2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayy sağolun kızlar cansınız. Valla bu yemek işi benimde kafama dertti aileler bilmiyor bu aşamaları. Bende şimdiden yaptığım yemeklerden biraz biraz atayım sonra hazır olur

Bence de kanda pozitifi gördükten sonra git inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin

Kabak çekirdeği günde bir avuç yiyelim canım ya çok faydası var. Nar suyu için bir şey diyemicem şimdi bende bi tırstım düzensiz kalınlaşma olur diye. Evet suyu unuttum transferden sonra da bol dol içelim. Ananası burada duymuştum ama almıcam ya avokado var

Ananas geçenkinde çok yemiştim ama bunda yemedim.
Arkadaşlar rahim kalınlaşmasın sebep oluyo, transfer öncesi yemek lazım dediler.
Araştırdım ama pek bişi bulamadım, onun için bu sefer hiç yemedim ben.
Ama avokado tüm hamilelere öneriliyor. Şekli de Rahime benzediğinden rahim hastalıkları için falan da çok iyiymiş.

Şimdiden sabah yyiyim bende doktora Diom özel bişe yiyimmi yok daha deil diolar yine sağlıklı seler yiyelim

Aynen canım avokado baya tavsiye ediliyor. İnşallah şifa olsun hepimize

Tamam canım tavsiyelere uycam ayakta nasıl yaptı kız inşallah transferden sonra fitile geçer çok tırsıyorum iğneden
Sen testte pozitif mi gördün şimdi ben anlamadım
Benim çok şükür iğnem olmadı iğne yerine hap kullanıyorum halen ben ya birde ben yüz üstü halen yatmıyorum korkuyorum bisey olur diye ah bu korkular

Benim çok şükür iğnem olmadı iğne yerine hap kullanıyorum halen ben ya birde ben yüz üstü halen yatmıyorum korkuyorum bisey olur diye ah bu korkular
Peki bişe merak ettim ben şimdi kan sulandırıcı hap kullaniorum canım bunu kullanınca mi o iğneyi vermio ben bilgin varmı

Peki bişe merak ettim ben şimdi kan sulandırıcı hap kullaniorum canım bunu kullanınca mi o iğneyi vermio ben bilgin varmı
Kan sulandırıcı kullanıp iğne kullananlarda var sanırım canım bilenler yazar benim kullandığım hapda progestron için bana iğne ve fitil yerine hap verdi doktorum

Bende onu düşünüyorum ya transfer olanlara soralım acaba yüz üstü yatmak sakıncalı mı. İğneyi nasıl yaptırıyorlar
Yok canım niye sakıncalı olsun Hatta ben yüzüstü uyumayı çok severim, karın büyümeye başlayana kadar sıkıntı olmuyo ondan sonra yatmak sakıncalı

Ben geldim

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247

Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız.

4 Ekim 31 yaş 3.deneme

5.gun embriyosu dondurulmus

Yaaaaaa, maşallah.
Ne kadar güzel bir haber bu.
Gözünüz aydın canım.

Aynen canım bende cesaret edemem ya
Yok canım niye sakıncalı olsun Hatta ben yüzüstü uyumayı çok severim, karın büyümeye başlayana kadar sıkıntı olmuyo ondan sonra yatmak sakıncalı
Ben sanki başlangıcından itibaren sakıncalı diye biliyorum canım yine de dikkat et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…