- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.401
Evet canimYaa çok merak ediyorum onu ama netfileksim yokİnternette yok galiba netflix dizisi dimi o
Ah bende şimdiki aklım olsa kimseye söylemedimBenim herkes yanımda aslında ama kimse bilmiyo tedaviyi.
Yalnızım yani şimdilik.
O günleri düşünerek yapmak stres değil kız, valla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da bulantılara falan her şeye razıyım ben.
Kızlar ben de transfer öncesi yemeklerimi hazırlayıp buzdolabı poşetine doldurup buzluğa attım, öyle de çok rahat oluyo aklınızda olsun. Büyük poşetlerin içine çok rahat iki günlük yemek sığıyor, sadece çözdürüyorsun lezzet aynıÇok saol valla süpersin kimse yok yakınımda başka ilde herkes yapaim bende sen baya yapmışsın e süper şimdi bulantıların felan başlarsa hazır işte ugrasmican bunları bile düşünmek bize stres elimizde deil ama
Allah'ım sanada kolaylıklar versin sağlıkla bebeğini al gel canım güzel haberlerle inşallah emeklerimizin karşılığını alalım kabız yapan demekki progestan kabız olmamak gerek meyve çok seviorum Allah'tanCanım boşver dinlen 1 hafta sonra yavaş yavaş kalkarsin ki ilk günden sonra normal hayatınıza dönün diyor doktorların çoğu, rahîm için kan akışı lazım onun içinde hareket lazım.Bende şehir dışında olacağım transferi annemler orda 4 gün kalıp sonra uçakla eve dönüp ise başlayacağım mecburen.Kabiz çok sıkıntı ya Progestan hep kabız yapıyor, bol bol meyve sebze birde kuru meyveler tüket, evde hazır bulundur ha bide kavrulmamis kuruyemisler özellikle kabak çekirdeği ve siyah çekirdekli kuru üzüm
Oyle koydum bnde canim kış hazırlığı yaparken bi kaç tane ama denemedim bı çorba yaparız ilk hafta iste sonrada yavaş yavaş yaparız herşeyiKızlar ben de transfer öncesi yemeklerimi hazırlayıp buzdolabı poşetine doldurup buzluğa attım, öyle de çok rahat oluyo aklınızda olsun. Büyük poşetlerin içine çok rahat iki günlük yemek sığıyor, sadece çözdürüyorsun lezzet aynı
Ayyyy diii mi?Ah bende şimdiki aklım olsa kimseye söylemedimnasılsın dediklerinde bile altında bişe arıyorum kiziorum yok benim stresim nasi ne yicem ev temiz kalcakmi stresi ni yapiorum o hazırlıkları zevkle yaparım bnde öyle bu aşamalardan direk bulantı aşamalarına geçelim
İste bende şimdi başlasam yaparım bişe Ler sanırım benim ikinci kontrol var sonra bida bakcakmis öle transfer hala korkuom bu 13 de geçsin iptal demesin den korkuom iki kere iptal oldu yaAyyyy diii mi?
Ben 10 gün önce başladım yemek yapmaya, yaptığım yemeği büyük tencereyle yapıp bi kısmını kavanozlara doldurdum.
Bazı günler 2 çeşit yaptım falan, çok kolay oldu yani.
Temizliği salladım valla.
Ooooo, daha vaktin varmış.İste bende şimdi başlasam yaparım bişe Ler sanırım benim ikinci kontrol var sonra bida bakcakmis öle transfer hala korkuom bu 13 de geçsin iptal demesin den korkuom iki kere iptal oldu ya
Amin inşallah hepimizin yolunda gitsin inşallah çok emek veriyoruzOoooo, daha vaktin varmış.
Hemen bugünden hazırla kavanozları.
Getirme aklına kötüyü canım.
İnşallah her şey yolunda gider ve en kısa zamanda olur transferin.
Öyle canim çalışırken süpürge Vileda yapardı eşim iki snyede tüm ev bitti derdi ondan gözüm korkuotemizlik bile yaptım ama kâr etmedi ben olmasam bakamıolar eve sanki ayağımı kırıntılara basıyorumsüpürme olmayınca mutsuzum ben
yaa halının altına süpürüyolar onlar yaaa...inanma,ben inanmıyorumÖyle canim çalışırken süpürge Vileda yapardı eşim iki snyede tüm ev bitti derdi ondan gözüm korkuo
o da bize olmuyor kuzum,koltuklar yere full yapışık hiç mesafesi yok.önce koltuk almak gerekÇare robot süpürge.
İnşallah canım benimKuzum boşver Valla bizimki de yapıyor ama ha işe yarıyor mu bilmiyorum, saglıklıysa tutunur zaten
Oyy hadi inşallah canım sağlıkla ilerlesin değerlerin sağ salim büyüsünBenim hem fitil hem iğne var.
Ayakta sedyeye kollarını koyup dayan dedi, yaptı valla.
Ya evet, idrarda iki gün arayla pozitifi gördüm ama kan vermediğim için kimyasal mı değil mi bilmiyorum henüz.
Canım avokadoları şimdiden al onların bide olgunlaşmasını bekliycez. Geçen dediğimde aldım ben buzdolabında hala sert duruyor. Pazartesi dışarı koycam olgunlaşsınEvet avakado aklımda ya aslında kasmiorum da tek kalicam eşim izin alır ama ondan stres yapiorum sonra diorum millet hamile kalio haberi yok iş yapio sende diorum dinlene dinle ne yaparım kabız olmamak için yicejleri stoklayayimbı korkum da o
Ben nar suyu kabak çekirdeği geçen transfer hazirligimda çok içtim canim bu sefer hiç içmedim kendimce diorum düzeni ben mi bozdum kalındı bu sefer ne olcak bilmiorum düzensiz kalınlaşma dedi ya ama ceviz felan başlayayım artık bide Su bol içelim şimdiden başlayalım bnce ananasa ne diosunuz kimi doktor ye diomus ben daha sormadım kuzumİnşallah canım benim
Oyy hadi inşallah canım sağlıkla ilerlesin değerlerin sağ salim büyüsün
Canım avokadoları şimdiden al onların bide olgunlaşmasını bekliycez. Geçen dediğimde aldım ben buzdolabında hala sert duruyor. Pazartesi dışarı koycam olgunlaşsın
Birde günlük bir avuç çiğ kabak çekirdeği ye
Çiğ badem ceviz
Taze meyve sebze
Bakliyatları daha sık pişir
Çiğ et ürünlerinden çiğ yumurtadan da uzak durbende çok kasmıyorum ya. Hatta kabak çekirdeği yemeyi unuttum bir iki gün
Haa narr suyu bidetransferden önce tabi Nar suyu. Rahimin kalınlaşmasına destek oluyormuş
gebelik oluşur oluşmaz git bence,birşey kaybetmezsin...öncesi danışma gibi olur,biryerden başlarsın...inşAllah pozitif alırız hep birliktemerhaba arkadaşlar temmuz ayında tüp bebek gebeliği 7.haftada kürtajla sonlandı.
sonrasında genetik test yaptırdık ve kan pıhtılaşmam çıktı.
şuan ikinci transferimin 11. günündeyim yarın ve pazartesi gün kan verececeğim..
adetin üçüncü günü oksapar 4000 ve aspirin 100 lük başladım.
eğer gebelik oluşursa bir hematoloji doktoru ile de devam etmek istiyorum kan değerlerimin takibi için.
hematoloji doktoruna ne zaman gitmeyelim bilginiz var mı.hcglerden sonra hemen gideyim mi kalp atışını duymayı bekleyeyim mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?