmedi tam olarak ilk 3 gun 7 aylıklar gibi dolaniyordum ortalıkta şimdi nefesim yeni yeni düzeldi şükürama herkeste öyle olmuyor mesela önceki denemelerde hiç bu kadar çekmedim
Meraba benim Bu transferimde sabah 2 aksam 2 devam ettirdi doktorum.
Tabi tabi devam ediliyor, ben hala sabah-öğle-akşam kullanıyorum.
Benim doktorum keseyi görene kadar kullandırıyor canım.
Keseyi görünce dozu azaltıp 3 gün içinde bitirtiyor.
Evet canım devam edecek ben 12 haftaya kadarkullanmıştım hamile kaldıktan sonra da devam ediyor cnm
Çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız7+3 oldum hala kullanıyorum 8. Hafta da konuşacağız dedi doktor.
Adet oldun mu canım sen. Adet olunca biraz daha hafifliyor. O şişliğin tam anlamıyla gitmesi biraz daha uzun sürüyor. Çok fena bişey ya. Yatakta sağdan sola dönemiyordum ağrılardan. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah bu son olsun. Evlatlarımız sağ salim gelsinler inşallahBenimki siddetliydi 6 defa yumurta toplama oldu hiçbiri bu kadar ağır gelmedi ne kadar fazla yumurta toplanirsa o kadar ohss riski çoğalıyor ben ilk 3 gun nefes alamiyordum tollamadan sonra 7.gunum bugün hala şişlik inmedi tam olarak ilk 3 gun 7 aylıklar gibi dolaniyordum ortalıkta şimdi nefesim yeni yeni düzeldi şükürama herkeste öyle olmuyor mesela önceki denemelerde hiç bu kadar çekmedim
Aynen canım kontrolüm vardı. Çok şükür sıkıntı yokmuş haftaya perşembe transfer olacak inşallah. Çok korktum bu ay da ertelenirse benim rapor iptal olacakmışBir süre daha devam ediyoruz canım, doktordan doktora değişiyor bu durum.Senin kontrolün vardı sanırım bugün, transfer tarihin belli oldu mu >
Çok şükür canım, benden iki gün sonra transfer oluyorsunAynen canım kontrolüm vardı. Çok şükür sıkıntı yokmuş haftaya perşembe transfer olacak inşallah. Çok korktum bu ay da ertelenirse benim rapor iptal olacakmışneyse ki sorun çıkmadı
Aynen canım aramızda iki gün varÇok şükür canım, benden iki gün sonra transfer oluyorsun
Hayırlı olsun canım bende arkanızdan gelicem iğne felan verdimi ilaçlara ne eklendi dier kontrolde hazırlıklı olayımÇok şükür canım, benden iki gün sonra transfer oluyorsun
Canım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1Hayırlı olsun canım bende arkanızdan gelicem iğne felan verdimi ilaçlara ne eklendi dier kontrolde hazırlıklı olayım
Hey maşallah kız neler var öyleCanım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1
Anladim canim peki iğneler i kendin mi yapiosun sağlık ocagimi ben im yakın deil o derdim aslında bu dediğin iğneler gobektenmi acaba ben Çarşamba ikinci randevum iğne verir herhalde serumu kendin mi istedin prednol kullanıorum ama serum belki verirCanım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?