2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım serumu doktor rutin veriyor sanırım.Evet göbekten canım Progestan dex ama çok pahalı, kalçadan olana geçerim sonra ben hemşirelik çıkışlıyım kendime yapıyorum kalçadan

Tamam canım tavsiyelere uycam ayakta nasıl yaptı kız inşallah transferden sonra fitile geçer çok tırsıyorum iğneden
Sen testte pozitif mi gördün şimdi ben anlamadım

Kuzum boşver Valla bizimki de yapıyor ama ha işe yarıyor mu bilmiyorum, saglıklıysa tutunur zaten

Canım serumu doktor rutin veriyor sanırım.Evet göbekten canım Progestan dex ama çok pahalı, kalçadan olana geçerim sonra ben hemşirelik çıkışlıyım kendime yapıyorum kalçadan
Ne şans kendine yaparsın canım özel bişe iciomussun yiyomusun şuanda canım bende bı önde gidiosunuz Catlak-kurabiye ile ben özel bişe yemedim kahveyi bıraktım saatli kahvaltı yapiorum ilaç için siz neler yapıyorsunuz canım suanda

Valla kuzum ekstra birşey yapmıyorum, sadece paketli gıdalar yemiyorum, ben zaten normalde kahve içmem sevmem .Ama çaydan vazgeçemiyorum, onu da açık içmeye çalışıyorum.Avakado yiyebilirsin bak bebeğin tutunması için çok faydalı, bol bol meyve sebze ye , protein al .Kendini çok kasma ben daha öncede tranfer olduğum için bence en önemli şey pozitif bakmak, stres yapmamak

Tamam canım tavsiyelere uycam ayakta nasıl yaptı kız inşallah transferden sonra fitile geçer çok tırsıyorum iğneden
Sen testte pozitif mi gördün şimdi ben anlamadım
Benim hem fitil hem iğne var.
Ayakta sedyeye kollarını koyup dayan dedi, yaptı valla.
Ya evet, idrarda iki gün arayla pozitifi gördüm ama kan vermediğim için kimyasal mı değil mi bilmiyorum henüz.

Evet avakado aklımda ya aslında kasmiorum da tek kalicam eşim izin alır ama ondan stres yapiorum sonra diorum millet hamile kalio haberi yok iş yapio sende diorum dinlene dinle ne yaparım kabız olmamak için yicejleri stoklayayimbı korkum da o

Benim hem fitil hem iğne var.
Ayakta sedyeye kollarını koyup dayan dedi, yaptı valla.
Ya evet, idrarda iki gün arayla pozitifi gördüm ama kan vermediğim için kimyasal mı değil mi bilmiyorum henüz.
Gözün aydın kuzum Kanda da çıkar Allah'ım kucağına almayı nasip etsin canım

Ben ekstra sabah uyanınca geceden suya koyduğum kuru kayısıları yiyorum. Tutunmayla alakalı değil ama bağırsakları çok güzel çalıştırıyo.
Keşke transfer öncesi başlasaydım, transferden sonraki gün bi kabızlık maceram oldu ve çok korktum cidden.

kizlar bisi sorucam size bu lutinus fitil varya hani yahu ben onu kullanirken asiri agri yapiyo bana kasiklarima onu kullandiktan sonra cok iceri sokmuyorum aparati ama aciyor canin ya sixede oluyor mu boyle

Kuzum bende yapmak istiorum cesaret edemiyorum baya soğanlı kıymalı sebze yemekleri yaptın deme cesaret edemiyorum bişe olur die neler yaptın esim yapsa çünkü en fazla biseler kizartir ee bide güzel yemeliyiz yapayım diyorum

Tabi tabi, tencere yemeği yaptım canım. Biraz abarttım galiba. Daha 1 ay gider bize.
1 kavanoz 2 gün yetiyo zaten. Hiçbir şey olmuyo, merak etme.
Önemli olan kaynar kaynar doldur kavanozları, bir de eşin evdeyken yap ki o sıksın kapakları.

Amin canım inşallah sonucun yüksek cıkar saglıkla kucagına alırsın meleğini. İn şallah benim de bu sefer kimyasal olmaz

Çok saol valla süpersin kimse yok yakınımda başka ilde herkes yapaim bende sen baya yapmışsın e süper şimdi bulantıların felan başlarsa hazır işte ugrasmican bunları bile düşünmek bize stres elimizde deil ama

Canım boşver dinlen 1 hafta sonra yavaş yavaş kalkarsin ki ilk günden sonra normal hayatınıza dönün diyor doktorların çoğu, rahîm için kan akışı lazım onun içinde hareket lazım.Bende şehir dışında olacağım transferi annemler orda 4 gün kalıp sonra uçakla eve dönüp ise başlayacağım mecburen.Kabiz çok sıkıntı ya Progestan hep kabız yapıyor, bol bol meyve sebze birde kuru meyveler tüket, evde hazır bulundur ha bide kavrulmamis kuruyemisler özellikle kabak çekirdeği ve siyah çekirdekli kuru üzüm

Benim herkes yanımda aslında ama kimse bilmiyo tedaviyi.
Yalnızım yani şimdilik.
O günleri düşünerek yapmak stres değil kız, valla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da bulantılara falan her şeye razıyım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…