- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.481
Yarın cumartesiİçinde şüphe kalmaması için bi kere daha ver kan canım sağlık ocağında da verebilirsiniz sabahtan hemenn
Demekki her zaman olan şey diye üstüne düşmemiş ama sonuda cok güzel olmuş saglıkla büyütsünlerZaten adet düzensizliği olan biriydi benim anladığım canım ama çok duygulanmıştım bende
Yakınında varsa hastane yaptır için rahatlasın derim. Birşey kaybetmezsin sonra acaba mi demektenseAaaaaben napayım şimdi yaa Eşimde testin sonucunu alınca ben emin olamadım başka yerde tekrar yaptıralım dedi ben istemedim yaaa
Ben menepoza mı girdim gibi birsürü şey düşünürdüm yaniYani hani 1 ay 2ay tamam beklerim ama sonra derimki acaba kistmi oldu bişeymi oldu tedavide der bi doktora hiç olmadı aile hekimine ya ben tedavi gördm adet olamıyorum diye sorardım ama nasibi sınavı o şekildeymiş demekki onunda
Yarın olsunda bakarım regl olmazsamYakınında varsa hastane yaptır için rahatlasın derim. Birşey kaybetmezsin sonra acaba mi demektense
O zaman acile gidersin çünkü için rahat etmez artık senin bide transferden ne kadar sonra regl olunuyor kiYarın cumartesi
Tabi canım ya nasıl duygulu bişey doktora yeniden transfer için geliyor bi bakıyor hamile Rabbimin hikmeti işteDemekki her zaman olan şey diye üstüne düşmemiş ama sonuda cok güzel olmuş saglıkla büyütsünler
Az önce özel bir hastaneye gittim kan verdimO zaman acile gidersin çünkü için rahat etmez artık senin bide transferden ne kadar sonra regl olunuyor ki
15gün içinde olursun demiştiO zaman acile gidersin çünkü için rahat etmez artık senin bide transferden ne kadar sonra regl olunuyor ki
Rabbim İnş bu kez kavuştursunKızlar bugün afetimin ikinci günü geçen hafta bugun opu olmuştum dr muayene etti rahim iyi toparlıyor dedi haftaya cuma histereskopi yapacak önümüzdeki ayda tranfer inşallahben çok sevdim senin embriyolari diyo çok umutluyum sizden diyo la 7.denemem neyin umudu bi ben umutlu değilim bizden neyse gebelik olursa kebap istiyorum dedi gebelik olsun koyun keseriz sana dedim valla deli gibi tranfer oluyum istiyorum sonra onların varlığı bile ici mi rahatlatıyor bırakayım orda kalsınlar diyorum saçma sapan duygular içindeyim
Allah razı olsun kuzum yaaa hepimizi kavuştursun inşallah canım benim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarması inşallahRabbim İnş bu kez kavuştursun
Ayyyy bende çok heyecanlandım canım bekliyorum senden haberAz önce özel bir hastaneye gittim kan verdimbekle artık sonuç çıksın yaaa
Canım inşallah bu sefer çok güzel haberler alırsın ama hep olumlu düşün güzeli çağar bu sefer olacak diye diye başla tedaviye Rabbim hayırlı şekilde hamilelik nasip etsin sanaKızlar bugün afetimin ikinci günü geçen hafta bugun opu olmuştum dr muayene etti rahim iyi toparlıyor dedi haftaya cuma histereskopi yapacak önümüzdeki ayda tranfer inşallahben çok sevdim senin embriyolari diyo çok umutluyum sizden diyo la 7.denemem neyin umudu bi ben umutlu değilim bizden neyse gebelik olursa kebap istiyorum dedi gebelik olsun koyun keseriz sana dedim valla deli gibi tranfer oluyum istiyorum sonra onların varlığı bile ici mi rahatlatıyor bırakayım orda kalsınlar diyorum saçma sapan duygular içindeyim
Malesef negatif canım yaaAyyyy bende çok heyecanlandım canım bekliyorum senden haber
Hayırlısı olsun canım benimMalesef negatif canım yaaBi umut dedik ama nerdeeee
Aynen canım yaa çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım benimen azından onu düşünmezsin önüne bakarsın şimdi Rabbim sanada isteyen dileyen herkese de tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canim kalp atisini da duymussun elhamdulillah boyle guzel haberlerimiz bol olsunBen geldim
7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız.
Ben yasimi yazmayi unutmusumHoşgelgin canım ekliyorum seni deinşallah güzel haberler verirsin
Canim hayirlisi olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin yeni umutlarla devam inseallahMalesef negatif canım yaaBi umut dedik ama nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?