2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

günaydınartık evde çok sıkılmaya başladım ben yani...napcam bilmiyorum,kaç tane dizi bitirdim,siparişlerimi bile azalttım neyle oyalanırım bilmiyorum...üstüne birde ishal oldum...kabızlıktan iyidir deyip salak salak seviniyorumçıkıp dolansam bu sefer ilaçları unuturum diye eve bağlandım...arada burda yazışmak iyi geliyo banada...

Progestan iğne kalçadan canım o yüzden ben acilde yaptırcam. Eşimde dün dalgasına ben yapim iğneleri elim çok hafif diyor

Hayırlı olsun tedavin canım iyi yapmışsın bende hiç aşılama yapmadım hem bizde çok beklemstik bide yüzde oranı daha çok die direj tüp bebek yaptik inşallah sonuc alırız hepimiz

O kan sulandırıcı sana verdimi bana başında bı iğne yaptı göbekten olur inşallah verdikleri sağlık ocağı yakın deil
Yok canım vermedi şimdilik Coraspin kullanıyorum. Benimde sağlık ocağı yakın değil eşimin iş çıkışı acile gidip orda yaptırcam. Ama çok yakıyormuş kızlar diyordu. Tırsıyorum

Aleyküm selam canım hayırlı olsun tedavin inşallah Rabbim kolaylaştırsın. Hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

Yok canım vermedi şimdilik Coraspin kullanıyorum. Benimde sağlık ocağı yakın değil eşimin iş çıkışı acile gidip orda yaptırcam. Ama çok yakıyormuş kızlar diyordu. Tırsıyorum
Evet yakiomus bide morari olsun geçer bebeimiz gelsin geçer o izler saat vermedi mi o ignede kuzum öyleyse bende akşam eşim goturru acile tek korkarım

Evet yakiomus bide morari olsun geçer bebeimiz gelsin geçer o izler saat vermedi mi o ignede kuzum öyleyse bende akşam eşim goturru acile tek korkarım
Yok gülüm saate önemli değil dedi günde bir olunca bizde o şekilde planladık. Eğer sana da günde bir derse aynı şekilde yaparsın. Yandı totolar yandı

Bak dizi önerisi yapabilirim yargı dizisi çok fena ama henüz 3 bölüm yayınlandı. Sen onu bir günde bitirirsin gönül dağı da çok güzel

Yok gülüm saate önemli değil dedi günde bir olunca bizde o şekilde planladık. Eğer sana da günde bir derse aynı şekilde yaparsın. Yandı totolar yandı
Ayy iyi bari saati kendimi ze göre ayarlarız bende onu dusunuodum kara kara yandık valla ilk sen Olcan detaylı anlatırsın benim var daha

Bak dizi önerisi yapabilirim yargı dizisi çok fena ama henüz 3 bölüm yayınlandı. Sen onu bir günde bitirirsin gönül dağı da çok güzel
Bir öneri de ben yapayim size suan dünyada izlenme rekoru kiriyomus bir kore dizisi, squid game cok iyi tavsiye ederim

Günaydın kızlar 6 ve 7 gün idrarda test yaptım 2. Cizgi az belirgin oldu ama sevinemiyorum geçen seferde böyle olmuştu 6 gün idrarda cıkınca kan vermiştim değerim 14 cıkmıstı 10.gün test verdiğimde negatifti ama. Bundada aynısı olur diye çok korkuyorum. Benim yaşadığım bu durumu yaşayan varmı?

Estorefem veya prolutex iğnenin etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20211008_095814.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 43
Ben 2 günde bir progestan iğne yaptırıyorum. Doktor saati fark etmez ama aynı saatte yaptırmaya çalış dedi.
Rica edin yapan hemşireye yavaş yavaş versin ilacı, bir de iğnesen sonra iğne yerine bastırarak ilacı dağıtın. Daha az ağrı oluyo o şekilde.
Transfer günü merkezde yaptırdım iğnemi, transfer sonrası ise ilk günler ayakta yaptı hemşire sağolsun. Bugün 11.gün, yüz üstü yatabiliyorum artık.
Ama tabi hep mor oralar. Ağrı olmasın da morluklar geçiyo nasılsa.

Yok canım, Estrofem ve Prolutex yapmaz merak etme.
Geçenki maalesef kimyasal olmuş senin.
Ben de henüz kan vermedim, 6 ve 8.günler kanda pozitifi gördüm sadece. Doktorlar onun için 12.günü bekleyin diyorlar zaten. Biz acele ediyoruz.
Yarın kan günüm, iyi bir değer çıkarsa pazartesi ve çarşamba da verip takip edicez. Bakalım...
Daha yolumuz çok uzun, Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…