- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.441
Maşallah maşallah canım sağlıkla büyümeye devam etsinBen geldim
7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız.
MaşaAllahBen geldim
7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız.
Evet 10. Gün 8 di ben kesin olmadı dedim ama ilaçlarımı içtim bekledim 2 günde bir kan verdim ama doktorum 8 i görünce olmadı demedi hayırlı olsun dedi o beni mutlu etti olumsuz konuşmadı hiç.MaşaAllahRabbim daim etsin inş canım ben dokuzuncu günü akşamı kan verdim negatif diye ilaçları bıraktım sen onuncu gün 8gibi bir deger yazmışsın ben çok erken mi bıraktım acaba
Hayırlısı olsun canım heyecanli bekleyiş başladı artıkBende transferimi oldum bugun doktor senden umutluyuz dedi
Malesef yakıyor canim ben koldan vuruyorum ilk zamanlar morardı sonrasında cok şükür alıştıkYakiomus ya ben dedim kendimce hap kullaniom tüh kacamadik neyse şifa olsun da tüm iğnelerle razıyiz
Şöyle söyliyim iğneyi ilk kullanmaya başladığım zamanlar gözümden yaş geliyodu acısından ama şuan alıştım sanırım çok az bişey yakıyo sadece ve daha kısa sürede geçiyo yani herkeste öyle olcak diye bişey yok tabi ama ilk yaptığında canın çok yanarsa gözün korkmasın yani zamanla azalıyoYakiomus ya ben dedim kendimce hap kullaniom tüh kacamadik neyse şifa olsun da tüm iğnelerle razıyiz
Doktorun ilaçları bırak mı dedi?MaşaAllahRabbim daim etsin inş canım ben dokuzuncu günü akşamı kan verdim negatif diye ilaçları bıraktım sen onuncu gün 8gibi bir deger yazmışsın ben çok erken mi bıraktım acaba
Evt canım onuncu gün test günümdü ben dokuzuncu gün akşam yaptım negatif çıktı bırak dedilerDoktorun ilaçları bırak mı dedi?
Doktor ilaçları bırak dedimiki canım test gününden önce yapılan testi kabul etmiyor çoğu doktor çünkü evde kaset testin varsa yap bence her ihtimale karşıMaşaAllahRabbim daim etsin inş canım ben dokuzuncu günü akşamı kan verdim negatif diye ilaçları bıraktım sen onuncu gün 8gibi bir deger yazmışsın ben çok erken mi bıraktım acaba
Evt bırak dedi bende bıraktımDoktor ilaçları bırak dedimiki canım test gününden önce yapılan testi kabul etmiyor çoğu doktor çünkü evde kaset testin varsa yap bence her ihtimale karşı
Kaçıncı gün oldu senin canım bide kaçıncı gün embriyosuydu üzülme ne olur Rabbim hayırlı zamandan hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseEvt bırak dedi bende bıraktımaz önce yaptım kaset test tek çizgi çıktı olsaydı çıkardı dimi şimdiye kadar
Üçüncü gün dondurulmuş iki taneydiKaçıncı gün oldu senin canım bide kaçıncı gün embriyosuydu üzülme ne olur Rabbim hayırlı zamandan hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Ama o arkadaşın ki gibi 8li degerlerle başladıysa cıkarmiki o kaset testlerde yanılmak istemem hiç bilmiyorum aslında o kaset testler ne kadar degeri gösterdiginide amaEvt bırak dedi bende bıraktımaz önce yaptım kaset test tek çizgi çıktı olsaydı çıkardı dimi şimdiye kadar
Şuan 14.günÜçüncü gün dondurulmuş iki taneydiüzülmemeye çalışıyorum evt ama istemsiz üzülüyor insan beklenti ve emek çok zor sen hangi aşamadasın acaba
Ümidim yok ama yinede içime kurt düştüAma o arkadaşın ki gibi 8li degerlerle başladıysa cıkarmiki o kaset testlerde yanılmak istemem hiç bilmiyorum aslında o kaset testler ne kadar degeri gösterdiginide ama
Haklısınız nasipse varsa zaten ordadır en hayırlı zamanda en güzel şekilde rabbim nasip etsinÜmidim yok ama yinede içime kurt düştü
Gidip kan vereyim mi desem yine aynı anı yaşamak istemiyorumregli bekliyorum gelmezse zaten ortaya çıkar herhalde
Çok haklısın canım normalde zamanda bile ne kadar yıpranıp üzülüyoruz yanlış bişeyde yazmak istemiyorum ama 3.gün embriyosu için zaten 12.gün kan verilmesi gerekmiyomu benim 5.gündü 9.gün test günümdeÜçüncü gün dondurulmuş iki taneydiüzülmemeye çalışıyorum evt ama istemsiz üzülüyor insan beklenti ve emek çok zor sen hangi aşamadasın acaba
Amin canım inş hepimşze saglıklaHaklısınız nasipse varsa zaten ordadır en hayırlı zamanda en güzel şekilde rabbim nasip etsin
Erken gebelik testinde bile çıkmadı 14 gün çıktıAma o arkadaşın ki gibi 8li degerlerle başladıysa cıkarmiki o kaset testlerde yanılmak istemem hiç bilmiyorum aslında o kaset testler ne kadar degeri gösterdiginide ama
Çok haklısın canım normalde zamanda bile ne kadar yıpranıp üzülüyoruz yanlış bişeyde yazmak istemiyorum ama 3.gün embriyosu için zaten 12.gün kan verilmesi gerekmiyomu benim 5.gündü 9.gün test günümde
Ben keseyi gördüm kalp atışı için bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?